POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 29 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Αν και το μυαλό ταξιδεύει αυτές τις ημέρες με τη Σελήνη στον Τοξότη, η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας είτε αυτές αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις, να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό αν ψάχνετε για δουλειά ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Ακόμη, είναι βοηθητικό και για να οργανωθείτε καλύτερα για τις επόμενες ημέρες σε σχέση με το πού και με ποιους θα περάσετε το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από μια αρκετή ζόρικη Πανσέληνο τις προηγούμενες ημέρες απέναντι σας στον Σκορπιό, σήμερα τα πράγματα εξομαλύνονται. Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου λειτουργεί ως αντίπαλο δέος στην κάπως ρευστή και ασταθή επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη. Έτσι σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις, ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και να οργανώσετε τις κινήσεις σας σε σχέση με το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης. Να κάνετε τα ψώνια σας, να βρείτε πού, πώς και με ποιον θα περάσετε τη γιορτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά να ξεφύγετε λίγο από την επιρροή της Πανσελήνου που τις προηγούμενες ημέρες σας ζόρισε και να αναλάβετε δράση. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας. Από την άλλη, είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφο, τους στενούς φίλους ή και τους συνεργάτες σας και να μοιραστείτε μαζί τους κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες ή βόλτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά το αλαλούμ των προηγούμενων ημερών με την Πανσέληνο, η σημερινή όψη εξάγωνου της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο έρχεται για να σας λυτρώσει κάπως και να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις της ημέρας. Δεν είναι μια όψη αισιοδοξίας, αντιθέτως είναι μια όψη που μας κάνει να συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και να τις ιεραρχούμε όπως πρέπει. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μην ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Θέλουν κι αυτά φροντίδα για να φέρετε εις πέρας όλα τα υπόλοιπα.

ΛΕΩΝ

Και μετά τη συναισθηματική φόρτιση που επέφερε η Πανσέληνος, έρχεται σήμερα η σταθεροποιητική όψη εξάγωνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Κρόνο που σας προσγειώνει σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας, προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα, είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή με τα βαφτιστήρια και γενικότερα μικρότερα σε ηλικία άτομα από σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μολονότι η Πανσέληνος τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να σας κούρασε κάπως πνευματικά ή να δημιούργησε αδιέξοδα σε θέματα επικοινωνίας ή δουλειάς, η σημερινή μέρα -με το εξάγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Κρόνο- είναι ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στην οργάνωση του σπιτιού ή του γιορτινού τραπεζιού για όσους έχετε ήδη άδεια. Φυσικά, ακόμη και στις θετικές όψεις, νιώθετε την περιοριστική φύση του Κρόνου είτε αυτό ονομάζεται συνθήκες, δύσκολοι συνεργάτες, πίεση από όγκο δουλειάς ή προθεσμιών και αίσθηση εγκλωβισμού. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, αλλά με αυξημένες απαιτήσεις από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Και μετά την ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η Πανσέληνος τις προηγούμενες ημέρες, η σημερινή μέρα με το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου έρχεται για να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Σαφώς θα έχετε και καλύτερη διάθεση, οπότε όλα θα βγαίνουν πιο εύκολα. Η Μεγάλη Πέμπτη είναι βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά το φορτισμένο κλίμα των προηγούμενων ημερών με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, η Μεγάλη Πέμπτη σας βρίσκει σε μεγαλύτερη ηρεμία και σίγουρα πιο συγκεντρωμένους. Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου, που πραγματοποιείται σήμερα, έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε έναν διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα, η μέρα προσφέρεται. Είναι επίσης μια καλή μέρα για αγορές και ψώνια, διότι θα έχετε την απαραίτητη δόση αυτοπειθαρχίας. Ευτυχώς για σας τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλούν πολύ καλύτερα όσο πλησιάζουμε στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη μέρα δημιουργώντας περισσότερο άγχος και στρες, εξαιτίας των πολλών ενδεχομένως υποχρεώσεων σας. Όμως σήμερα δημιουργεί μια θετική όψη προς τον Κρόνο που βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη, είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πιεστείτε λίγο για να προλάβετε ίσως κάποιες προθεσμίες ή να οργανώσετε καλύτερα τα του Σαββατοκύριακου, αν έχετε υπόψη σας να είστε οικοδεσπότες της γιορτής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν τις προηγούμενες ημέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστούσε (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που θέλετε να ξεχάσετε την ύπαρξη του ή κάτι που αναβάλλετε γιατί είναι δύσκολο, η σημερινή μέρα -με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον κυβερνήτη σας Κρόνο- επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω, εκεί που πρέπει. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης. Είναι ιδανική μέρα για να κάνετε τα σχέδια σας για το Πάσχα, το τραπέζι της γιορτής ή για να δείτε πώς και με ποιους θα το περάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ιδιαίτερα θετικό εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα και συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να βοηθήσει να γειωθείτε λίγο μετά την Πανσέληνο, να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας η σημερινή μέρα προσφέρεται. Ακόμη, αν θέλετε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες από τη δουλειά, φροντίστε να το επιτύχετε σήμερα για να μην το μετανιώσετε το Σαββατοκύριακο που όλοι θα διασκεδάζουν.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Έρευνα: Για ποιο λόγο πρέπει να φοράμε μάσκα μέσα στο ασανσέρ;

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.