POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 14 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ
Το σημαντικότερο νέο σήμερα αγαπητοί μου Κριοί είναι η είσοδος του ευεργέτη πλανήτη Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο πριν το δικό σας. Φυσικά αναλύω διεξοδικά την επιρροή του Δία στους Ιχθύς για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και για τα τρία διαστήματα που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο από τώρα μέχρι το τέλος του 2022, στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Αυτή η επίδραση λειτουργεί τις περισσότερες φορές σαν ένας φύλακας άγγελος που σας προφυλάσσει, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δραστηριότητα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι ωφέλιμη για σας. Κάποιοι μπορεί να σας σκέφτονται πολύ θετικά από δω και κάτω και να θέλουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα στόχο σας. Εξαιρετική η βοήθεια του Δία και σε ό,τι αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Κατά τα άλλα σήμερα θα είστε λίγο «όπου φυσάει ο άνεμος πάω», καθώς θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με πολλούς, αλλά και να ακολουθήσετε δραστηριότητες που θα σας προτείνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι σήμερα ο Δίας βρισκόταν στον τομέα της καριέρας, φέρνοντας σε κάποιους από σας ευκαιρίες να δείτε αυτό τον τομέα με έναν διαφορετικό τρόπο, μολονότι οι περιορισμοί εξαιτίας των συνθηκών ή άλλων παραγόντων ίσως να μην βοήθησαν τελικά να έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε. Τώρα το αφήνετε όλο αυτό πίσω σας και με διαφορετική πίστη στις δυνατότητες σας θα κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας. Από σήμερα κιόλας ο Δίας στους Ιχθύς, όπως αναλύω στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, μέσα στον τομέα που κυβερνά στους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων. Κατά τα άλλα η μέρα σας βρίσκει με διάθεση να μαζέψετε τις όποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες έχετε, ώστε να απολαύσετε ένα βράδυ όπως το επιθυμείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2021 μέχρι σήμερα σας βοήθησε να ανοίξετε κάπως τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία είτε μέσω σπουδών είτε μέσω της εργασίας σας. Και τώρα που ο Δίας περνά στους Ιχθύς είναι η περίοδος για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας με κάθε τρόπο, όπως σας επεξηγώ στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Άλλωστε θα είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή σας με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για επιχειρηματικές κινήσεις ή και για μια προαγωγή. Τώρα όμως πρέπει να δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι επαγγελματικοί ή προσωπικοί σας στόχοι και με τον ενθουσιασμό που δίνει ο Δίας να τους υλοποιήσετε. Μέχρι το απόγευμα σήμερα οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές και σε διάφορα μέτωπα τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό δίνοντας σας τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αφήσετε κανένα να σας πει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι αγαπητοί μου Καρκίνοι. Με τη στήριξη και την ενθάρρυνση του Δία που περνά σήμερα στους Ιχθύς, όπως αναλύω στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, δεν υπάρχει όριο σε σχέση με αυτά που μπορείτε να καταφέρετε μέχρι την τελική έξοδο του Δία από τους Ιχθύς στο τέλος του 2022. Ο Δίας από τους Ιχθύς πλέον θα δώσει ώθηση στους στόχους σας, θα ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας και της αναζήτησης και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο ώστε να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας, αλλά και να σημειώσετε και πρόοδο είτε στις σπουδές, είτε στη δουλειά, είτε ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Κατά τα άλλα η Σελήνη στους Διδύμους σήμερα όλη μέρα στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις που έχετε ίσως στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε κάποιου είδους σύγχυση για τα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ
