POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 16 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από το ζώδιο σας σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα διότι θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, αλλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι η επαγγελματική σας ζωή και η σχέση με προϊσταμένους, ανωτέρους κλπ. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Δεν έχετε θέματα να κάνετε ρήξεις, ίσως όμως με λίγη ευελιξία και έξυπνους τρόπους βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν χαλάσετε και τη διάθεση, αλλά και τις σχέσεις σας. Από την άλλη, αν πρέπει κάτι να τελειώσει… το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στην κόντρα του με τον Πλούτωνα φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε, είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δεν θα βοηθήσει πουθενά. Αν, από την άλλη, χωρίς επιθετική διάθεση, αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες, πλησιάσετε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα, ίσως να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε πού βρίσκεστε. Ακόμη, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή σας στα δικά σας προσωπικά ζητήματα, αλλά η όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας μπερδεύει λίγο. Όμως το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν αλλάζει στην πορεία. Τώρα όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μην στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Σήμερα προσοχή και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή τους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική, κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική, τότε μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε. Όμως αν σας κάνουν κάποια παρατήρηση ή νιώσετε ότι πάει να γίνει ένα παιχνίδι ελέγχου εις βάρος σας, τότε τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολα και να κορυφωθεί περαιτέρω η κατάσταση. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι.

ΛΕΩΝ

Με τάσεις φυγής έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Λέοντες κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε. Βέβαια, τις περισσότερες φορές οι τάσεις φυγής δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει μέσα μας, που χρειάζεται να το δούμε πιο προσεκτικά και σε βάθος. Άλλωστε φεύγοντας από κάπου, δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζετε να κουβαλάτε το πρόβλημα μαζί σας. Σήμερα φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, διότι χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε μια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά, δημιουργώντας ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετή σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Παρθένοι και εξαιτίας του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα, αλλά και του τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, καθώς κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο, το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά, αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερο γι’ αυτό το πρόσωπο, είτε από δικούς του ανθρώπους είτε ακόμη κάνοντας και τις κατάλληλες ερωτήσεις στο ίδιο. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Ή τα οικονομικά μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο σε μια συνεργασία με ένα άτομο, ακόμη και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε τη χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Αντιθέτως ορθώστε το ανάστημα σας, αλλά με τρόπο, ηρεμία και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και στο ίδιο σας το σπίτι, με ανθρώπους που απευθύνονται στο συναίσθημα σας προκειμένου να επωφεληθούν. Όσο κι αν «βράζετε» από θυμό, βρείτε άλλη διέξοδο για να τον εκφράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Ασχολείστε με όσα πρέπει για να είστε υγιείς ή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες, που σταματήσατε να συμπεριφέρεστε καλά ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους; Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία; Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε σήμερα και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές. Πάρτε το απόφαση. Αυτή τη στιγμή ο μόνος εχθρός του εαυτού σας είναι το δικό σας μυαλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κόντρα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. Ίσως λοιπόν πρέπει, αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη και χρειάζεται να τα παραδεχτείτε, για να υπάρχει μια πιο υγιής συνέχεια. Αν από την άλλη το πρόβλημα είναι άλυτο, τότε ίσως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω, αλλά χωρίς «εκκρεμότητες». Η όψη Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να αφορά και τη σχέση με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Ακόμη, μπορεί να αφορά οικονομικές διεκδικήσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο καιρό υπάρχει τεράστια κινητικότητα με απανωτές όψεις ανάμεσα στους πλανήτες στον Κριό, στον Δία και στον Άρη κι όλο αυτό συμβαίνει μέσα στον τομέα του σπιτιού ως ακίνητο και της οικογένειας. Και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα, αν δεν υπήρχε στη γωνία ένας Πλούτωνας στο ζώδιο σας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά τον σύντροφο σας, μπορεί όμως κι έναν στενό συγγενή, ενδεχομένως μια γυναίκα π.χ. τη μητέρα σας. Μπορεί η αφορμή να είναι κάτι μικρό, μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά, κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα, που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι όμως, προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στο σπίτι ή και στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας και κοντράρει σήμερα τον Πλούτωνα. Χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά. Εννοείται ότι είναι από τις ημέρες που δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων, ενώ μπορεί να υπάρξει μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που μπορείτε να έχετε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Ακόμη, αποφύγετε να εμπλακείτε σε μάχες άλλων. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους και σας διευκολύνει να αποφύγετε τις κακοτοπιές όσο μπορείτε. Προσπαθήστε το!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον κι όλο αυτό μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Από την άλλη, αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ερωτική ή οικογενειακή σχέση. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς ή μια κατάσταση στην οικογένεια που σας ζορίζει. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, για να μην χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ποια είναι τα κρυφά ταλέντα του κάθε ζωδίου;

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σπίτι τους

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.