POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 9 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου και μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους σήμερα, πιθανώς γιατί μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε.

Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η θέση της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να φέρουν και αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη, είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό, το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ιχθυακή επιρροή δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί κάπως να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση σήμερα. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. Μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Προσοχή σήμερα στις οικονομικές σας συναλλαγές. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς και η έντονη όψη τετραγώνου με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και σχέσεων. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν ένα σωρό ευτράπελα στην επικοινωνία σας σήμερα… email που δεν πηγαίνουν στην ώρα τους, καθυστερήσεις, ασάφειες, λάθος απαντήσεις. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Ετοιμαστείτε από Δευτέρα να κάνετε επανεκκίνηση στους στόχους που έχετε και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο, αλλά η όψη Άρη-Ποσειδώνα παίζει πολύ με το μυαλό σας και δίνει άλλη διάσταση στη φαντασία και τα σενάρια που μπορείτε να κάνετε. Πριν όμως τα δείτε όλα ως βουνό και υπερβάλετε στις αντιδράσεις σας φτάνοντας στην «παράνοια», κάντε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο ασάφειας και σύγχυσης, εξαιτίας των σημερινών όψεων και να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη με ένα μελλοντικό επαγγελματικό πρότζεκτ ή θέματα που αφορούν σε σπουδές και εκπαίδευση. Σε αυτή την περίπτωση, περιμένετε μερικές ημέρες για να φύγει η επιρροή. Φυσικά οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες σήμερα, αλλά και η επιρρέπεια σε εξαπατήσεις ή αυταπάτες.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει όλη την γκάμα των σχέσεων σας σήμερα, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε, ακόμη κι αν προέρχεται κι από άτομα τα οποία θεωρείτε ότι είναι άξια εμπιστοσύνης ή δείχνουν ότι ξέρουν τι λένε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας, καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι. Από αύριο σταδιακά θα ανακάμψετε. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι σήμερα είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη, μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως η Παρασκευή δεν είναι κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία σε επαγγελματικό επίπεδο που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων, πρώτα να τη λάβετε και μετά να προχωρήσετε, για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί διάφορες μικροπαγίδες σήμερα, κυρίως στον χώρο εργασίας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιον συνεργάτη ή πελάτη. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε να χρονίζει χωρίς να το ελέγξετε. Ευτυχώς έτσι είναι μόνο η σημερινή μέρα, ενώ οι επόμενες θα είναι σίγουρα πιο ξεκάθαρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά και στα θέματα των παιδιών. Όμως το τετράγωνο του Άρη, που είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, με τον Ποσειδώνα προσδίδει μια αοριστία στην ημέρα, μια αίσθηση σύγχυσης και κάνει πολύ δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή σήμερα και στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε. Είστε πιο επιρρεπείς ίσως να πιστέψετε σε κάτι, ειδικά στην προσωπική σας ζωή, το οποίο απλά το έχει γεννήσει η φαντασία ή η επιθυμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών κοντράρει ανοιχτά τον Ποσειδώνα και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας σήμερα. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι, αλλά και ευέξαπτοι, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η ασάφεια, η αοριστία και η σύγχυση σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία θα κυριαρχούν σήμερα, γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα. Γενικώς είναι μια άβολη μέρα (δεν σας ταιριάζει η Ιχθυακή επιρροή) και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Το θετικό είναι ότι από αύριο θα ξεκινήσουν καλύτερες ημέρες, οπότε οπλιστείτε με υπομονή, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και αποφύγετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πιέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τόσο έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η έμφαση στο ζώδιο των Ιχθύων έχει να κάνει περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς, αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας σήμερα και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Πιθανώς ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας, πιθανώς όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες, αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις. Ακόμη, μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και διαφορετικά πράγματα και νιώθετε έτσι πιεσμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες αυτές, χθες και σήμερα, δεν πατάνε σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματα τους. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς, στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία, αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ιδιαίτερα μετά το Σάββατο, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε από αύριο και έπειτα. Ακόμη, προσέξτε σήμερα τις αυξημένες προσδοκίες, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να τα βασίζετε σε αυτές και όχι σε ρεαλιστικά δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Καταρχάς οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Πέραν τούτου προσέξτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας και το σπίτι σαν ακίνητο. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μια επιρροή που θα μείνει για πολύ, γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά, αλλά μην πιέζετε και τον εαυτό σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Ενώπιον εισαγγελέα σήμερα – Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Επεισοδιακά καλλιστεία: Η Mrs World άρπαξε το στέμμα από τη νικήτρια και το έδωσε σε άλλη

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.