POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 9 Ιουνίου; 

ΚΡΙΟΣ
Η επιρροή της αυριανής έκλειψης δημιουργεί ένα πιο φορτισμένο πλαίσιο ήδη από σήμερα στον χώρο της δουλειάς, σε θέματα επικοινωνίας ή σπουδών κι εσείς καλείστε να βρείτε μέσα σ’ αυτό μεγαλύτερη ισορροπία. Προσέξτε όμως τι λέτε πάνω στα νεύρα σας, διότι ίσως να εκτεθείτε ή να εκθέσετε τους άλλους. Θέλει ψυχραιμία η σημερινή, όπως και η αυριανή μέρα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Το υπόλοιπο του μήνα δεν θα είναι τόσο πιεστικό όσο αυτό που περνάτε τώρα. Οπότε προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και κυρίως ψύχραιμοι με τις μικροαναποδιές και τους εκνευρισμούς. Εννοείται και όταν οδηγείτε!

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα ξεκινά με πιέσεις, εξαιτίας της αυριανής έκλειψης, από πολλές πλευρές σε επίπεδο δουλειάς ή πρακτικών υποχρεώσεων κι αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια περίοδο που πραγματικά σας κουράζει υπερβολικά πνευματικά ή και ψυχολογικά, καθώς είναι πολλά αυτά για τα οποία έχετε μεγαλύτερη αγωνία. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Και γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώνετε κάποιες ώρες και γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο, ώστε να εστιάζετε στις προτεραιότητες σας και να μη διαχέεται η ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Σήμερα μπορεί να προκύψει ένταση στον χώρο της δουλειάς με κάποιο πρόσωπο. Προσέξτε ακόμη τις παρορμήσεις στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας από χτες βράδυ και αύριο σχηματίζεται η έκλειψη στο ζώδιο σας, που όμως δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στο πρόγραμμα σας, ενδεχομένως και κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον από σήμερα. Ίσως οι συνεργάτες σας ή και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον παίρνουν λίγο πιο προσωπικά και βαριά κάποια πράγματα και έχουν μια συμπεριφορά επιθετική απέναντι σας. Εσείς δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας. Μολονότι η Σελήνη σας κάνει πιο υπερευαίσθητους, έχετε τον τρόπο και τη διπλωματική προσέγγιση ώστε να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Ακόμη, ας έχετε το νου σας σε διάφορα παρατράγουδα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο μέσο μιας αντιπαράθεσης, ανάμεσα σε άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η αυριανή έκλειψη κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς, από το να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική. Είπαμε, η σημερινή μέρα θέλει να προτάξουμε όχι τον εγωισμό μας, αλλά την κατανόηση μας. Ακόμη, ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ενδεχομένως να έχετε υπερένταση, να μη μπορείτε εύκολα να κοιμηθείτε ή να είστε νευρικοί.

ΛΕΩΝ
Με πίεση ξεκινά η μέρα, καθώς επηρεάζεστε κι εσείς από την αυριανή έκλειψη που δημιουργεί φορτισμένη ατμόσφαιρα, κυρίως με τους συνεργάτες ή και άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ, με αποτέλεσμα να μη βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στη δουλειά και μπορεί να μην είναι ο φόρτος της δουλειάς, αλλά η ένταση που δεν αντέχετε. Κάντε υπομονή, προσέξτε τόσο με τα μέσα επικοινωνίας όσο και μεταφοράς και δείξτε ψυχραιμία και κατανόηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα ξεκινά με κάποια υπερένταση σε πνευματικό επίπεδο εξαιτίας της αυριανής έκλειψης και ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση πίεσης είτε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή τις σχέσεις. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό και δεν θα διαρκέσει τόσο όσο να σας ταλαιπωρήσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι οι αποφάσεις σας. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην παίρνετε αποφάσεις εν μέσω πίεσης. Μην αφήσετε κανένα να σας πιέσει και προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σήμερα έχει μια μεγαλύτερη ρευστότητα, πιθανώς και ένταση, στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Από την άλλη, ίσως σας κατηγορήσουν για εγωιστικές συμπεριφορές τη σημερινή μέρα. Προσέξτε λίγο περισσότερο και στις μετακινήσεις σας και την οδήγηση. Πέρα από τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, που καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να τις αποφύγετε, μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη σύγχυση για κάποια πράγματα. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει να αποφύγετε τα πιο δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυριανή έκλειψη, που έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζει, δημιουργεί μια νοητική υπερένταση τη σημερινή μέρα. Επειδή μπορεί να είστε λίγο πιο αφηρημένοι, να διασπάται η προσοχή σας ή γενικά να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε, προσπαθήστε αν έχετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς να τον σπάτε σε μικρότερα κομμάτια. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι, άρα ίσως πρέπει να δείτε πώς μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο. Επειδή αυτή η έκλειψη αφορά και θέματα οικονομικών συμφωνιών και γενικότερα των οικονομικών σας μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας σήμερα και μην αφήνετε την αβεβαιότητα, τη σύγχυση, συμπεριφορές ατόμων και ό,τι άλλο σκέφτεστε να σας παρασύρει. Επίσης, βάλτε τα όρια σας στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές και μην αφήνετε κανένα να τα υπερβεί. Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς ή της οικογένειας προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική, μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη, ίσως πρέπει να επανεκτιμήσετε τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ασταθείς και ρευστές ημέρες αυτές και για το δικό σας ζώδιο. Θα χρειαστεί να τιθασεύσετε αρκετά τα νεύρα και τις παρορμήσεις σας σήμερα, ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τους δικούς τους τρόπους ή ιδέες. Με το να αντιτάξετε εγωιστικά και μόνο τα δικά σας δεν πρόκειται να κάνει καλύτερη την κατάσταση. Ίσα ίσα που θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα. Σήμερα ακόμη προσέξτε θέματα που αφορούν την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Μη σας παραμελείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Τετάρτη σας βρίσκει σε μια νευρική υπερένταση, αλλά και με έντονα προαισθήματα είτε για μια κατάσταση στη δουλειά είτε για κάποιο πρόσωπο. Τώρα μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. Τα κάνει αυτά τα τρελά ο ανάδρομος Ερμής. Η σημερινή μέρα παρόλα αυτά θέλει μια μικρή προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν και με τόση ρευστότητα στον αέρα μπορεί να εκνευρίζεστε και για το παραμικρό. Ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς η αυριανή έκλειψη σας ζορίζει λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή πόσο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις σας. Άλλο δείχνω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι κάποιος θα είναι στο πλευρό μου όταν και αν τον χρειαστώ και άλλο δίνω τα κλειδιά του οδηγού και του παραχωρώ τη θέση μου στις εξελίξεις της ζωής μου. Επειδή θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και ότι μπορείτε να ακουμπήσετε κάπου σταθερά μην κάνετε το λάθος να εκχωρήσετε την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεση σας. Κατά τα άλλα, θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια σας ή κάποιο συγκάτοικο θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μην αναλώνεστε σε αψιμαχίες όμως.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν

Μετά από πόσο καιρό το σώμα μας ξεχνάει τη γυμναστική;

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.