POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 27 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να νιώθετε «κάπως» σήμερα ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά κέφια με την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Η Τρίτη είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας. Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα-δυο σημαντικά πράγματα για να μην χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι. Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις σας, αλλά δεν είναι κακό να ακούσετε τη γνώμη ειδικών αν σας απασχολεί κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται ειδικές γνώσεις. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα είναι αυτός των οικονομικών και ίσως θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιους λογαριασμούς. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν πολλά έξοδα και να αγωνιάτε πώς θα τα καλύψετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες, αλλά στην πορεία νιώθετε μεγαλύτερη ένταση, καθώς η Σελήνη μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς όμως με έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση όταν έχουμε όψεις με Ερμή, Αφροδίτη και Κρόνο η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας. Προσπαθήστε το άγχος που έχετε για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, είτε της δουλειάς είτε των προσωπικών σας στόχων, να μην το προβάλλετε στους ανθρώπους γύρω σας και εστιάστε στο εδώ και τώρα από το να σκέφτεστε το μέλλον. Από την άλλη σταματήστε να δικαιολογείτε ίσως κάποιες δύσκολες ή κακές συμπεριφορές των άλλων, κρύβοντας έτσι την ενόχληση σας. Καλύτερα να είστε ευθείς και ειλικρινείς, με το απαραίτητο τακτ βέβαια σε αυτά που θα πείτε. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση και να διασωθεί μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς η Σελήνη μετά τον σχηματισμό της Πανσελήνου τα ξημερώματα προχωρά στον Σκορπιό και στις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Κρόνο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην ημέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. Από την άλλη δεν χρειάζεται εσείς να αναλαμβάνετε και ευθύνες άλλων και να φορτώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Σε αυτή την περίοδο πρέπει να προσπαθείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και όχι να τη σπαταλάτε. Μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να κουραστείτε, γι’ αυτό ασχοληθείτε πιο πολύ με τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου τα ξημερώματα, η Σελήνη από τον Σκορπιό προχωρά σε όλες τις δυσαρμονικές όψεις που έχει να αντιμετωπίσει σε κόντρα με τον Ουρανό και τον Κρόνο, σε αντίθεση με Ερμή και Αφροδίτη, το κλίμα ζωντανεύει, αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους σε ό,τι αφορά αυτό που νιώθετε, μην το πάτε πλαγίως κατά τη συνήθη τακτική σας. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με έναν συνεργάτη ή ένα πρόσωπο σημαντικό στη ζωή σας, καλύτερα να μιλήσετε ξεκάθαρα για το πώς νιώθετε, παρά να ακούσει μισόλογα από άλλους και στο τέλος να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί να σας απασχολήσουν, ενώ μπορεί η πίεση να προκύπτει κι από ένα μεγάλο έξοδο που ίσως θέλετε να κάνετε αυτή τη στιγμή για μια απαραίτητη αγορά.

