POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 6 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ

Η κασέτα μέσα στο κεφάλι σας που επαναλαμβάνει το δίπτυχο επαγγελματικά – οικονομικά παίζει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό, αλλά σήμερα προσπαθήστε να δείτε και άλλες διαστάσεις της δουλειάς σας που την κάνουν σημαντική για σας, πέρα από τον βιοπορισμό, να δείτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, αλλά από την πιο ανθρώπινη διάσταση. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε εντάσεις στον χώρο εργασίας και ίσως πρέπει να τους εκπλήξετε όλους παίρνοντας έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν του αρχηγού που συνήθως αναλαμβάνετε. Αφήστε να πάρουν κι οι άλλοι πρωτοβουλίες, αφού αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Σήμερα θα μπορούσε παρόλα αυτά να σας δελεάσει και μια οικονομική προσφορά ή πρόταση. Τις βραδινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει ή να ψυχαγωγηθεί με μια ωραία ταινία ή κάνοντας κάποιες κούρες ομορφιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σαφώς σας αφορά κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς στις μοίρες σας. Εκτός από το ενδιαφέρον που έχει σε ερωτικό επίπεδο η όψη προσδίδοντας μεγαλύτερη ένταση στο συναίσθημα σας ή δημιουργώντας προοπτικές μιας νέας γνωριμίας, έχει ενδιαφέρον και σε άλλους τομείς. Αν έχετε σήμερα να καταθέσετε μια άποψη, να πείτε κάτι, κάντε το, αλλά επιλέξτε σωστά τη στιγμή και το μέρος. Στον Πλούτωνα δεν αρέσει η «έκθεση» σε αδιάκριτα μάτια. Έτσι είτε απευθύνεστε στον σύντροφο σας, σε έναν φίλο ή σε έναν συνεργάτη, φροντίστε η επαφή σας να μείνει προστατευμένη. Αν δεν έχει πάει καλά κάτι σε μια σχέση η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να βρείτε τον τρόπο να λειάνετε τις διαφορές, ενώ και μία συγγνώμη θα μπορούσε εύκολα να πιάσει τόπο με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρχει ένα πρόβλημα στη σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι είναι ότι η προσοχή σας θα είναι κάπως διασπασμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα κι έτσι δεν θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κυνηγήσετε. Γι’ αυτό από νωρίς φτιάξτε ένα πιο ακριβές πλάνο στο μυαλό σας, που θα βοηθήσει να συγκεντρώσετε την ενέργεια και την προσοχή σας πιο κατευθυνόμενα στους στόχους σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να έχει ενδιαφέρον σε ένα θέμα οικονομικό, από την άλλη ακριβώς επειδή σας κάνει πιο ευαίσθητους και δυναμώνει τη διαίσθηση σας μπορεί σήμερα να «πιάνετε» διάφορα σημάδια που μπορεί να αποτελούν λύσεις. Μην προσπαθήσετε με τη λογική βέβαια να τα αποκωδικοποιήσετε. Ακόμη κι ένα έντονο όνειρο μπορεί να σας κάνει εντύπωση ή να έχει κάτι να σας πει για την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μπορεί να δεχτείτε τη στήριξη ενός ατόμου που φαίνεται ότι σας συμπαθεί και έχει τη δύναμη ή την εξουσία να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας, να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το βράδυ είτε και μια έξοδο τώρα που τα πράγματα το επιτρέπουν. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία σήμερα που θα έχει ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον για σας, ακόμη και μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ή μπορεί ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας συστήσει σε ένα άτομο που θα μπορούσε να σας κάνει κλικ σε ερωτικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Αν πρέπει να αποφύγετε κάτι σήμερα θα ήταν παιχνίδια ελέγχου και σκηνές ζήλιας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μπορούσατε να σημειώσετε ιδιαίτερη πρόοδο σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να συζητήσετε μια πρόταση που θα μπορούσε να έχει κι ένα ιδιαίτερο οικονομικό αντίτιμο για σας. Μην αγχώνεστε αν στα αυτιά σας ακούγεται σαν κάτι δύσκολο ή απαιτητικό. Μην ξεχνάτε ότι έχετε έναν Κρόνο απέναντι σας που σας θέλει να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και ευθύνες με προθυμία και όχι να τις φοβάστε. Πείτε ναι λοιπόν σε κάποια επαγγελματική πρόκληση που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και στα οικονομικά σας. Από την άλλη, με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια θετική μέρα για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας και να είστε αποδοτικοί στις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα βαθιά νερά των σχέσεων σάς βρίσκει σήμερα η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα και αν είστε μόνες-οι δεν είναι απίθανο μια γνωριμία να σας κάνει κλικ ερωτικά. Η Αφροδίτη σε σχέση με τον Πλούτωνα αναζητά το πάθος και τον έρωτα. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο όλο αυτό να αφορά έναν άνθρωπο. Μπορεί να παθιαστείτε με κάποιο χόμπι, με τη δουλειά, με ένα δημιουργικό ή μελλοντικό σας πλάνο, με την τέχνη, με κάτι που μιλά στην καρδιά σας εκτός από το πορτοφόλι σας. Από την άλλη, προσέξτε την αρνητική έκφραση αυτής της όψης που μπορεί να δραματοποιήσει κάποια πράγματα στο μυαλό σας ή να σας κάνει καχύποπτους. Καλύτερα να αποφύγετε τέτοιες διαδικασίες.

