POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 6 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον κυβερνήτη σας Άρη σε ένα εξάγωνο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, η σημερινή όπως και η αυριανή μέρα ευνοούν ιδιαίτερα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Υδροχόο σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα, εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη, είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας, π.χ. τον πατέρα σας, τον εργοδότη σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλώς ή κακώς είστε η επιτομή της επικοινωνίας και της πληροφορίας ως εκπρόσωποι του ζωδίου του Ερμή και σήμερα με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη τα πληκτρολόγια θα πάρουν… φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά μέιλς, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις μέσω skype, zoom κλπ., είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη, είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου σήμερα καλύτερα να είστε πιο επιφυλακτικοί στα συμπεράσματα σας και να μην βιάζεστε να κρίνετε μια κατάσταση μόνο από αυτό που φαίνεται. Επίσης, σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας, γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Άρη σε ένα εξαιρετικό εξάγωνο, μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μην χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση.

ΛΕΩΝ

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας στον Υδροχόο και σε σύνοδο με τον Κρόνο. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μην βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή. Κερδίσετε λίγο χρόνο, να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Τις απογευματινές ώρες τα πράγματα θα είναι πιο θετικά και ενδεχομένως μια κουβέντα με έναν φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή μένει πολύ μακριά, μπορεί να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να σας κάνει να ψάχνετε την τελειότητα στα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα και να είστε πιο αυστηροί απέναντι στον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτό όμως δεν οδηγεί μακροπρόθεσμα σε καλό αποτέλεσμα, διότι μπορεί να χάσετε περισσότερο χρόνο κοιτώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και να σας ξεφύγει η προθεσμία. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Ίσως να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη, δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις ιδιαίτερα θετικές της εβδομάδας, καθώς ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους, αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό, η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη, όπως και η αυριανή. Ακόμη, οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με τον σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις και κούραση, αλλά η πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη θα σας βοηθήσει να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας, ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολα να καταπατηθούν, καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα κι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί Σκορπιοί δύσκολα μπορεί να χαλάσετε χατίρι σε αυτούς που αγαπάτε. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από τον χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Μάλιστα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σας βρίσκει τις μεσημεριανές ώρες να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση τους, τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη, δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη φυσικά θα μπορούσε να παίξει κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα προσελκύει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη, προσέξετε τα έξοδα σας, διότι μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι ή γενικότερα έξοδα, τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε έναν θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Κρόνο, κάνοντας την Τρίτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς αυτή η όψη, πέραν της δυσκολίας, δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι, σας εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη Αφροδίτης-Άρη που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, διότι εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Κρόνο, κάνοντας την Τρίτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς αυτή η όψη, πέραν της δυσκολίας, δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι, σας εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη Αφροδίτης-Άρη που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, διότι εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Η πανδημία έφερε αύξηση στις πωλήσεις βιβλίων τον τελευταίο χρόνο σε όλη την Ευρώπη

Έρευνα έδειξε ότι η Covid-19 αδρανοποιείται κατά 90% με το ηλιακό φώς

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.