Από σήμερα ο Δίας παίρνει θέση στους Ιχθύς κι από δω και κάτω τίποτε επιφανειακό τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας δεν θα έχει πια θέση στη ζωή σας. Θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και θα ψάχνετε τα πράγματα σε βάθος, ενώ και συναισθηματικά θα αφοσιωθείτε περισσότερο στη σχέση σας προσπαθώντας να σχετιστείτε σε ένα βαθύτερο ψυχικό επίπεδο. Προτεραιότητα πλέον γίνεται η σταθερότητα συναισθημάτων και οικονομικών συνθηκών. Ο Δίας θα βοηθήσει να τα πάτε και στα δύο καλύτερα, όπως αναλύω στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Κατά τα άλλα η Σελήνη παραμένει στους φιλικούς σας Διδύμους σήμερα, προσφέροντας σας διεξόδους ψυχαγωγίας με όποιο τρόπο επιλέξετε και με όποια συντροφιά σας δίνει ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σημαντικό νέο της ημέρας αγαπητοί μου Παρθένοι είναι η είσοδος του Δία μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όπως αναλύω στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αυτή η επιρροή έχει λοιπόν μια ιδιαιτερότητα, που για πολλούς από σας μπορεί να σημαίνει την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλα άτομα για ένα κοινό σκοπό όχι μόνο τώρα, αλλά και μέσα στην επόμενη χρονιά. Η συνεργασία και γενικότερα οι συνέργειες με άλλους είναι αυτό που θα σας πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας και θα σας επιτρέψει να σημειώσετε εξαιρετική πρόοδο. Όμως αυτή η θέση του Δία μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει οφέλη και για την ερωτική σας ζωή. Είτε με ένα σημαντικό νέο έρωτα είτε με μια απόφαση για μια πιο ισχυρή δέσμευση. Κατά τα άλλα είναι μια μέρα που μπορεί να σας δημιουργεί λίγο μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό προτιμήστε να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Σηκώστε μανίκια αγαπητοί μου Ζυγοί από σήμερα, καθώς ο Δίας περνά μέσα στον τομέα της εργασίας, αλλά και των καθημερινών σας υποχρεώσεων απέναντι στο σπίτι και στη φυσική σας κατάσταση, όπως αναλύω στο άρθρο μου που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Μετά από μια περίοδο που δοκίμασε τις αντοχές όλων, μολονότι σε σας ίσως να υπήρξε λιγότερο ζόρικη σε σχέση με άλλους -αλλά αυτό εξαρτάται κι από το προσωπικό σας ωροσκόπιο- ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε σοβαρά με τις προοπτικές των επαγγελματικών σας, αλλά και το χτίσιμο μιας πιο δυνατής και ανθεκτικής φυσικής κατάστασης. Ονειρευτείτε την ιδανική δουλειά, τους συνεργάτες που θα θέλατε να σας περιβάλλουν, ονειρευτείτε ακόμη το ιδανικό σώμα και ξεκινήστε με μικρά και σταθερά βήματα να πραγματοποιείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Κατά τα άλλα η φιλική Σελήνη στους Διδύμους θα είναι βοηθητική να έχετε πιο ανάλαφρη διάθεση και θα σκέφτεστε τι να οργανώσετε για το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή μέσα στη φετινή χρονιά, καθώς ο Δίας παίρνει μια πιο θετική και τυχερή θέση για το Ηλιακό σας ωροσκόπιο μέσα στον 5ο οίκο. Ο Δίας περνά στους φιλικούς σας Ιχθύες, ενεργοποιώντας, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο πατώντας εδώ, τον τομέα της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, του έρωτα, των χόμπι και των πραγμάτων που σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη για τη ζωή. Φυσικά για κάποιους η χαρά όλη μπορεί να αφορά την απόκτηση ενός απογόνου. