POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 8 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάτε στη δουλειά, στα ψώνια ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες, που σχετίζονται κυρίως με την σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, διότι είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε για την Παρασκευή. Η Σελήνη στους Ιχθύς, από το πρωί σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ίσως είναι μια καλή μέρα για μια σύσκεψη για να κάνετε brainstorming! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Ή έστω να κάνετε ένα zoom/skype για να μην χάνετε την επαφή σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη Πέμπτη, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο Ποσειδώνας σ’ αυτό τον τομέα, ειδικά το προηγούμενο διάστημα, δοκίμασε αρκετά τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και θα εξακολουθήσει αυτές εδώ τις κάπως περίεργες ημέρες που σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα. Ευτυχώς αυτή η συνθήκη θα χαλαρώσει μετά το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό μην βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης, που κυβερνά το ζώδιο σας, έχετε μια ανήσυχη, ευέλικτη και ευπροσάρμοστη φύση. Προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι στα παλιά, σε παλιούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς. Με την Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς σήμερα σε εξάγωνο με τον Ουρανό, κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας, πιστέψτε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο, για να πέσετε με τα μούτρα και να μην χάνετε την ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα. Άλλωστε, αυτό είναι και το μήνυμα της Νέας Σελήνης που έρχεται και θα σας επηρεάσει. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά.

ΛΕΩΝ

Μολονότι η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μην νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα, έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους σήμερα, που είναι σχετικά πιο ήπια μέρα, να τα προσέξετε. Αξιοποιήστε την υποκριτική σας δεινότητα, για να μην δείχνετε στους άλλους αυτό που ίσως νιώθετε. Επειδή η αυριανή μέρα θα είναι απείρως πιο κουραστική με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες σήμερα. Ένα αίσθημα σύγχυσης ή μπερδέματος σε κάποιες σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, είναι πιο πιθανό σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας, ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι -είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον- που δεν τα σέβονται. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη, είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας. Επειδή όμως αύριο σχηματίζεται και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, θα ήταν καλό να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας.

ΖΥΓΟΣ

Αδιαμφισβήτητα η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα, σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι, αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών, χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας», με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά, αλλά και πολλής σύγχυσης, καθώς αρχίζει να επηρεάζει το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που αν μη τι άλλο σας θολώνει την κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς από το πρωί βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά, αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιο είδος σύγχυσης. Βλέπετε αύριο ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται σ’ αυτό το τομέα. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τη σημερινή μέρα και να μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για την Παρασκευή που είναι εντελώς ασταθής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είστε από τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού, η σημερινή μέρα σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Από το πρωί, που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως, να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε ήδη κουρασμένοι. Από την άλλη, μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας δημιουργεί εξαιρετική σύγχυση. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι σωστές ημέρες σήμερα και αύριο να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί, δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα σήμερα ή αύριο. Ειδικά την αυριανή μέρα οι πιέσεις θα κορυφωθούν, γι’ αυτό προσπαθήστε αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας που είναι σχετικώς πιο ήπια. Σήμερα και αύριο είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν θα σας πρότεινα σε καμία περίπτωση όμως την αυριανή για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε καμία άκρη και πιθανώς να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς βαδίζουμε στις πιο απαιτητικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και η σύγχυση και η αστάθεια θα κορυφωθεί αύριο. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας. Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος, ίσως και μεγαλύτερη κόπωση. Καλώς ή κακώς έχουμε μπροστά μας την πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας για το ζώδιο σας που είναι η Παρασκευή. Από σήμερα θα αρχίσει να «χτίζεται» σιγά σιγά η ένταση όμως. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε ή να κρύβετε τα συναισθήματα σας, ακόμη κι αν είναι αρνητικά, κάτω από το χαλάκι. Πείτε τα με τον δικό σας τρόπο χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε πιο παρατηρητικοί με ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Diana: Ο προσωπικός της κομμωτής αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το iconic χτένισμά της

Ποια ζώδια αντέχουν τη σχέση από απόσταση;

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.