POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 28 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό κινείται σε ένα πιο άβολο «περιβάλλον» σε σχέση με το δικό σας ζώδιο. Ειδικά σε φάση κενής πορείας, από τις 15:31 μέχρι τις 18:42 το απόγευμα, μπορεί να μην σας δώσει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, προσπαθήστε να το κάνετε καλύτερα μετά τη Μεγάλη Τετάρτη. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Τοξότη βοηθά τη διάθεση σας και τις επαφές σας να γίνουν κάπως πιο ανάλαφρες. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί κάπως να σας ζορίσει, αλλά θα είναι παροδικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το απόγευμα με την Σελήνη στον Σκορπιό υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση ή επαγγελματική. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας και εύκολα εκνευρίζονται ή χάνουν την ψυχραιμία τους. Προσπαθήστε εσείς τουλάχιστον να διατηρήσετε τη δική σας. Από τις 15:31 μέχρι τις 18:42 η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας και ευνοεί να τελειώνετε με εκκρεμότητες, αλλά όχι να αρχίσετε κάτι καινούριο. Η Σελήνη στον Τοξότη από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες. Ενδεχομένως να έχετε ένα τηλεφώνημα ή να μάθετε κάτι που μπορεί να αλλάξει κάποια σχέδια που έχετε ή να πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια άλλη συνθήκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα με την Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας, κυρίως της δουλειάς και της υγείας. Βέβαια η Σελήνη κενή πορείας μετά τις 15:31 και μέχρι τις 18:42 δεν προσφέρεται για εκκινήσεις ή σοβαρές αποφάσεις, όπως θα δείτε και στο σχετικό άρθρο μου. Παρόλα αυτά θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στον Τοξότη ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό. Δεν χρειάζεται όμως να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία για να οργανώνετε κάτι. Αφήστε στους άλλους (σύντροφο, φίλους) να σχεδιάσουν κάτι γι’ απόψε και απλώς ακολουθήστε τους. Έτσι θα περάσετε πιο όμορφα. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα θέμα οικονομικό που θα σας αγχώσει λίγο. Προσέξτε όμως και την παρόρμηση στα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άνετη μέχρι το απόγευμα με την Σελήνη στον Σκορπιό η μέρα, μολονότι η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 15:31 μέχρι τις 18:42. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, η δουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, οι επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι που αφορά σε θέματα δουλειάς που ίσως σας εκνευρίσει στιγμιαία. Μην δίνετε όμως μεγάλη σημασία.

ΛΕΩΝ

Θέματα οικογένειας ή και της δουλειάς θα σας απασχολήσουν αρκετά μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, είτε στην κανονική ροή της είτε σε φάση κενής πορείας από τις 15:31 και μέχρι τις 18:42. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας ή έχετε αγωνία για την εξέλιξη των επαγγελματικών. Όμως όσο κι αν αγχωθείτε δεν θα βγάλετε άκρη άμεσα. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν, θα έχετε περισσότερο κέφι. Το αποψινό βράδυ είναι πιο δημιουργικό παρά την κούραση που θα νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι ένα σχετικά πιο άνετο πρωινό. Το μεσημέρι με την Σελήνη σε φάση κενής πορείας προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες και μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και την φροντίδα σας. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα από ένα συνεργάτη ή φίλο τις βραδινές ώρες να σας εκνευρίσει κάπως, αλλά θα είναι στιγμιαία η ενόχληση.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη κενή πορείας, όπως θα δείτε και στο άρθρο μου, στην πορεία από τις 15:31 μέχρι τις 18:42 δεν είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Από το απόγευμα και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για να κάνετε πιο χαλαρές συζητήσεις μαζί τους. Το μόνο εκνευριστικό είναι ότι μπορεί να προκύψει κάτι στη δουλειά που να σας ενοχλήσει στιγμιαία ή μια πληροφορία που να σας κάνει να αναστατωθείτε. Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας κι όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Βέβαια για κάποιες ώρες το μεσημέρι θα είναι σε φάση κενής πορείας, οπότε δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικοί μπορεί να είστε. Μην βάζετε πολύ σημαντικές δραστηριότητες μετά τις 15:31 και μέχρι τις 18:42, αν θέλετε να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Ακολουθήστε αυτά που ήδη κάνετε χωρίς πιέσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη ξαναβρίσκετε την ενεργητικότητα σας, είστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να υπάρχει και μια πιο ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα, στα οποία δεν βρίσκετε λύσεις. Ή πολύ απλά μπορεί να δυσκολεύεστε να αφήσετε το ζεστό κρεβατάκι σας και να νιώθετε πιο κουρασμένοι. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και καταστρώνετε με μεγαλύτερη άνεση τις δραστηριότητες σας. Σαφώς τα οικονομικά θέματα θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και το επόμενο διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ευκαιρίες να πάνε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων αγόγγυστα. Καθώς η Σελήνη μετά τις 15:31 θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό άρθρο μου. Μείνετε λοιπόν με τις υπάρχουσες δραστηριότητες σας και προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια τάξη. Μάλιστα θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθείτε να κανονίσετε μια ευχάριστη και χαλαρή βραδιά. Απολαύστε ένα βράδυ σπίτι χωρίς να ξεβολεύεστε και με αυτούς μόνο που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι το απόγευμα εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της σημερινής μέρας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που σας ταλαιπωρούν ή απλώς η έλλειψη όρεξης και η κούραση που σας κάνουν να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος; Η Σελήνη κενή πορείας από το μεσημέρι και μετά κάνει πιο δυσκίνητες τις ώρες από τις 15:31 μέχρι τις 18:42. Σε αυτές τις ώρες δεν χρειάζεται να πιεστείτε για αποτελέσματα. Όμως από το απόγευμα κι έπειτα η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στον Τοξότη ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση και χαρά και κυρίως με τους φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρωινό ξεκινά με λιγότερο άγχος καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, αλλά χωρίς την πίεση της Πανσελήνου που είχαμε χτες. Χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερο κόπο, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν. Στην πορεία η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας από τις 15:31 μέχρι τις 18:42. Είναι ώρες πιο χαλαρές που μπορείτε να ηρεμήσετε κάπως και να ασχοληθείτε με κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνοντας στον Τοξότη μπορεί να σας αναστατώσει λίγο τη διάθεση και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Ή μπορεί να υπάρχει ένας μεγαλύτερος όγκος δουλειάς που έχετε να φέρετε εις πέρας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Το νυφικό της πριγκίπισσας Diana θα βρίσκεται σε έκθεση στο Παλάτι του Κένσινγκτον στις 3 Ιουνίου

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες

 

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.