POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 22 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για την πορεία των οικονομικών σας κι από σήμερα μέχρι το Σάββατο μπορεί να υπάρχει κάποια θετική έκπληξη στον τομέα αυτό. Δεν είναι ανάγκη βέβαια να πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο. Αλλά εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία ή να σας έρθει ξαφνικά μια ιδέα, που υλοποιώντας την να σας αποφέρει και σε οικονομικό επίπεδο. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει να εστιάσετε στις λεπτομέρειες της δουλειάς σας, ενώ μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια διαφορετική μέρα η Πέμπτη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ειδικά από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη περνώντας στη φιλική σας Παρθένο θα ομαλοποιήσει πολύ τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και θα ευνοήσει ιδιαίτερα και τις σχέσεις σας. Από σήμερα ξεκινά η επιρροή των δυο συνόδων Αφροδίτης και Ερμή με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη που είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σας θα συναντηθεί με τον πλανήτη των αλλαγών και των εκπλήξεων αύριο, όμως ήδη έχει αρχίσει να επηρεάζει λόγω της προσέγγισης της. Αν είχατε σκοπό να κάνετε κάποια αλλαγή στην εμφάνιση σας, να κουρέψετε με διαφορετικό τρόπο τα μαλλιά σας, να τα βάψετε, να αλλάξετε στιλ ή να κάνετε και κάποια πειράματα σε ό,τι αφορά τα θέματα της δουλειάς, οι μέρες αυτές μέχρι το Σάββατο ευνοούν. Ενδεχομένως αν είστε γεννημένοι αρχές Μαΐου να υπάρχουν και κάποιες ξαφνικές ειδήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είστε αρκετά πιο ενθουσιώδεις στις συζητήσεις και τις επαφές σας και θα έχετε και περισσότερη έμπνευση. Η αυριανή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας βρει κάπως γοητευμένους σε μια ερωτική ιστορία, αλλά προσέξτε πού πάτε να μπλέξετε, ειδικά αν είναι μια αδιέξοδη ή απαγορευμένη σχέση. Από την άλλη, μπορεί να σας συγκινεί και μια επαγγελματική πρόταση ή μια δουλειά που στο μυαλό σας μπορεί να την εξιδανικεύετε και να σας φαίνεται πολύ ταιριαστή για σας, μέχρι να ανακαλύψετε ότι τελικά ήταν μόνο ενθουσιασμός. Γι’ αυτό μην παίρνετε ρίσκα σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να είστε πολύ τυχεροί σε μια οικονομική πρόταση ή συμφωνία καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία. Μπορεί μάλιστα να ευνοηθείτε σε κάτι που δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια και το αντίτιμο να σας εκπλήξει με ένα ευχάριστο τρόπο. Πιθανώς να παίξει κάποιο ρόλο σε αυτό ένας φίλος ή συνεργάτης. Αύριο έχουμε τη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό που επηρεάζει ήδη. Για σας αυτό θα μπορούσε να δείχνει κάποια αλλαγή στη διάθεση με την οποία βλέπετε μια σχέση. Τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα μπορεί να μην τόσο ευδιάκριτα σήμερα. Ακόμη, από σήμερα μέχρι Σάββατο μπορεί να προκύψει ένα φλερτ online.

