POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 17 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ
Η ιδιαίτερα συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες, σε συνδυασμό με τις Πλουτώνιες όψεις της ημέρας, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια. Όμως είναι κρίμα να μην αξιοποιήσετε το μοναδικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σήμερα. Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα (15:44) και θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα μπορούσατε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και να έχετε και κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σήμερα αγαπητοί μου Ταύροι καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς με την αντίθεση που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα το πρωί μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα, αν εστιάσετε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι, μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις το απόγευμα, ιδιαίτερα με συγκατοίκους, τον σύντροφο ή την οικογένεια, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει μεγαλύτερη ένταση. Μπορεί να νιώθετε ότι η οικογένεια σας απαιτεί πολύ χρόνο από σας και δεν μπορείτε να κοπείτε σε 100 κομμάτια για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μου Δίδυμοι σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής, γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν. Δυσαρέσκειες με συνεργάτες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό σας σήμερα. Από το μεσημέρι, που περνά η Σελήνη στον Λέοντα (15:44), τα πράγματα θα βελτιωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 15:43 και είναι κάπως πιεστική. Παρόλα αυτά εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως ό,τι κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να το υπερπηδήσετε. Μάλιστα, αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια, θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας, καθώς ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα. Το μελανό σημείο της ημέρας για τους αδέσμευτους είναι να νιώθουν πιο έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας και να μελαγχολούν ή να σκέφτονται μια παλιότερη σχέση που δεν ευδοκίμησε. Από το απόγευμα θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά ζητήματα και ίσως οικονομικά.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει το πρωί τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες με αντιπαραθέσεις, εντάσεις και τάση για παιχνίδια δύναμης, καθώς υποβοηθείται αυτό το κλίμα κι από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά μην τσιμπήσετε και μπείτε στη διαδικασία να συμμετέχετε ή να πάρετε το μέρος κάποιου, διότι τελικά θα βρεθείτε εσείς μπλεγμένοι. Ακόμη, προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, μολονότι στην πορεία της ημέρας με την Σελήνη στο ζώδιο σας θα έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία. Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις, καθώς θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αντ’ αυτού κοιτάξτε να αξιοποιήσετε θετικά το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο στη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Ακόμη, βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Από την άλλη, προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνετε χωρίς να τα έχετε υπολογίσει όπως πρέπει για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σήμερα ακόμη μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πάνω σε μια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας έχει γίνει. Ή μπορεί να έχετε μυστικές συνομιλίες ή συνεντεύξεις για δουλειά που σας δελεάζουν με ένα θετικό οικονομικό όφελος, αλλά προσέξτε να τις κάνετε τις απογευματινές ώρες για να αποφύγετε μια υπόσχεση σε ώρες κενής πορείας της Σελήνης, που πιθανώς να μην πραγματοποιηθεί.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σάς ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά η απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό, ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, μην προχωρείτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε μια οικονομική συμφωνία. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα θα είστε πιο άνετοι και σε καλύτερη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στον Καρκίνο σάς κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή η Σελήνη κάνει απαιτητική όψη το πρωί με τον Πλούτωνα και υποβοηθείται κι από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους, ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά θέματα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, διότι από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Με την επιρροή της όψης αυτής μπορεί άνετα να γοητεύσετε κάποιο πρόσωπο ή να κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία. Θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν από το απόγευμα κι έπειτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η όψη αντίθεσης Σελήνης-Πλούτωνα σάς σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας ή τα πράγματα στη δουλειά ή στις σχέσεις, αλλά λίγη ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να μην κάνετε υπερβολές. Μπορεί να νιώθετε απογοήτευση διότι δεν προχωρούν τα πράγματα με τους ρυθμούς που επιθυμείτε κι όλο και κάτι σας εμποδίζει για να κάνετε αυτό που θέλετε, είτε οι συνθήκες της εποχής είτε άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες. Με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα μπορεί να είναι έντονο ένα αίσθημα ανικανοποίητου ειδικά μέχρι το απόγευμα, αλλά προσπαθήστε να μην μεταφέρετε τη διάθεση αυτή στον σύντροφο σας ή στην οικογένεια σας. Η Σελήνη στον Λέοντα θα λειτουργήσει υπέρ σας από το απόγευμα και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πώς μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή το σπίτι είναι σοβαρές και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δε νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας, είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Η Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι σάς καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τις διαφωνίες κυρίως για οικονομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη εσείς, κυρίως στον χώρο της εργασίας. Καλά κάνετε που αναλαμβάνετε ευθύνες, αλλά μπορεί να κατηγορηθείτε ότι γίνεστε συγκεντρωτικοί και δεν μοιράζεστε με τους άλλους αυτά που πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε ένα σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Από την άλλη, η όψη Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί για όσες-ους είναι αδέσμευτες-οι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια αρκετά κουραστική μέρα και ίσως και κάπως φορτισμένη συναισθηματικά σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στο φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές κλπ.

ΙΧΘΥΕΣ
Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σάς καλούν να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε ένα πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και μάλιστα μπορεί να μάθετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από ένα τηλεφώνημα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας. Προσέξτε θέματα υγείας τις απογευματινές ώρες, αλλά και ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας και είναι προτεραιότητα.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Τα 4 τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνετε για έναν καλό ύπνο

Τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.