POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 30 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Το 2021 έχει έμφαση στους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, στους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Είναι η χρονιά που γιορτάζει με κάθε τρόπο τη συνέργεια και τη φιλία. Όμως με μια όψη σαν τη σημερινή, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύπτουν διαφορές στη διαχείριση ή μπορεί να αντιλαμβάνεστε ίσως ότι κάποιοι άνθρωποι που σας επηρεάζουν σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Από την άλλη, μπορεί να είστε «ψημένοι» να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο και να συναντάτε αντίδραση από κάποιο άτομο της οικογένειας σας. Σε κάθε περίπτωση, αν πρόκειται για δικά σας χρήματα που η έκβαση του ρίσκου δεν θα επηρεάσει και άλλους ή τα στάνταρ της ζωής σας, ίσως πρέπει να το τολμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σας οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές, πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που -για παράδειγμα- επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι, γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους. Σαφώς θα πρέπει να τη δικαιολογήσετε είτε στον εαυτό σας είτε στους άλλους, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει από το να προχωρήσετε. Σήμερα ακόμη θα ασχοληθείτε και με οικονομικά ζητήματα. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα, όπως σας έχω προϊδεάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο και ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού. Ό,τι φέρνει είναι δύσκολο να το έχουμε προβλέψει ακόμη κι εμείς οι αστρολόγοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, ίσως από μια τέτοια εμπειρία να υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα, ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε. Εσείς μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε. Ακόμη, σήμερα αποφύγετε εντάσεις για καθαρά ιδεολογικούς λόγους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και επιδιώξτε να περάσετε μέρος της ημέρας σας με άτομα που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα στον Τοξότη φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα υγείας, αλλά και υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά θα καταφέρετε να τα φέρετε εις πέρας. Η μέρα θα γίνει πιο απαιτητική τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω κι εκεί θα νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο κι ίσως ανακαλύψετε, ακόμη και τυχαία, ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας -επαγγελματικό ή φιλικό- είναι πιθανόν να σας χειρίζεται και να στηρίζεται στη γενναιοδωρία και την καλή σας καρδιά προκειμένου κάτι να κερδίσει. Αν διαισθανθείτε κάτι τέτοιο μπορεί να νιώσετε απογοήτευση αρχικά, από την άλλη όμως θα ξέρετε πού βαδίζετε και ποιοι είναι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι το παίζουν, διότι σε κάτι επωφελούνται από σας. Πάντως σήμερα υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης έντονο και υπάρχει περίπτωση να κάνετε ξαφνικά μια νέα γνωριμία που να σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο ίσως φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στην ημέρα ή μπορεί και μια συμπεριφορά απροσδόκητη ή κάπως εκκεντρική από κάποιο άτομο στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Μπορεί να σας εκπλήσσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται ή να σας εκνευρίζει. Από την άλλη, ίσως νιώθετε κι εσείς πιο ανήσυχοι και δεν μπορείτε να ησυχάσετε μέσα σας. Μια συζήτηση θα ήταν ότι πρέπει, αλλά πιθανώς να πρέπει να γίνει σε μια πιο χαλαρή μέρα χωρίς ένταση. Ενδεχομένως να ακούσετε για κάποια αλλαγή που μπορεί να αφορά σε θέματα δουλειάς. Η μέρα μέχρι τις απογευματινές ώρες είναι πιο θετική για το ζώδιο σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να σας βάλει σε διλήμματα ή και να δημιουργήσει ένταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Από τη μια ξέρετε ότι έχετε πολλά να κάνετε σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε απέναντι στον εαυτό σας, την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, είτε απέναντι στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας κι από την άλλη ο Ουρανός έρχεται να σας αποπλανήσει να μην κάνετε τίποτε που «πρέπει», παρά μόνο ό,τι θέλετε και σας κάνει να περνάτε καλά και να νιώθετε ελεύθεροι. Επειδή πιθανώς δεν θα είναι εύκολο να συμφωνήσετε με όλους σήμερα, αποφύγετε την έκθεση και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό, που φημίζεται για τα απρόοπτα που φέρνει, αλλά και την ένταση στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περίεργα ή εσωτερικά ανήσυχοι. Όλο αυτό θα πρέπει να το προσέξετε τόσο στον χώρο της εργασίας σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, αυτή είναι μια όψη που ίσως δείχνει μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στη ζωή σας ξαφνικά και να σας γοητεύει ή και το αντίθετο σενάριο, μια έξοδο γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θέλετε. Επηρεάζει ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά. Η μέρα μέχρι το απόγευμα κυλά σε πιο ήπιους ρυθμούς, σε σχέση με το βράδυ που είναι πιο πιεστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Μεγάλη Παρασκευή με την Σελήνη στον Τοξότη και στην πορεία στον Αιγόκερω είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα σας, αλλά θέλει ιδιαίτερο χειρισμό στις σχέσεις σας. Βλέπετε η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως, τόσο σε θέματα που αφορούν το σπίτι σαν ακίνητο και την οικογένεια σας, όσο και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο ίσως νιώσετε ότι ο σύντροφος σας ή ένα άλλο πολύ σημαντικό όμως πρόσωπο στη δική σας ζωή, συμπεριφέρεται εντελώς διαφορετικά από αυτό που προσδοκάτε κι αυτό να σας αναστατώνει. Και μπορεί μια κουβέντα να είναι κάπως άβολη, από την άλλη όμως ίσως πρέπει να την τολμήσετε αν θέλετε να βγάλετε κάποια άκρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, μέσα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της φυσικής κατάστασης, που απαιτεί να κάνετε αλλαγές εδώ και τώρα στις καθημερινές σας ρουτίνες, ίσως για να νιώθετε περισσότερο σε φόρμα και να δουλεύετε πιο αποτελεσματικά. Από την άλλη, μπορεί να σας προβληματίζουν διάφορα πράγματα πιο πρακτικής κατεύθυνσης, αλλά και τα οικονομικά. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο σας δημιουργώντας περισσότερο άγχος και υποχρεώσεις, αλλά με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία δείχνει ότι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε θετικά παρά την κούραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό. Μπορεί να υπάρχει μια απρόσμενη εξέλιξη σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή και τα θέματα του έρωτα και των προσωπικών σας σχέσεων. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτει ανάγκη ξαφνικών εξόδων με αυτή την όψη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας καταναλωτική μανία αυτές τις ημέρες, που προφανώς λειτουργεί για ψυχολογικούς λόγους. Το βράδυ που η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας θα είστε πιο ανήσυχοι και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση είτε με τον σύντροφο σας είτε με κάποιο σημαντικό για σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κι από ένα άτομο στη δουλειά που σας καταπιέζει. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε σε όλους «ναι» αγαπητοί μου Υδροχόοι. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει να επαναστατείτε απέναντι στην οικογένεια και να θέλετε να κάνετε τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Η Σελήνη στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα δείχνει μια πιο ευχάριστη συνθήκη σε μια πιο κοινωνική μέρα. Το βράδυ θέλει προσοχή.

ΙΧΘΥΣ

Η Μεγάλη Παρασκευή με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και ίσως κάποια απρόοπτα στον χώρο της δουλειάς, με τις σπουδές ή όπου αλλού δραστηριοποιήστε. Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά. Βέβαια μέχρι αργά το απόγευμα η Σελήνη δεν σας επιτρέπει μεγάλα περιθώρια ξεκούρασης, αφού θα έχετε επαγγελματικές, οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις. Το βράδυ θα είναι πιο ξεκούραστο. Από την άλλη, στη θετική της έκφραση η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού μπορεί να σας δώσει έμπνευση ή μια πρωτότυπη ιδέα!

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ποια λαχανικά ενισχύουν τη μυϊκή δύναμη;

Μισέλ Ομπάμα: Αποκάλυψε την κακή συνήθεια που απέκτησε με τις κόρες της στη διάρκεια της καραντίνας

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.