POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 4 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ

«Ανακαλύπτω και μαθαίνω» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη δική σας πρόβλεψη αγαπητοί μου Κριοί, καθώς ο Ερμής στους Διδύμους από σήμερα σας βγάζει εκτός σπιτιού και με διάθεση εξερεύνησης του περιβάλλοντος που ζείτε και κινείστε! Κάτω από την επιρροή του γίνεστε πιο περίεργοι, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη της επικοινωνίας και της επαφής, θα διευκολυνθείτε τόσο σε θέματα καθημερινότητας της δουλειάς σας, σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, ενώ θα είστε και πιο επινοητικοί στην προώθηση και τη διαφήμιση των ταλέντων σας. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε υπερεντατικούς ρυθμούς και τίποτε δεν θα ξεφεύγει από την προσοχή σας. Η επαφή με φίλους σήμερα θα τονώσει τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σας και το μυαλό σας ηρεμεί κάπως, καθώς κάθε μέρα τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να σας κατέκλυζαν άπειρες ιδέες και δεν ξέρατε όμως ποια να ακολουθήσετε. Από τη νέα του θέση, θα δώσει περισσότερη πρακτικότητα στη σκέψη σας, θα βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα, να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί και να οργανώσετε πιο αποτελεσματικά τον χρόνο σας στην καθημερινότητα. Θα μπορέσετε επίσης με περισσότερη διαύγεια να απομονώσετε εκείνη την ιδέα ή πρόταση που θα δώσετε την ενέργεια σας για να υλοποιηθεί. Σήμερα θα σας απασχολήσουν πιο έντονα τα θέματα της δουλειάς και γενικότερα των υποχρεώσεων σας, χαλώντας λίγο την ανάλαφρη διάθεση σας το απόγευμα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική η μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να επιστρέφει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στο δικό σας ζώδιο μόνο θετικό μπορεί να είναι αγαπητοί μου Δίδυμοι. Εκεί λοιπόν που σας είχε κουράσει η στασιμότητα, δεν ξέρατε πώς και αν πρέπει να κάνετε σχέδια, έρχεται η μαγική μέρα που όλα θα αρχίσουν να κινούνται σε αστραπιαίους ρυθμούς, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαΐου που θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας. Το ταλέντο της επικοινωνίας -που το έχετε από τα γεννοφάσκια σας- ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη θέση του Ερμή το επόμενο διάστημα και θα νιώσετε μια πνευματική υπερδιέγερση. Νέες ιδέες, προτάσεις, έρευνα, σπουδές, μετακινήσεις, αγορές, διαφήμιση, εμπόριο, διαδίκτυο, όλα ευνοούνται από σήμερα και για το επόμενο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπουδαίο νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, που για το δικό σας ζώδιο βέβαια θα καταλάβει ένα πολύ πιο μυστικό, κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μη κάνοντας ιδιαίτερα έκδηλη το επόμενο διάστημα ούτε τη σκέψη ούτε τη δράση σας. Είναι σαν προετοιμάζετε κάτι, π.χ. επαγγελματικά και είστε σε έναν πυρετό προετοιμασίας και έρευνας για αυτό που θα παρουσιάσετε ίσως παρακάτω. Οι ιδέες και η έμπνευση δεν θα σας λείψουν το ίδιο κι εκείνοι που έστω και αθέατα ή διακριτικά θα είναι στο πλευρό σας για να στηρίξουν το όνειρο σας. Κατά τα άλλα η μέρα εξελίσσεται με καλή διάθεση και ίσως μόνο το απόγευμα σας ενοχλήσει παροδικά η επαφή με κάποια πρόσωπα, ενδεχομένως κι από το φιλικό περιβάλλον ή το περιβάλλον της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της επικοινωνίας ενισχύεται από σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες και το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό γεμάτο επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις και συλλογική δουλειά. Οι άλλοι, είτε είναι οι φίλοι, οι συνεργάτες σας, θα είναι πιο πρόθυμοι να σας στηρίξουν, να σας δώσουν ιδέες και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Μόνο που αυτοί οι στόχοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι στο μυαλό σας και να μην φτάσετε στο τέλος του μήνα που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής για να τους ξεκαθαρίσετε, διότι εκεί όλα θα καθυστερήσουν και θα φτάσουμε σχεδόν τέλος Ιουνίου για να έχετε μια ακριβή εικόνα. Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική και για να ασχοληθείτε με την τεχνολογία, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει θέση στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα και σας κάνει πιο φιλόδοξους το επόμενο διάστημα σε σχέση με τα επαγγελματικά και τη πορεία της καριέρας σας. Δεν είναι απίθανο να συζητήσετε μάλιστα και για μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει μέσα στο διάστημα του Μαΐου και να βρεθείτε σε δίλημμα τι θα πρέπει να ακολουθήσετε. Από την άλλη, επειδή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος του μήνα, προσπαθήστε είτε να έχετε ξεμπερδέψει νωρίς μέσα στον Μάιο για να ξέρετε πού πάτε ή μην περιμένετε πριν το τέλος Ιουνίου σταθερά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή ανοίγει τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς και διευρύνει το πεδίο των επαφών σας. Η ανάγκη να αλλάξετε παραστάσεις, να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις και κουλτούρες, να ψαχτείτε περισσότερο με σεμινάρια, σπουδές, επιμόρφωση ευνοούνται ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα. Ο μόνος περιορισμός είναι προς το τέλος του μήνα που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής και κει μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή και κάποια μικροεμπόδια. Σε κάθε περίπτωση η καθημερινότητα σας θα είναι πιο ενδιαφέρουσα και οι εξελίξεις πιο γοργές. Η σημερινή είναι από τις πολύ θετικές ημέρες της εβδομάδας για σας, κυρίως για να είστε πιο χαλαροί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σημαντικό νέο της ημέρας είναι η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, που για το δικό σας ζώδιο βέβαια είναι μια πιο ουδέτερη θέση. Από την άλλη, περνά σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με χρήμα και οικονομικές συμφωνίες, άρα μόνο θετική μπορεί να είναι η επιρροή του καθώς θα κινηθούν τα πράγματα με μεγαλύτερες ταχύτητες. Αν έχετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα, να διαπραγματευτείτε ή να κάνετε κάποιους επωφελείς διακανονισμούς και οργάνωση των οικονομικών σας βιαστείτε και μην το αφήσετε για το τέλος του μήνα που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος. Από την άλλη, μπορεί η δράση σας να γίνεται κάπως μυστικά αυτή την εποχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φτάνουμε στην περίοδο του χρόνου που οι άλλοι αρχίζουν να γίνονται πιο σημαντικοί στην καθημερινότητα σας και η ενέργεια, η σκέψη και η δράση σας με κάποιο τρόπο καθορίζεται ή παραμετροποιείται από εκείνους. Στο επόμενο διάστημα της πορείας του Ερμή θα έχετε περισσότερες επαφές, συνομιλίες, προτάσεις, συνέργειες, νέες συνεργασίες, αλλά και σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Γενικώς είναι μια περίοδος που θα γνωρίσετε κόσμο. Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά την κίνηση και τις γοργές εξελίξεις, έτσι μετά από μια αρκετά στάσιμη φάση ειδικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, τώρα οι ρυθμοί θα είναι αισθητά πιο ανεβασμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους είναι οι πηχυαίοι αστρολογικοί τίτλοι σήμερα και για σας αυτό σημαίνει πολύ πιο γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Από δω και κάτω θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αναζητώντας τους κατάλληλους θεραπευτές, διατροφολόγους, γυμναστές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη φόρμα σας και να πετάξετε την καραντίνα από πάνω σας. Ακόμη, θα είναι μια περίοδος με εξελίξεις σε σχέση με τα θέματα εργασίας και θα ψάξετε τους κατάλληλους συνεργάτες για να σας υποστηρίξουν. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τη δουλειά θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωδιακή αλλαγή του Ερμή είναι το σπουδαίο αστρολογικό νέο της ημέρας, καθώς σε αυτή τη θέση θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (αφού εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του στο τέλος Μαΐου θα προεκτείνει τη διαμονή του μέχρι τον Ιούλιο). Αυτή η θέση του Ερμή για το δικό σας ζώδιο, είναι ιδιαίτερα θετική για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, αφού θα επιτρέπει στην κρίση σας να λειτουργεί καλύτερα, θα έχετε περισσότερη όρεξη και ζωντάνια στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο -ερωτικά και φιλικά- και θα είναι μια ωραία περίοδος και για θέματα που αφορούν στα παιδιά. Αν είχατε υπόψη σας να ενισχύσετε την επιχείρηση σας ή να βάλετε μπροστά ένα άλλο δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή επιχειρηματικό σχέδιο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας την ψυχή της παρέας!

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους είναι η σημαντική αστρολογική αλλαγή της ημέρας που σαφώς θα σας επηρεάσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς εξαιτίας και της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του από το τέλος Μαΐου κι έπειτα θα προεκτείνει την επιρροή του μέχρι και τις 11/7. Θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα νέα σας ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Σαφώς οι σχέσεις με την οικογένεια, τους συγκατοίκους σας θα επηρεαστεί πιο πολύ και θα πρέπει να μάθετε να ακούτε περισσότερο εκτός από το να εκφράζετε τις δικές σας σκέψεις. Σήμερα πάντως είναι μια μέρα που αποδιοργανώνει κάπως τη συγκέντρωση σας που θα διαχέεται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτό δεν παύει να την κάνει μια άνετη και διασκεδαστική μέρα για σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Αυτή είναι η νέα έπαυλη της Madonna στην Καλιφόρνια (εικόνες)

Ποιες βιταμίνες και ποια βότανα βοηθούν στις καταθλιπτικές διαταραχές;

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.