POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 15 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς. Εξαιρετική και για τα θέματα των σπουδών. Όσοι έχετε γενέθλια σήμερα, θα είστε πολύ τυχεροί σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας, αφού θα σας συνοδεύει αυτή η υπέροχη όψη Ήλιου-Δία και σας ανοίγει τους ορίζοντες σας. Επειδή στο τελευταίο πενθήμερο του Απριλίου όλοι θα ζοριστείτε περισσότερο, μην αναβάλλετε για το τέλος του μήνα σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών, είναι μια αξιόλογη μέρα από κάθε άποψη. Το ίδιο και σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και βλέψεις. Μην αφήσετε για το τελευταίο πενθήμερο του Απριλίου διαπραγματεύσεις ή σημαντικές εκκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί, αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας, αλλά και τον βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις μεσημεριανές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε και θα καταλήξει πάλι η συζήτηση σε βατερλώ. Ακόμη και μια διαφορά απόψεων αν το τραβήξετε εσείς ή οι άλλοι μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά διαφωνιών. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί περισσότερο την προσωπική σας ζωή, τα θέματα παιδιών, αλλά και τους στόχους σας μακροπρόθεσμα σε επαγγελματικό ή σπουδαστικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνώντας στους Διδύμους, σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει». Αν τα καταφέρετε, εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε, είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, λίγου περισσότερου ύπνου ή και λίγης περιήγησης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή να μην κάνετε απολύτως τίποτε και να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι μια εξαιρετική όψη για τα επαγγελματικά σας και ευνοεί το μέλλον μιας νέας συνεργασίας ή επιχειρηματικής κίνησης. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια καλή πρόταση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας σήμερα και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την ημέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις όμως. Ακόμη, δεν θα ήταν κακή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να χαλαρώσετε λίγο. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα που σας στηρίζει μέχρι το τέλος της ιδιαιτέρως και μην αφήνετε σημαντικές συζητήσεις ή διεκδικήσεις για το τελευταίο πενθήμερο του μήνα. Σήμερα είναι μια από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα για το ζώδιο σας, με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να κάνει ακριβές εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και μια πρόταση συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Φυσικά μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονα, καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας. Σήμερα όμως, έχει και την πιο θετική όψη του μήνα για να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να έχετε περισσότερες από μια προτάσεις αυτή την περίοδο και να μην ξέρετε τι να ακολουθήσετε τελικά. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Κάνετε τις συζητήσεις που πρέπει και την άλλη εβδομάδα με τους πλανήτες στον Ταύρο παίρνετε μια πιο σταθερή απόφαση.

ΖΥΓΟΣ

Μια πιο συμπαθητική μέρα, όπως είναι η σημερινή, σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Ζυγοί. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές ή αν μη τι άλλο να χαίρεστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τον σύντροφο, την οικογένεια και τα παιδιά σας. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία σε επίπεδο συνεργασίας ή και σε προσωπικό επίπεδο, στα ερωτικά ή στα θέματα παιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και σε θέματα οικονομικά. Είναι μια από τις πιο τυχερές ημέρες του Απριλίου σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, αλλά και με τα οικογενειακά σας θέματα ή τα θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία προσφέρει ευκαιρίες να συζητήσετε για βελτίωση των συνθηκών στη δουλειά, για πρόσληψη ίσως κάποιου ατόμου, το οποίο μπορεί να σας βοηθά είτε στο σπίτι είτε στον χώρο της δουλειάς, για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή τα προϊόντα της εργασίας σας. Αν έχετε σημαντικές συζητήσεις και περί των οικονομικών, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα και μην αφήνετε τα πολύ σημαντικά για το τελευταίο πενθήμερο του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη -απέναντι σας στους Διδύμους- κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα όρια σας, διότι μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας. Από την άλλη, σήμερα είναι μια μέρα για να έχετε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με πιθανούς συνεταίρους ή συνεργάτες, με το ιδιαίτερα βοηθητικό εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας Δία. Εξαιρετική ημέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τα ταλέντα, τις ικανότητες σας, να κάνετε διαφήμιση, να ασχοληθείτε με θέματα διαδικτύου ή σπουδών!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε επίσης την ημέρα για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις προοπτικές των οικονομικών μιας συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πέμπτη είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Καταρχάς η Σελήνη στους Διδύμους διάκειται ιδιαίτερα φιλικά προς το ζώδιο σας, ενώ και το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία στο ζώδιο σας δίνει μια επικοινωνιακή υπεροχή στην ημέρα σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή να κάνετε μια διαπραγμάτευση ή μια σοβαρή συζήτηση η μέρα προσφέρεται. Η Πέμπτη είναι και μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Ή αν είστε γονείς στα βλαστάρια σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά πιεστική η Πέμπτη, καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις μεσημεριανές ώρες, ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν μπορείτε, προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε από Δευτέρα που θα είναι πολύ βοηθητικός ο Ερμής από τον Ταύρο. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε. Αν έχει όμως μια πολύ θετική όψη η μέρα για σας τους Ιχθύς είναι στον οικονομικό τομέα. Με κάποιο τρόπο μπορεί να προκύψει μια πολύ ευχάριστη είδηση σε αυτό τον τομέα.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ποια ζώδια μπορούν να ερωτευτούν τον καλύτερο τους φίλο;

Aυτοπεποίθηση: Πότε χτίζεται και πώς θα την τονώσετε;

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.