ΛΕΩΝ
Η έμφαση σήμερα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό είναι στον χώρο του σπιτιού, αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Φυσικά και από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει ενόχληση, καθώς σταθερά Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Ουρανός περιδιαβαίνουν τον συγκεκριμένο τομέα στο ωροσκόπιο σας και κοντράρονται με τη Σελήνη. Η Σελήνη στην πορεία της στον Σκορπιό δείχνει ότι δεν θα βρείτε μεγάλη ηρεμία ούτε στο σπίτι ούτε και στη δουλειά, καθώς μπορεί οι σχέσεις τόσο με αυτούς που συμβιώνετε όσο και με αυτούς που συνεργάζεστε να περνούν κάποια σκαμπανεβάσματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε κι αυτά να σας ενοχλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με μια φρενίτιδα έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Παρθένοι, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να σχηματίζει μια πλειάδα δυσαρμονικών όψεων που δημιουργούν μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας. Έτσι θα έχετε πολλά να κάνετε κι ευτυχώς που είστε τύποι που εύκολα συγκεντρώνεστε στις υποχρεώσεις σας και ταυτόχρονα μπορείτε να βγάζετε πέρα περισσότερα από 1-2 πράγματα. Όμως μην ξεχνάτε ότι έχουμε ζόρικες όψεις και η σημερινή μέρα μπορεί να σας παιδέψει λίγο περισσότερο, διότι μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες υποχρεώσεις που δεν έχετε υπολογίσει και να σας πετάξουν εκτός προγράμματος. Εσείς προσπαθήστε να μην σας πιάνουν ψυχαναγκασμοί να πάτε κατά γράμμα με όσα έχετε υπολογίσει και αφήστε και πολύ περιθώριο για αυτοσχεδιασμό. Ευτυχώς είστε καλοί και σ’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ψυχολογικά για να ανταποκριθείτε στην πορεία της ημέρας στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να παρουσιάζονται τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει σήμερα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει είτε για τον σύντροφο σας είτε για κάποιο σας παιδί. Από την άλλη μπορεί να ανακαλύψετε κάποια στοιχεία κακοδιαχείρισης είτε στον οικογενειακό ή στον επαγγελματικό σας προϋπολογισμό ή κάποιες «τρύπες» που θέλουν άμεσα κλείσιμο. Πέρα από αυτό φαίνεται κι ότι κι η διάθεση σας μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά από το σύνηθες, κυρίως εξαιτίας κάποιας αγωνίας που μπορεί να έχετε για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σχηματίζοντας την Πανσέληνο του Απριλίου και κάνοντας μια σειρά δυσαρμονικών όψεων κι ενώ σε γενικές γραμμές είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε το συναίσθημα σας, σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτή η αρετή σας μπορεί να πάει κάλλιστα περίπατο αν κάποιος-α σας προκαλέσει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ή αν εξαιτίας όλων αυτών που έχετε να κάνετε δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε εσείς οι ίδιοι. Και μολονότι δεν είστε άνθρωποι των αναβολών, η συμβουλή μου είναι να προτιμήσετε τις επόμενες ημέρες για να βάλετε κάτι πιο δύσκολο και απαιτητικό και να μην χαθείτε σήμερα στα νεύρα και την ένταση πιέζοντας τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σχηματίζει την Πανσέληνο του Απριλίου στον Σκορπιό και όσο παραμένει σε αυτό το ζώδιο στο υπόλοιπο της ημέρας δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις με τους περισσότερους πλανήτες. Σε αυτή την περίπτωση αγαπητοί μου Τοξότες το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε συνειδητά από έριδες και εντάσεις στη δουλειά ή απ’ όπου αλλού μπορεί να προκύψουν, να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, χωρίς να μοιράζετε τον χρόνο σας για να εξυπηρετήσετε άλλους. Πιθανώς να νιώθετε κουρασμένοι ή άτονοι, οπότε καλύτερα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να ξεκουραστείτε από το να μιλάτε στα τηλέφωνα ή να προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα προβλήματα των άλλων. Αφουγκραστείτε τον εαυτό σας, τα συναισθήματα σας. Πιο πολύ θα σας ωφελήσει ένας περίπατος ή λίγος διαλογισμός αν γνωρίζετε, παρά η επαφή με κόσμο μια μέρα σαν τη σημερινή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς η Σελήνη σχηματίζει Πανσέληνο στην αντίθεση της με τον Ήλιο τα ξημερώματα, στην πορεία της ημέρας αντιμετωπίζει μια πλειάδα πλανητών σε δύσκολες όψεις. Πιθανώς να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο εργασίας ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή να έχει προκύψει κάτι σε μια φιλική σχέση που χρειάζεται διερεύνηση πριν βγάλετε συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν σας αφήνουν να κάνετε την δουλειά σας όπως θα θέλατε και στους ρυθμούς που επιθυμείτε κι αυτό προσθέτει και σε σας άγχος και στρες. Φυσικά ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και κάποιες παρατηρήσεις εσείς οι ίδιοι σε άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον, αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει η σύμπνοια που θέλετε ή δεν δουλεύουν για τους κοινούς σκοπούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει από χθες βράδυ το ζώδιο του Σκορπιού και τα ξημερώματα ολοκληρώνει την Πανσέληνο του Απριλίου, σήμερα τα πράγματα μέσα στην ημέρα αποκτούν ξαφνικά μια διάσταση έντασης, ενώ οι ρυθμοί μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικοί. Μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση στη δουλειά ή στο σπίτι κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος, αλλά και εκνευρισμό. Κοιτάξτε να είστε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά αν κάποιος σας κάνει κριτική ή προσπαθεί να σας προκαλέσει. Μια μέρα είναι θα περάσει άλλωστε. Οι αντιπαραθέσεις αν είναι γόνιμες και πιστεύετε ότι κάπου θα οδηγήσουν αξίζει να γίνουν, αλλιώς η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη οδός.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βάλει δύσκολα αγαπητοί μου Ιχθύες, αφού μετά τον σχηματισμό της Πανσελήνου η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει απαιτητικές όψεις μόνο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας με τους άλλους στη δουλειά ή στις επαφές σας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε για τον οποιοδήποτε λόγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε μια συζήτηση ή να βάλετε πάλι κάτω από το χαλάκι ό,τι σας προβληματίζει. Αντιθέτως με ειλικρίνεια πρέπει να εκφράσετε την αντίθεση ή τον προβληματισμό σας σε κάτι, διότι έτσι θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να λυθεί κιόλας. Από την άλλη μπορεί να προβληματίζεστε περισσότερο για τα θέματα της επικαιρότητας, τι θα γίνει με τις συνθήκες της πανδημίας κλπ. Προσπαθήστε να εστιάσετε όμως στον εαυτό σας περισσότερο και τι θα μπορούσατε να αλλάξετε εσείς μέσα στην μέρα για να την περάσετε καλύτερα και ίσως έτσι άθελα σας να είστε βοηθητικοί και στους άλλους.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Λονδίνο: Δημιουργήθηκε η πρώτη ιπτάμενη και διαφανής πισίνα του κόσμου

Πως βοηθάει τον οργανισμό μας η κατανάλωση ζεστού νερού;

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.