POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 14 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο, προτρέποντας σας να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, διότι αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, φανείτε αποφασιστικοί με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη σας Άρη και εστιάστε περισσότερο στην ανόρθωση των οικονομικών, αλλά και στη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα, θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να μην τις αναβάλλετε για αργότερα μέσα στον μήνα και σίγουρα όχι μετά τις 24/4. Σήμερα όμως έχετε και υψηλούς καλεσμένους! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας το βράδυ, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8/5, ενισχύοντας τη διάθεση και την ερωτική σας ζωή. Βέβαια, ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά και πάλι θα είναι κάτι διαχειρίσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο, αλλά δεν νιώθετε τη χθεσινή πίεση. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Όσο θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται πλανήτες στον Ταύρο, κάτι που θα αρχίσει να συμβαίνει από σήμερα με τη είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, τα θέματα της υγείας, αλλά και της δουλειάς θα είναι σε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, αλλά σήμερα γίνεται πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς, είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Μάλιστα σήμερα μπορεί να ακούσετε και μια καλή συμβουλή ή να έχετε μια θετική αξιολόγηση στον χώρο της εργασίας σας. Από σήμερα περνά στον Ταύρο και η Αφροδίτη σε μια πολύ πιο θετική και ενισχυτική προς το ζώδιο σας θέση, τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο, τόσο σήμερα όσο και αύριο, ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια, η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν αυτή την εβδομάδα και να μην το αφήσετε για αργότερα. Από σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών περνά η Αφροδίτη. Μέσα στις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος του μήνα θα περάσουν κι άλλοι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην πορεία των επαγγελματικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, σήμερα όμως που δεν έχει πολλές αντίξοες όψεις γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Μάλιστα, τη σημερινή μέρα έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια σας, γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και μπείτε στη διαδικασία να τα βάλετε μπροστά. Από απόψε το βράδυ στο ζώδιο του Ταύρου θα περάσει και η Αφροδίτη, που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας κάνει να χαλαρώσετε έστω και λίγο από τις πιέσεις της δουλειάς και το μυαλό σας θα τρέχει βέβαια με αυτή τη θέση σε μακρινά ταξίδια που σας έχουν λείψει.

ΖΥΓΟΣ

Από το ζώδιο του Ταύρου και σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κλπ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε τώρα που περνούν σιγά σιγά και άλλοι πλανήτες στον Ταύρο, αρχής γενομένης από τη σημερινή είσοδο της Αφροδίτης σ’ αυτό το ζώδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως, σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ συντομότερα απ’ όσο πιστεύατε. Σήμερα όμως στον κομβικό τομέα των ερωτικών σχέσεων περνά και η Αφροδίτη τις βραδινές ώρες. Θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 8/5.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο κι από το βράδυ και η Αφροδίτη στο ίδιο σταθερό και γήινο ζώδιο, στρέφουν το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο με την καραντίνα ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Επειδή όσο πλησιάζουμε προς το τέλος Απριλίου τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας θα γίνουν προτεραιότητα, καλό είναι να μην τα αφήνετε στη τύχη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά ή το σπίτι. Στη διάρκεια της μέρας όμως, τα πράγματα βελτιώνονται για τη διάθεση σας και μπορείτε να αναζητήσετε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο. Το βράδυ και με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, επιστρέφοντας χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια γλυκιά βραδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο και σήμερα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες ημέρες και καθώς θα συγκεντρώνονται όλο και περισσότεροι πλανήτες στον Ταύρο, αρχής γενομένης από σήμερα με την Αφροδίτη, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο και πιθανώς να γίνει και μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε σημαντικές επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Μέσα στο επόμενο διάστημα που θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται πλανήτες στον Ταύρο, ξεκινώντας από σήμερα με την Αφροδίτη, θα ανοίξουν οι ορίζοντες σας και θα βρείτε κάτι που να σας ευχαριστεί περισσότερο.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες κατέρριψε 90χρονη Γιαπωνέζα – Γηραιότερη διευθύντρια γραφείου στον κόσμο

Επιστολές του Φίλιππου στην Νταϊάνα: Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λογικό άνθρωπο να αφήνει εσένα για την Καμίλα

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.