POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 7 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ
Τη συλλογική δουλειά επηρεάζει η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας. Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα σας, αλλά και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η Τετάρτη προσφέρεται, εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Πιο κουραστική και απαιτητική η σημερινή μέρα που βρίσκει τη Σελήνη να διατρέχει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα. Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια νέα πρόταση ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας με τη θετική όψη Σελήνης-Δία. Σήμερα θα είναι ακόμη δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως, πώς νιώθετε. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν νιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό και θα καταφέρετε να διώξετε το στρες της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίσως είναι δύσκολο σήμερα, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει. Ταξιδεύει στο μέλλον, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά ίσως και σε κάποιο ταξίδι που πιθανώς έχετε προγραμματίσει να κάνετε, ακόμη και στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Προσπαθήστε να μείνετε στο εδώ και τώρα και βρείτε εναλλακτικές για να σπάσετε τη ρουτίνα (δείτε μια ταινία, βγείτε να περπατήσετε, διαβάστε ένα βιβλίο ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ταξιδέψει το μυαλό σας). Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει και την υπόσχεση μιας συμφωνίας ή μιας καινούριας δραστηριότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κυκλοθυμία σας θα είναι ορατή σήμερα, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια ερωτική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα τη διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Ακόμη, είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κλπ.). Μάλιστα, μπορεί παρά το άγχος σας να υπάρξει στο τέλος της ημέρας μια θετική είδηση σε σχέση με τα οικονομικά ή να δεχτείτε βοήθεια από κάποιο μέλος της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ
Σχέσεις, συνεργασίες σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο και στο 7ο Ηλιακό σας σπίτι. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους. Σε ερωτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον η μέρα αν είστε αδέσμευτοι, διότι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία σε μια έξοδο ή ακόμη μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για συνεργασία. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους, διότι μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα σας καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες, που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού, αλλά και στην υγεία σας. Αξιοποιήστε τη σταθερότητα της Σελήνης αυτής, για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα αν π.χ. αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε σύντομα. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους στο περιβάλλον σας, καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση. Αν κάτι δεν πήγε όπως θα θέλατε στο παρελθόν, με το να αυτομαστιγώνεστε απλά χάνετε χρόνο και την καλή σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Είναι από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία φτιάχνει τη διάθεση σας και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με ό,τι σας κάνει εσάς κέφι περισσότερο. Πιθανώς να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα παιδιών ή στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση και σήμερα είναι από αυτές τις ημέρες που όντως μπορεί να βρεθεί κάποια λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις πιο θετικές, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες, είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα με την όψη συνόδου της Σελήνης με τον Δία. Μπορεί κάποια γυναίκα από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον να σας μεταφέρει μια ευχάριστη είδηση και να χαρείτε ιδιαιτέρως. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση, μέσα στην ημέρα γι’ αυτά. Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται από προχθές στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά, μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας, στο δικό τους. Από την μια είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη δεν είναι πολύ εύκολο να είστε συγκεντρωμένοι για πολλή ώρα σε ένα πράγμα ή μια δραστηριότητα. Η Σελήνη εκτός πορείας στο ζώδιο σας τείνει να διασκορπίζει την προσοχή σας. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν είναι και ευχάριστη. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε όμως τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια και δεν θέλετε να το δείξετε στους άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Από την άλλη, δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους. Ξεκουραστείτε, μαζέψτε δυνάμεις, κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και ακούστε το ένστικτό σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη καταγγέλλει 23χρονος Κύπριος

Η Μισέλ Ομπάμα σε ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον εμβολιασμό για την Covid-19

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.