ΛΕΩΝ

Η στενή προσέγγιση Αφροδίτης-Ουρανού, που ολοκληρώνεται αύριο, μπορεί να σας κάνει ακόμη πιο ορατούς στον χώρο της εργασίας σας. Φροντίστε βέβαια αυτή η «ορατότητα» να είναι για τους καλύτερους λόγους. Σε κάθε περίπτωση, η Σελήνη στο ζώδιο σας απέναντι από τον Δία μπορεί να φέρει μια πρόταση από κάποιο συνεργάτη ή φίλο και καλά θα κάνετε να το σκεφτείτε σοβαρά. Γενικώς οι φίλοι θα παίξουν ένα καταλυτικό ρόλο αυτές τις ημέρες κι από σήμερα μέχρι και το Σάββατο μπορεί να σας εκπλήξουν με κάποια νέα ή και κάποιες προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στενή προσέγγιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, μπορεί να σας ενθουσιάσει με μια νέα πρόταση ή μια νέα ανακάλυψη που μπορεί να κάνετε εσείς οι ίδιοι, είτε σε θέματα δουλειάς είτε σε θέματα σπουδών. Σας δίνεται μια ευκαιρία να εξερευνήσετε ίσως προοπτικές πάνω σε ένα αντικείμενο που δεν έχετε πρότερη εμπειρία ή μπορεί να βρείτε ένα νέο μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, κάτι που να σας κάνει κλικ. Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού θα μπορούσε να φέρει κι ένα φλερτ πιθανώς και μέσω κοινωνικών εφαρμογών ή με κάποιο άτομο το οποίο έχει διαφορετική κουλτούρα ή και εθνικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η στενή προσέγγιση του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, προς τον Ουρανό έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα και αύριο θα ολοκληρωθεί μέσα στον τομέα που αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα «βαθιά» των σχέσεων. Δεν αποκλείεται να προκύψει μάλιστα ξαφνικά μια οικονομική ευκαιρία ή ένας πολύ συμφέρων διακανονισμός ή κάποια κέρδη από μια παλιότερη επένδυση ή κάποιο κέρδος από ένα τυχερό παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ρίσκο βέβαια. Απλά είναι μια από τις πιθανότητες από σήμερα μέχρι το Σάββατο. Από την άλλη, είναι πιθανόν να προκύψει είτε μια ενδιαφέρουσα ερωτική ιστορία ξαφνικά ή να πρέπει να πάρετε μια απόσταση από το ταίρι σας, πιθανώς για επαγγελματικούς λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στον Ταύρο απέναντι από το ζώδιο σας και μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αύριο μάλιστα θα συναντηθεί με τον Ουρανό και η επιρροή θα αρχίσει να φαίνεται από σήμερα. Για κάποιους από σας μπορεί να μεταφραστεί ως ένα αίτημα ελευθερίας από τον σύντροφο, έναν στενό φίλο ή και έναν συνεργάτη αν νιώθει ότι καταπιέζεται στην καθημερινότητα του μαζί σας. Ή μπορεί να είστε εσείς που επιδιώκετε περισσότερη αυτονομία ή και ελευθερία στη σχέση. Ακόμη, σήμερα δεν είναι απίθανο να προκύψει κι ένα επαγγελματικό ενδιαφέρον ή μια πρόταση την οποία καλό είναι να την σκεφτείτε. Από σήμερα μέχρι το Σάββατο πάντως οι μέρες κρύβουν εκπλήξεις και κάποιες από αυτές μπορεί να είναι και ιδιαίτερα ευχάριστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα μέχρι το Σάββατο η επιρροή του Ουρανού θα είναι διάχυτη στην καθημερινότητα σας τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα ρουτινών και υγείας. Ο Ουρανός στις δυο συνόδους του, με την Αφροδίτη και τον Ερμή, μπορεί να βοηθήσει αν είστε κι εσείς αποφασισμένοι να αλλάξετε τη στάση σας τόσο απέναντι στη δουλειά -επιδιώκοντας περισσότερη αυτονομία, αλλά και υιοθετώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις- όσο και απέναντι στη διατροφή και γενικώς την ενίσχυση της φυσικής σας κατάστασης. Μην πάτε κόντρα στις αλλαγές όπως έρχονται. Αντιθέτως αγκαλιάστε τις και εγκαινιάστε τις στη ζωή σας διότι θα σας αποφέρουν. Καθόλου απίθανο να δεχτείτε και μια επαγγελματική πρόταση ξαφνικά σήμερα, καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας εξακολουθούν να σας απασχολούν σήμερα μέχρι το απόγευμα. Πιθανώς μια οικονομική συμφωνία ή τα κοινά οικονομικά σας με τον σύντροφο ή την οικογένεια είναι στα σενάρια που θα σας απασχολήσουν τη σημερινή μέρα. Η Αφροδίτη θα συναντήσει αύριο τον Ουρανό στον Ταύρο σε μια φιλική προς το ζώδιο σας όψη και είναι πιθανό να έχετε κάποια θετική έκπληξη είτε σε ένα νέο δημιουργικό σας σχέδιο, είτε σε κάποιο ζήτημα που αφορά τη προσωπική σας ζωή, ενώ δεν είναι απίθανο κι εσείς οι ίδιοι να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας που θα σας διασκεδάζουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αύριο συναντώνται η Αφροδίτη με τον Ουρανό στον Ταύρο κι από σήμερα πιθανώς να σας μπαίνουν ιδέες να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού ή να κάνετε κάποιες αγορές, κυρίως αντικειμένων ή συσκευών τεχνολογίας που μπορεί να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη ή και πιο διασκεδαστική. Πέρα από τις διακοσμητικές παρεμβάσεις μπορεί να έχετε και κάποια νέα που αφορούν στην οικογένεια ή ένα ακίνητο που πιθανώς περιμένατε και είχαν καθυστερήσει. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στην Παρθένο μπορεί να φέρει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σε κάποιο οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει στο να σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό, που θα είναι ακριβείας αύριο, μπορεί να έχετε κάποια νέα ή μια είδηση που είναι πιθανό να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Από σήμερα μέχρι το Σάββατο επίσης, είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος ο τομέας των επαφών σας με τους άλλους κι έτσι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις ή έστω πολλές online επαφές με φίλους, γνωστούς και συνεργάτες. Δεν είναι απίθανο μάλιστα για κάποιους να παίξει κι ένα διαδικτυακό φλερτ. Όμως πρέπει να έχετε στο νου σας ότι τα καμώματα του Ουρανού είναι σαν τα πυροτεχνήματα. Πολύ εντυπωσιακά τη στιγμή που σκάνε στον Ουρανό, αλλά.. δεν κρατούν για πολύ!

Πηγή: asibiliou.gr

 

Αυτισμός και παιδιά με ανεξήγητα χαρίσματα – Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα προγράμματα στήριξης

Κάρολος και Γουίλιαμ δεν δέχονται κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Χάρι…ζητούν μάρτυρες

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.