POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 7 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ
Μέχρι το μεσημέρι προτεραιότητα έχουν οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια. Πιθανώς να βρίσκετε πιο ευχάριστη την προοπτική να χουζουρέψετε λίγο περισσότερο στο κρεβάτι σας. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την όρεξη σας για δράση και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στους Διδύμους, έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Ένα πολύ διαφορετικό, πιο κεφάτο και πιο δημιουργικό βράδυ σας περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πρωινό είναι πιο ευχάριστο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζει λίγο το κλίμα, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό κι έτσι μπορεί να κλείνεστε λίγο, να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι είτε στο περιβάλλον της εργασίας σας είτε ακόμη και στον χώρο του σπιτιού. Πριν αντιδράσετε όμως με τρόπο που δεν συνηθίζετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Το βραδάκι μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με έναν συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με την Σελήνη στον Κριό. Κάποιο τηλεφώνημα με ένα φίλο-η θα σας φτιάξει τη διάθεση και μια βόλτα που θα αλλάξετε παραστάσεις θα βοηθήσει περισσότερο την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα ξεκινά πολύ χαλαρά κι ευχάριστα. Το μεσημέρι η Σελήνη μετατοπίζεται στον Κριό και τα θέματα της δουλειάς θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας και προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Ακόμη, σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας επειδή τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

ΛΕΩΝ
Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη από τους Ιχθύς μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας, όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Βλέπετε η Σελήνη περνά στον Κριό και με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στους Διδύμους σας βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Μάλιστα θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα προτιμήστε τις απογευματινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας μέχρι το μεσημέρι. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας διότι έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη πολλές φορές στο χάος που επικρατεί. Όμως στο τέλος νιώθετε κόπωση μοιράζοντας τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές και δεν μένει για σας η ενέργεια που πρέπει για να κάνετε αυτά που είναι οι δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά όμως!

ΖΥΓΟΣ
Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι και θα έχετε τη διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της τις πρωινές ώρες, όμως στην πορεία με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας, αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας και να προσεγγίσετε με πιο καθαρό μυαλό και πνεύμα πρακτικότητας τι λειτουργεί και τι όχι, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Τις απογευματινές ώρες η όψη Σελήνης-Ερμή είναι εξαιρετικά βοηθητική όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς, αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Καιρός να ξαναμπείτε σε φόρμα κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει από πλευράς διάθεσης στα καλύτερα σας, όμως στην πορεία αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Ενδεχομένως τις πρωινές ώρες νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι ή μπορεί να σας πνίγουν όλες οι υποχρεώσεις που έχετε και δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι. Στην πορεία της ημέρας όμως παίρνετε τα επάνω σας, ορθώνετε ανάστημα και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε μόνο ότι σημαντικό στην επικοινωνία με τους άλλους είναι να ακούτε κιόλας αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι το μεσημέρι τα πράγματα εξελίσσονται θετικά και χωρίς μεγάλη πίεση από την πλευρά σας. Τη στιγμή που περνά όμως η Σελήνη στον Κριό από το μεσημέρι κι έπειτα αλλάζει η διάθεση. Όμως το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή μας ή όταν χρειάζεται να κάνουμε παρατηρήσεις ή υποδείξεις στους άλλους. Έτσι μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συνεργάτης ή ο-η σύντροφος σας να σας φορτώνουν με δικές τους ανάγκες ή μπορεί να σας αποσπούν από τη δουλειά σας με τις δικές τους απαιτήσεις. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε με ηρεμία και χιούμορ. Μερικές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ίσως πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε και χρειάζεται να το πείτε ξεκάθαρα βάζοντας τα όρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι μέχρι το μεσημέρι έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα οικονομικά σας, στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται. Η Σελήνη από τον Κριό συνδέεται με τον Ερμή στον τομέα των σχέσεων και το απόγευμα προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές, ακόμη και για κλείσιμο συμφωνιών. Βέβαια δεν αποκλείεται να έρχονται σε σας πολλοί φίλοι και γνωστοί για συμβουλές, καθώς καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη, απλά μην παρασύρεστε και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Εξαιρετικό το βράδυ της Παρασκευής και για γνωριμίες αλλά και για φλερτ!

ΙΧΘΥΕΣ
Στο ξεκίνημα της ημέρας μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι, παρόλα αυτά το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κάπως μπορεί να φτιάξει τη διάθεση σας. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά και από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα κάνει ωραία όψη εξαγώνου με τον Ερμή, έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Ακόμη, προσπαθήστε να μην σκέφτεστε για το μέλλον της δουλειάς σας με τους όρους και τις συνθήκες που δουλεύετε σήμερα. Πολλά θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα, μην βιάζεστε να βγάλετε τώρα συμπεράσματα. Ένα οικογενειακό ή οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει καλύτερα τις απογευματινές ώρες.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έγιναν YouTubers!

Λεβάντα: Οι 5 τρόποι για να τη χρησιμοποιήσετε στη ρουτίνα ευεξίας σας

 

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.