POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 13 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ
Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα το ένστικτο και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από τη λογική σας σήμερα. Ίσως λοιπόν πρέπει να ακούσετε αυτή την εσωτερική φωνή του ενστίκτου που σας καθοδηγεί καλύτερα, σε μέρες σαν και τη σημερινή. Με κάποιο τρόπο μπορεί σήμερα να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημα σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η Σελήνη στους Διδύμους χαρίζει πιο γρήγορους ρυθμούς στη μέρα και πολλές ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις και εξόδους! Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιοι φίλοι μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια σας ή μπορεί να προστρέχουν σε σας για συμβουλές. Από την άλλη, μπορεί να είναι ο σύντροφος σας ή το παιδί σας, αν είστε γονείς, που μπορεί να έχουν την ανάγκη σας σήμερα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να υπάρχει κάποιου είδους σύγχυση σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε αυτό τον τομέα ας είστε κάπως επιφυλακτικοί τουλάχιστον σήμερα. Από την άλλη, αν χρειάζεστε βοήθεια ή στήριξη κι εσείς, δεν είναι ανάγκη να νιώθετε ντροπή. Ίσα ίσα που με αυτή την όψη εύκολα μπορεί να βρείτε στήριξη. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να κάνει θετικές όψεις τόσο με την Αφροδίτη, τον Βόρειο Δεσμό και τον Ερμή, κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα παραγωγική με έμφαση στις σχέσεις, τις επαφές με συνεργάτες ή πελάτες ανάλογα και με τη δουλειά σας, συσκέψεις, σχέδια για το μέλλον. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο μετέωροι σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, αλλά δεν θα αργήσει η στιγμή που θα φύγει η απογοήτευση και θα έρθει μια πολύ καλύτερη στιγμή για την πορεία της καριέρας σας. Μην ξεχνάτε ότι αυτό τον τομέα θα αρχίζει να επηρεάζει ευνοϊκά ο Δίας από αύριο. Αξιοποιήστε τη μέρα για να προωθήσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ημέρα κάπως ομιχλώδες και συγχυσμένο. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για πρακτικές αποφάσεις και άμεση δράση. Όλο αυτό επιτείνεται κι από την πορεία της Σελήνης στους Διδύμους. Ο Ποσειδώνας όμως από τους Ιχθύς δεν είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον λοιπόν, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις αδιέξοδες. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές είτε στη δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σε αδοκίμαστο έδαφος. Από αύριο που θα περάσει κι ο Δίας στους Ιχθύς τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

ΛΕΩΝ
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι μια θετική όψη για να σας εμπνεύσει δίνοντας φτερά στη φαντασία και το όνειρο. Άρα είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις, κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες λιγότερο πρακτικές. Αν κάνετε μια εργασία που η βάση της είναι η καλλιτεχνία είναι μια υπέροχη μέρα. Είναι σημαντικό όμως με αυτή την όψη να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τις ωραίες όψεις της, ενώ είναι μια εξαιρετική μέρα για να κανονίσετε κάτι και με τους φίλους σας. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να σας εμπνεύσει και είναι εξαιρετικό αν δεν έχετε πολλά πρακτικά θέματα να επιμεληθείτε, όμως προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση ή συνεργασία. Ακόμη δεν είναι κακό να ζητάτε και μια συμβουλή ή μια βοήθεια από τους άλλους όταν μπορεί να μην είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Επίσης, μην υπογράφετε συμβόλαια και σημαντικές δεσμεύσεις, χωρίς να έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς ή όσους έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ίσως δεν θα σας είναι εύκολο σήμερα να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση καλά θα κάνετε να το ψάξετε από όλες τις απόψεις και πιθανώς να ζητήσετε και μια δεύτερη γνώμη. Η Σελήνη στους Διδύμους θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για τα σχέδια σας, είτε για τα θέματα σπουδών ή ακόμη για να οργανώσετε κάποιες μελλοντικές δράσεις. Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να υπάρχει μια περίεργη αίσθηση σήμερα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και πιθανώς μια αίσθηση σύγχυσης, αλλά λιγότερο για σας που εκπροσωπείτε ένα ζώδιο του νερού και μπορείτε πιο εύκολα να διαχειρίζεστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση σας τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες είτε στον χώρο της δουλειάς είτε και στον χώρο του σπιτιού. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα βρείτε λίγο χρόνο, έστω τις βραδινές ώρες, για να σας «νταντέψετε». Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή όψη εξαγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα είναι αρκετά απαιτητική όψη, αν δεν τη διαχειριστείτε όπως πρέπει. Καταρχάς, πρέπει να διατηρήσετε τα όρια, όσο κι αν είναι δύσκολο, είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως, θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Πόσο μάλλον αν πρέπει να διατηρηθούν μυστικά που σας έχουν εκμυστηρευτεί άλλοι. Από την άλλη, υπάρχει μια πιο ρευστή ενέργεια σήμερα που υποβοηθείται κι από τη μεταβλητή Σελήνη και δεν χρειάζεται να πιέζεστε πολύ. Αντιθέτως ίσως πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στην προσωπική σας ζωή και την οικογένεια σας. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και επηρεάζει όλους μας, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται λιγότερο. Η όψη αυτή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε στην καθημερινότητα σας και στη δουλειά. Μπορεί να είστε λίγο αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να πάρετε ως δεδομένα πράγματα τα οποία θέλουν μεγαλύτερη διερεύνηση, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε μια πολύ σημαντική απόφαση. Ακόμη, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, αλλά και συγκεντρωμένοι στην επικοινωνία σας. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τους συνεργάτες, μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερο άγχος σήμερα ή μπορεί να έχετε περισσότερες συζητήσεις μαζί τους. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της ημέρας που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς για να μην ταλαιπωρηθούμε. Καταρχάς, αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν σας έρθει ένας φουσκωμένος λογαριασμός μην διστάσετε να ελέγξετε σε βάθος τι συμβαίνει, διότι μπορεί κάποιο στοιχείο να είναι λάθος. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Ακόμη, μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα και μην πιστεύετε σε «μεγάλα λόγια και υποσχέσεις» που σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι η φαντασία σας παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις ημέρες μολονότι ταυτόχρονα μπορεί να σας προσφέρει έμπνευση. Η Πέμπτη συγκαταλέγεται στις ημέρες που πρέπει να προσέξετε τις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες εκτός αν έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο, αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Μερικές φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι, αλλά είμαστε επηρεασμένοι είτε από άλλους είτε από αυτό που εμείς οι ίδιοι θέλουμε να πιστέψουμε. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Από αύριο ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας και πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην καθημερινότητα σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Χρυσές Σφαίρες: Επιστροφές βραβείων και διαμαρτυρίες από ηθοποιούς λόγω ρατσισμού και σεξισμού

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.