ΖΥΓΟΣ

Η κύρια όψη της ημέρας, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, απαιτεί όχι μόνο να μην επαναπαυθείτε πάνω στις δάφνες σας, αλλά να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο σθένος και φιλοδοξία τους στόχους σας. Με την ενέργεια αυτής της όψης θα μπορούσατε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο κι αν έχετε, είτε αφορά στη δουλειά είτε στα οικονομικά. Από την άλλη, είναι μια ωραία όψη για να γοητεύσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ερωτικά ή να στήσετε ένα ωραίο ερωτικό σκηνικό απόψε με τον σύντροφο σας. Θέματα που αφορούν είτε στην οικογένεια είτε σε συγκατοίκους μπορεί να σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις θετικότερες της εβδομάδας για σας, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών και σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο και αργά το βράδυ σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς σήμερα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τις σκέψεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ είναι εξαιρετική επιρροή και για την ερωτική σας ζωή. Μήπως να κανονίσετε κάτι το βράδυ για να χαρείτε με το ταίρι σας μια ιδιαίτερη βραδιά; Ή μήπως να αποκαλύψετε κάποια κρυμμένα συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει; Η απάντηση και στα δύο είναι «ναι»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κύρια όψη της ημέρας, το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, είναι εξαιρετικά βοηθητική για να σηκώσετε τα μανίκια και να αφιερώσετε χρόνο ώστε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες είτε αφορούν στις δουλειές του σπιτιού, είτε με κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε για τη δουλειά σας, είτε για τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Ναι δεν είναι χαλαρή και χαριτωμένη η μέρα, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά παραγωγική και να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων. Από την άλλη, είναι μια μέρα που μπορεί να λάβετε αναγνώριση με κάποιο τρόπο για τη δουλειά σας ή να έχετε ένα οικονομικό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα πρέπει απλώς να κλείσετε τα μάτια και να ακολουθήσετε την καρδιά σας και τις επιθυμίες σας είτε αυτές αναφέρονται στα όνειρα και τους στόχους σας, είτε σε οτιδήποτε σας δίνει χαρά, είτε ακόμη και στην ερωτική σας ζωή. Βρείτε λίγο χρόνο στο πολυάσχολο πρόγραμμα σας για να τον αφιερώσετε σε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο, δώστε το πράσινο φως σε ένα φλερτ, ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισης σας, χαρείτε με τα παιδιά σας ή ασχοληθείτε με μια δημιουργική δραστηριότητα που σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετικά αποδοτική για σας αν αφήσετε τον «έλεγχο» στην άκρη και δώσετε περισσότερο χώρο στη φαντασία, την ονειροπόληση. Όχι δεν είναι χαμένος χρόνος το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώνει λίγο, αντιθέτως βοηθά να μπορείτε να επανέλθετε στις υποχρεώσεις σας με περισσότερη ορμή και πιθανώς και με καλύτερες ιδέες. Προτιμήστε να «κλέψετε» λίγο χρόνο από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χαλαρά στο σπίτι και χωρίς να επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και απαιτητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια κουβέντα με ένα φίλο-η ή έναν συνεργάτη θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη σήμερα κι όχι μόνο αυτό. Είναι πιθανό να σας αποκαλύψει κάτι που θα βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα μια κατάσταση ή μπορεί να είναι μια πρόταση, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο, η οποία προέρχεται από κάποιο πρόσωπο του φιλικού ή του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου. Βέβαια, θα μπορούσε να παίζει κι ένα σενάριο που να αφορά κάτι ερωτικό, μια γνωριμία μέσω φίλων ή ακόμη και στο διαδίκτυο. Απλά εκεί ξέρετε ότι καλό είναι να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί, τουλάχιστον μέχρι να είστε βέβαιοι για το άτομο το οποίο σας προσέγγισε.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Μπιλ Γκέιτς: Οι ετήσιες διακοπές με την πρώην του – Είχε ζητήσει την έγκρισή της για να παντρευτεί τη Μελίντα

9 αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στη διατροφή μας για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.