POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 19 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο σας την τελευταία ημέρα των γενεθλίων σας και η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, παίζουν παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή τους γονείς.

Τα οικονομικά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα, με τον Ήλιο και τον Ερμή να προχωρούν στον Ταύρο στη διάρκεια της ημέρας. Με λίγη πειθαρχία και καλή οργάνωση όμως μπορείτε να τα διαχειριστείτε θετικά. Απλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αγοράζοντας ό,τι σας γυαλίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για σας, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή. Αμέσως μετά από αυτή τη συνάντηση κορυφής, ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο σας και το βράδυ θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος, σημαίνοντας την έναρξη των φετινών σας γενεθλίων. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά και μην αφήσετε τίποτε απαιτητικό για τις επόμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευνοϊκή σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Ερμή στο ξεκίνημα της Δευτέρας, είναι βοηθητική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας και την εβδομάδα σας, αλλά και να επικοινωνήσετε με πιο ξεκάθαρο τρόπο με συνεργάτες και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Αμέσως μετά από αυτή τη σύνοδο, ο κυβερνήτης σας Ερμής αποχωρεί από τον Κριό και προχωρά στον Ταύρο. Εκεί θα βρεθεί με τη σειρά του κι ο Ήλιος το βράδυ, σημαίνοντας την έναρξη μια πιο εσωστρεφούς, αλλά και παρασκηνιακής περιόδου. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα δημιουργεί λίγη κυκλοθυμία. Ίσως και μια αγωνία για κάποιο οικονομικό ζήτημα ή ένα γενικό άγχος για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που δημιουργεί ένα κυκλοθυμικό κλίμα, είστε πιο ευερέθιστοι και αντιδραστικοί. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δείχνει επίσης ότι μπορεί να θυμώνετε με κάποιον-α, είτε από το οικογενειακό είτε από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό το πρωί μπορεί να φέρει μια πληροφορία που αφορά σε θέματα καριέρας. Αμέσως μετά Ερμής και Ήλιος θα περάσουν στον Ταύρο, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε πράγματα που σας αφορούν και με τους φίλους ή ακόμη και τους γνωστούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνετε και γνωριμίες σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο. Η όψη αυτή ευνοεί και τα virtual φλερτ! Ή μπορεί να παθιαστείτε με μια ιδέα ή κάτι να σας αγγίξει προσωπικά και να θέλετε με μαχητικό πνεύμα να το επικοινωνήσετε με φίλους, συνεργάτες και ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΛΕΩΝ

Ακόμη κι εσείς οι ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς Λέοντες χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω ή μπορεί να μην έχετε τα κέφια και την όρεξη που έχετε συνήθως, αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε σήμερα κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες θα παρεμβληθούν και θα χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Από την άλλη, μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος και γι’ αυτό να θέλετε να αποφύγετε τη δράση. Όμως έτσι δεν καταφέρνετε κάτι, αφού με στρες είναι δύσκολη κι η χαλάρωση που επιδιώκετε. Από σήμερα που προχωρούν Ερμής και Ήλιος στον Ταύρο το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσει σχεδόν η καριέρα σας, οι σπουδαστικές σας επιδιώξεις για τους νεότερους ή όποια είναι αυτή η ασχολία που είναι σημαντικότερη για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σας κάνει πιο ευαίσθητους και χρωματίζει τα λόγια σας με το συναίσθημα σας. Αυτό όσο όμορφο μπορεί να είναι σε μια προσωπική σχέση, τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα σήμερα, προσέξτε πού απευθύνεστε και τι λέτε. Πολύ περισσότερο στον χώρο εργασίας όταν συζητάτε με προϊσταμένους, ανωτέρους ή όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Η μέρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Άλλωστε από σήμερα περνούν στον φιλικό σας Ταύρο Ήλιος και Ερμής.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως σήμερα σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο. Άλλωστε ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας το επόμενο διάστημα, που θα βρίσκονται Ήλιος και Ερμής στον Ταύρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη Σελήνης-Πλούτωνα και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή το πρωί σας κάνει πιο πρόθυμους σήμερα να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους μέσα στο πλαίσιο της εργασίας σας. Η διαίσθηση σας μπορεί να πιάνει διάφορα «σήματα» σήμερα, ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αλλά δεν χρειάζεται να τα πάρετε προσωπικά. Από σήμερα που μετακινούνται στον Ταύρο Ερμής και Ήλιος θα σας απασχολήσουν πολύ περισσότερο οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια δυσθυμία ή μια αγωνία για το μέλλον των οικονομικών σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό, βοηθά να αξιοποιήσετε το πρωινό για τα θέματα της εργασίας σας, να είστε πιο επικοινωνιακοί και να περνάτε με τον τρόπο που θέλετε τα μηνύματα σας. Στην πορεία της ημέρας Ερμής και Ήλιος μετατοπίζονται στον Ταύρο και ξεκινά μια περίοδος που προτεραιότητα θα είστε εσείς οι ίδιοι, η υγεία και η φυσική σας κατάσταση, αλλά και τα θέματα της δουλειάς σας. Σήμερα αποφύγετε να εμπλακείτε σε δράματα άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις σας σήμερα, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Αυτό φυσικά σημαίνει αυξημένες απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας κι εσάς ακόμη μια φορά να χρειάζεται να κουβαλήσετε ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Η είσοδος του Ερμή αρχικά και του Ήλιου στην πορεία της ημέρας στον Ταύρο, σταδιακά θα βελτιώσει τόσο τα θέματα επικοινωνίας, θα σας προσφέρει καλύτερη ροή στην καθημερινότητα σας και ευκολίες στις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες εντάσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα αγαπητοί μου Υδροχόοι στην καθημερινότητα σας, με την όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα. Αυτές μπορεί να αφορούν τόσο στον χώρο της δουλειάς όσο και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και δείτε το σαν μια άσκηση ετοιμότητας ή σαν έναν τρόπο να μάθετε να προσαρμόζεστε και να εργάζεστε χωρίς να επηρεάζεστε τόσο πολύ από το περιβάλλον. Είναι μια μέρα που ίσως βγείτε εκτός χρόνου σε κάτι προγραμματισμένο ή που μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος και να μην μπορείτε εύκολα να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Χωρίς να είναι δύσκολη η μέρα ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο υπομονετικοί. Από σήμερα Ερμής και Ήλιος περνούν στον Ταύρο και σταδιακά τα προσωπικά σας θέματα θα γίνονται προτεραιότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα ξημερώνει για σας αγαπητοί μου Ιχθύες και θα έχετε έμπνευση, αλλά και καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με ό,τι καταπιάνεστε είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές. Ίσως από τις πιο άνετες ημέρες αυτής της εβδομάδας. Ευνοούνται ακόμη και τα συναισθηματικά σας. Από σήμερα προχωρούν στον φιλικό σας Ταύρο τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην καθημερινότητα σας. Σαφώς θα διαπιστώσετε μια αύξηση στους ρυθμούς, ένα επικοινωνιακό κρεσέντο με επαφές με φίλους, συνεργάτες, πελάτες, συγγενείς, αλλά όλο αυτό μάλλον θα το διασκεδάζετε!

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ποιες είναι οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης στη νηστεία;

Justin Bieber: Έχασα τον έλεγχο του οράματός μου για την καριέρα μου…έκανα λάθη καταστροφικά

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.