POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 5 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ

Ακόμη κι εσείς οι ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς Κριοί χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω, αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε σήμερα κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες των άλλων θα παρεμβληθούν και ίσως να μην καταφέρετε να κλέψετε λίγο χρόνο χαλάρωσης. Από την άλλη, μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος και αυτό να μην σας επιτρέπει ψυχολογικά να ξεκουραστείτε. Όμως έτσι δεν καταφέρνετε κάτι αφού με στρες είναι δύσκολη κι η χαλάρωση που επιδιώκετε. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο να επιλύσετε τα δύσκολα και μετά θα δείτε πόσο πιο άνετοι θα νιώθετε και πόσο πιο πολύ θα ξεκουραστείτε, αφού το μυαλό σας θα ησυχάσει. Σήμερα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε τρίγωνο με τον Άρη σας κάνει πιο ευαίσθητους και χρωματίζει τα λόγια σας με το συναίσθημα σας. Αυτό όσο όμορφο μπορεί να είναι σε μια προσωπική σχέση, τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα σήμερα, προσέξτε πού απευθύνεστε και τι λέτε. Πολύ περισσότερο στον χώρο εργασίας όταν συζητάτε με προϊσταμένους, ανωτέρους ή όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Η μέρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Μάλιστα, αν είστε μόνες-οι μπορεί κάποια-ος να σας κάνει κλικ έστω κι από απόσταση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως σήμερα σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια έκπληξη και σε οικονομικό επίπεδο που να έρχεται σαν από μηχανής θεός και να λύσει ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Ιδανική μέρα αν θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες ανεύρεσης εισοδήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι όψεις Σελήνης-Άρη και Σελήνης-Ουρανού σας κάνουν πιο πρόθυμους σήμερα να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή στις σπουδές, αν είστε νεότεροι σε ηλικία. Είναι ακόμη εξαιρετική μέρα για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει η τεχνολογία προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές ή να χρησιμοποιήσετε έξυπνες εφαρμογές που θα κάνουν τη δουλειά ή τη ζωή σας πιο εύκολη στο μέλλον. Σήμερα εκτός από απρόβλεπτοι μπορεί να είστε και πιο ανοιχτοί στους άλλους και να νιώθετε πιο ισχυρούς τους δεσμούς που σας δένουν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη, απαιτεί να σκεφτείτε και να προσεγγίσετε με διαφορετικό ίσως τρόπο τις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε ή μελετάτε. Δεν χρειάζεται τεράστιες αλλαγές. Χρειάζεται μια νεωτεριστική προσέγγιση στα πράγματα για να αποδώσουν καλύτερα τόσο στη δουλειά όσο και στο διάβασμα για όσες-ους είναι σε φάση εκπαίδευσης. Από την άλλη, η Σελήνη μέσα στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα νέα. Κάποια χρήματα που σας επιστρέφονται, μια βοήθεια ή μια χρηματοδότηση, ένα μπόνους, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κι ένα έκτακτο έξοδο που ίσως χρειαστεί να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνώντας στους Ιχθύς κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις σας σήμερα, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Αυτό φυσικά σημαίνει αυξημένες απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας κι εσάς ακόμη μια φορά να χρειάζεται να κουβαλήσετε ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Όμως το εξάγωνο με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Άρη αν τα αξιοποιήσετε αντιστρέφοντας τα πράγματα, δηλαδή να ζητήσετε εσείς βοήθεια από τους άλλους μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Όσο κι αν είναι δύσκολο να δείξετε «αδύναμοι» δεν είναι κακό μερικές φορές να δεχόμαστε βοήθεια. Ακόμη, σήμερα μπορεί να μάθετε κάτι αποκαλυπτικό για ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες απρόβλεπτες, αλλά μικρές αλλαγές μπορεί να προκύψουν σήμερα αγαπητοί μου Ζυγοί στην καθημερινότητα σας με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Άρη. Αυτές μπορεί να αφορούν τόσο στον χώρο της δουλειάς όσο και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και δείτε το σαν μια άσκηση ετοιμότητας ή σαν έναν τρόπο για να μάθετε κάτι καινούριο στη ζωή σας. Είναι μια μέρα που ίσως βγείτε εκτός χρόνου σε κάτι προγραμματισμένο ή που μπορεί ξαφνικά να προκύψει κάτι μη αναμενόμενο. Χωρίς να είναι δύσκολη η μέρα ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο υπομονετικοί. Από την άλλη, μπορεί ως από μηχανής θεός να παρουσιαστεί μια ευκαιρία σε θέματα δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα ξημερώνει για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί και θα έχετε έμπνευση, αλλά και καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με ό,τι καταπιάνεστε είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο για τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ίσως από τις πιο άνετες και όμορφες ημέρες αυτής της εβδομάδας που ακόμη κι ο παράγοντας «απρόβλεπτο», που δημιουργεί η όψη Σελήνης-Ουρανού, μπορεί να έχει θετική επιρροή στην καθημερινότητα σας. Ευνοούνται ακόμη και τα συναισθηματικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας κάνει κλικ και ένα άτομο από αυτά που επικοινωνείτε μέσω κοινωνικών δικτύων ή είναι στον χώρο που κινείστε καθημερινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει.

Τα οικονομικά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα, ίσως γιατί μπορεί να προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ή ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Με λίγη πειθαρχία και καλή οργάνωση όμως θα το αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Απλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αγοράζοντας ό,τι σας γυαλίζει. Βάλτε την κάρτα σε ένα συρτάρι και ξεχάστε την. Η όψη Σελήνης-Άρη φυσικά θα μπορούσε να δείχνει και ένα έκτακτο μπουναμά. Σας το εύχομαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για σας, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις. Η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα, αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά. Θετική η Τετάρτη και για την ερωτική σας ζωή αν θέλετε να κάνετε ένα πρώτο βήμα, να πιάσετε συζήτηση με το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σας, να ανάψετε το πράσινο φως…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Άρη είναι βοηθητική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, τη δίαιτα, την άσκηση, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας και να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε ικανοποιημένοι, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να σας μαγειρέψετε το αγαπημένο σας φαγητό. Είναι από τις ημέρες που ξαφνικά μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Ακόμη, επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών, ενδέχεται να προκύψει και μια οικονομική βοήθεια ή μια πληροφορία θετική για ένα οικονομικό θέμα που σας ζόριζε. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να ζητήσει τη βοήθεια σας ή απλώς να θέλει κάποιον να μιλήσει. Δείξτε κατανόηση και μην το αρνηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη επιστρέφει στο μηνιαίο ταξίδι της πίσω στο ζώδιο σας και σήμερα με τις όψεις που σχηματίζει θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, τα θέματα των παιδιών, αλλά και των δημιουργικών σας σχεδίων. Ταυτόχρονα θα έχετε και πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε πράγματα που σας αφορούν και με τους φίλους ή ακόμη και τους γνωστούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να πιάσετε και την κουβέντα με ένα άγνωστο άτομο προς τα εσάς και κάπως να νιώσετε κολακευμένες-οι. Η όψη αυτή ευνοεί και τα virtual φλερτ! Ή μπορεί να παθιαστείτε με μια ιδέα ή κάτι να σας αγγίξει προσωπικά από όλες τις αδικίες που γίνονται γύρω μας και να θέλετε με μαχητικό πνεύμα να το επικοινωνήσετε μέσω των κοινωνικών μέσων που συμμετέχετε.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Καταπόνηση των ματιών: Έξυπνοι τρόποι για να την αποφύγετε

Τι προβλέπεται να συμβεί στο κάθε ζώδιο το μήνα Μάιο;

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.