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία, την οποία θα αντιληφθείτε σταδιακά καθώς θα ξετυλίγεται το επόμενο διάστημα. Η σημερινή μέρα ενδεχομένως να μην είναι τόσο χαλαρή για σας, διότι μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες της δουλειάς ή υποχρεώσεις ή μια αίσθηση μεγαλύτερης σύγχυσης για μια σχέση ή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα ο κυβερνήτης του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, των ανοιχτών οριζόντων και της αισιοδοξίας, προχωρά στους Ιχθύς στη βάση του Ηλιακού σας ωροσκοπίου στον 4ο οίκο που συνδέεται με τις ρίζες σας, την οικογένεια, τους στενούς συγγενείς, την ακίνητη περιουσία σας και τον χώρο του σπιτιού. Ίσως η καραντίνα να σας έπεισε, εξαιτίας της διαμονής στο σπίτι, ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή κάποιες επισκευές ή ακόμη να πήρατε απόφαση να μετακομίσετε. Κάποιους από την άλλη μπορεί η μοναξιά της καραντίνας να σας έπεισε ότι σας λείπει η συντροφικότητα και είστε πιο δεκτικοί στην προοπτική συμβίωσης ή της δημιουργίας της δικής σας οικογένειας. Πολλά τα σενάρια, τα οποία θα βρείτε εκτενώς αναλυμένα στο άρθρο μου για τον Δία στους Ιχθύς πατώντας εδώ. Κατά τα άλλα η Παρασκευή είναι μια απαιτητική μέρα με αρκετές υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους, αλλά και ευκαιρίες για περισσότερες συζητήσεις και επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα σπουδαία νέα της Παρασκευής αφορούν την είσοδο του Δία στους Ιχθύς, όπως θα τα βρείτε εκτενώς αναλυμένα στο άρθρο μου πατώντας εδώ. Από τώρα και μέχρι το τέλος Ιουλίου αρχικά και σε μεγαλύτερα διαστήματα μέσα στο 2022, ο Δίας θα ενισχύσει με κάθε τρόπο το επικοινωνιακό σας στιλ, θα σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, να πειραματιστείτε σε νέα επαγγελματικά πεδία, να προωθήσετε τη δουλειά ή τα ταλέντα σας. Αν ασχολείστε με τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τα ΜΜΕ επαγγελματικά, τότε η σκηνή είναι δική σας από δω και κάτω για να πρωταγωνιστήσετε. Κατά τα άλλα μέχρι το βράδυ σήμερα τα πράγματα είναι πιο απαιτητικά σε ό,τι αφορά τους ρυθμούς στη δουλειά σας και ενδεχομένως να έχετε και πολλές συζητήσεις να κάνετε ή να κλείσετε εκκρεμότητες. Από την άλλη, με το τετράγωνο της Σελήνης με τους Ιχθύς μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας σήμερα, προσωρινά βέβαια καθώς θα επανέλθει στο τέλος Ιουλίου, έχοντας φυσικά αφήσει παρακαταθήκη μια ανανεωμένη αίσθηση πίστης στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Τη νέα του θέση στους Ιχθύς και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας την αναλύω διεξοδικά στο άρθρο μου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Από δω και κάτω στόχος είναι όχι μόνο τα λεφτά… εννοείται κι αυτά, αλλά γενικότερα η απόκτηση μεγαλύτερης ασφάλειας τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από τώρα με μικρά βήματα μέχρι το τέλος του 2022 θα καταφέρετε να οικοδομήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σας και να προοδεύσετε κιόλας. Κατά τα άλλα σήμερα θα νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε είτε είναι σε προσωπικό επίπεδο σύντροφος και φίλοι, είτε να κάνετε γενικότερα πιο διασκεδαστικά πράγματα με την οικογένεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Την τελευταία φορά που ο Δίας ήταν στο ζώδιο σας ήταν το 2010-11 κι από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν και πολύ περισσότερα σας δυσκόλεψαν τα προηγούμενα χρόνια. Από σήμερα όμως επιστρέφει στο ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας κι αυτό αν μη τι άλλο είναι λόγος για να χαίρεστε. Την επιρροή του Δία στο ζώδιο σας αναλύω διεξοδικά στο άρθρο μου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Με την επιρροή του εξελίσσεστε, σημειώνετε πρόοδο και διαμορφώνετε με διαφορετικό τρόπο τις συνθήκες στη ζωή σας. Κατά τα άλλη η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας περισσότερο άγχος για τις υποχρεώσεις σας, αλλά και μια αίσθηση σύγχυσης ή ατονίας όταν σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Netflix, αναμένεται να ταράξει τη Μέγκαν και τον Χάρι

3 μυστικά που θα σας βοηθήσουν να τρέξετε 1,5 χιλιόμετρο χωρίς διάλειμμα

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.