POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 21 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε μια θέση που σας πηγαίνει, οι όψεις της δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στον χώρο εργασίας είτε και στο φιλικό σας περιβάλλον, διότι μπορεί η πρόθεση σας να είναι άλλη και τελικά η κατάσταση να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική αυτές τις ημέρες είναι η αποστασιοποίηση. Πάρτε τη σωστή απόσταση, παρατηρήστε περισσότερο και αφήστε να περάσουν αυτές οι περίεργες ημέρες αν θέλετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να την νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη. Με την Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στον χώρο εργασίας είτε στον χώρο του σπιτιού. Ειδικά τις πρωινές ώρες, που η Σελήνη συναντά τον Ουρανό, είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην τη μεταδίδετε και στους άλλους. Κάποια εμπόδια σε θέματα εργασίας ή μια αυστηρή κριτική μπορεί να σας αποθαρρύνουν λίγο, αλλά μη το βάζετε κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς και σήμερα είναι από αυτές τις ημέρες που το μυαλό σας τρέχει με 1000, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μην γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από την άλλη μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. Εννοείται και σήμερα προσοχή στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε σε τίποτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και θεωρητικά η Σελήνη στον Λέοντα είναι ουδέτερη προς το δικό σας ζώδιο, οι πολύ δυναμικές όψεις που σχηματίζει στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Από την άλλη, είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και τον Κρόνο και θα είναι δύσκολο να περιορίσετε ίσως τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη, όταν μιλάμε για Ουρανό μιλάμε για απρόοπτα κι αυτά είναι επίσης πιθανά μέσα στο σενάριο της Τετάρτης. Οι σημερινές όψεις σας καλούν να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα; Φυσικά αυτά τα ερωτηματικά δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τόση ενέργεια σε ένα παρασκηνιακό αλλά και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου (καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας και σε όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο) είναι πιθανόν από τη μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ακόμη κι αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε, ενώ από την άλλη μπορεί να είναι από αυτές τις ημέρες που σας απευθύνονται άτομα στον χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Από την άλλη, ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα είτε για να τους βρείτε λύσεις είτε για να τους δώσετε συμβουλές. Προσέξτε να μην εξαντληθείτε όμως.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη σε όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους αγαπητοί μου Ζυγοί, χωρίς να ανησυχείτε συνέχεια για κάποιον άλλον. Πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε με την καρδιά σας, που συζητήσατε κάτι χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά; Να νιώσετε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα έστω και το βράδυ. Μιλήστε με φίλους (όχι πάλι για δουλειά και προβλήματα), σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο (γιατί και που ανησυχείτε δεν κερδίζετε κάτι) και κοιτάξτε πώς θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο. Από την άλλη, ίσως πρέπει να δείτε (καθώς η Σελήνη δημιουργεί όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο) πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας, ώστε να βελτιώσετε ό,τι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Τις πρωινές ώρες, επειδή τα απρόοπτα καραδοκούν, καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας. Επίσης, αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς σας ή της οικογένειας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Λέοντα είναι θετική για το ζώδιο σας, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αγανάκτηση ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο ή ακόμη ίσως πρέπει με τον τρόπο σας να τον-ην κάνετε να δει τη δική σας οπτική αν θέλετε να βοηθήσετε. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει όμως να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους καθώς μετά νιώθουν «κενοί». Αν έχετε πέσει σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά, ίσως μόνο ένα: να διασώσετε τη δική σας ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει, με την Σελήνη να δημιουργεί όψεις έντασης με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει ή ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζατε και κάτι σας ξέφυγε στην πορεία. Οι επόμενες ημέρες, που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας, θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Ακόμη σήμερα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν κάποια θέματα σε οικονομικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά και διάφορα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα, απαιτώντας την προσοχή σας, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Και μολονότι είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα και μάλιστα παράλληλα, σήμερα είναι από τις ημέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε ή να διαταράσσεται η προσοχή σας από όσα απρόοπτα συμβαίνουν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Αν δεν εργάζεστε η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε όσες δουλειές είναι σε εκκρεμότητα στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό, είτε γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να την κάνετε, είτε γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει. Από την άλλη, είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση, έστω λίγο περπάτημα, κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο τη νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας. Ίσως είναι μια από τις πιο κουραστικές ημέρες της εβδομάδας για εσάς.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Πόσο εύκολα κόβουν τα ζώδια μια κακή συνήθεια;

Αύριο τα 95α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ – Θα παραμείνει στο θρόνο;

 

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.