POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 20 Απριλίου;KΡΙΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως προσέξτε θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας. Ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητική η Τρίτη με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι τώρα εν όψει και του Πάσχα. Πιθανώς να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση. Γενικά από σήμερα μέχρι την Πέμπτη θα έχετε αυξημένο άγχος όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς, αλλά και της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και μια καρδιά μικρού παιδιού γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Όμως η έλλειψη ελευθερίας ή επιλογών, μπορεί να σας αναστατώνει περισσότερο από τους άλλους και σήμερα να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων κλπ. Όμως προσέξτε τα μυστικά σας και κυρίως τα μυστικά άλλων που σας έχουν εκμυστηρευθεί. Κρατήστε τα μόνο για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να κάνετε κάποια αγορά για το σπίτι για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε. Ένας φίλος-η ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας εκπλήξει με μια είδηση την οποία σας γνωστοποιεί και τον-ην αφορά.

ΛΕΩΝ

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί ρυθμοί από σήμερα μέχρι την Πέμπτη για σας, με έμφαση κυρίως στα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Η Τρίτη είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα προσωπικά σας σχέδια, αλλά πιθανώς να έρθετε σε κόντρα με αυτά που μπορεί να θέλουν οι άλλοι για σας από τον χώρο εργασίας. Όταν κοντράρονται τόσοι πλανήτες που σας αφορούν και κυρίως η Σελήνη με τον Ήλιο, αυτά που θέλει η καρδιά σας μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά που θέλουν οι άλλοι και να καταπιέζεστε. Παρόλα αυτά σήμερα είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα σε σχέση με αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση, αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Κάντε οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια και να γεμίζετε φόβους και αγωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας ταιριάζει πολύ περισσότερο σαν επιρροή. Με τις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει βέβαια σήμερα, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που ίσως έχει κάποιες απόλυτες ιδέες και βρίσκετε τεράστια αντίσταση όταν προσπαθείτε να συζητήσετε κάτι μαζί του. Ευτυχώς εσείς είστε από τη φύση σας πιο διαλλακτικοί και προσαρμοστικοί, οπότε θα καταφέρετε στο τέλος να βγάλετε άκρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Άλλωστε η καριέρα σας, με τη Σελήνη στον Λέοντα, θα είναι προτεραιότητα. Όμως φαίνεται ότι μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις από τους συνεργάτες σας και να μην υπάρχει συμφωνία σχετικά με το πώς θέλετε να γίνει η δουλειά. Ή μπορεί να υπάρχουν και διαφορές σε θέματα αισθητικής, κάτι που είναι εντελώς υποκειμενικό κι εκεί γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για να συμφωνήσετε. Από σήμερα μέχρι την Πέμπτη γενικότερα θα είστε πιο πιεσμένοι σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και πάρτε τον χρόνο σας όταν καλείστε να δώσετε απαντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας δίνει ένα ενθουσιώδες ξεκίνημα στη μέρα σας. Είναι μια θετική Σελήνη για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε, αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό. Κι αυτό γιατί η πύρινη αυτή Σελήνη σκοντάφτει πάνω στους πλανήτες στον Ταύρο που απαιτεί πρακτικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά και οικονομικά σας ζητήματα και μάλιστα σ’ αυτό τον τομέα μπορεί να έχετε και κέρδος. Είναι μια μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όμως η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις με τους πλανήτες στον Ταύρο κι ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία, αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς. Από την άλλη βέβαια, μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα για τις σχέσεις αγαπημένοι μου Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη έχει πάρει θέση -από σήμερα μέχρι τις 22/4- ακριβώς απέναντι σας. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτητικές ημέρες για σας, με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, μια βοήθεια ή τη στήριξη σας σε κάτι, από την άλλη κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε, να τους βοηθήσετε ή απλώς να περάσετε κάποιες ώρες με τη συντροφιά τους. Αυτές τις ημέρες όμως χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, διότι μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τους πλανήτες στον Ταύρο μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Μπορεί να προκύψει η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Ή μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση στη φυσική σας κατάσταση. Από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη θα είναι αρκετά πιεστικές ημέρες τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες, ακόμη κι αν διαφωνείτε με κάποιους. Η πρακτική προσέγγιση και η προσοχή στις λεπτομέρειες θα έχει αποτέλεσμα παρά τις όποιες δυσκολίες.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ποιο λουλούδι σου αντιστοιχεί σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μυστικό συμβούλιο στο παλάτι – Φήμες για συζητήσεις περί διαδοχής

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.