POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 12 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ
Μέχρι το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Από το απόγευμα και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τους Διδύμους είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο. Από την άλλη, σήμερα ίσως μάθετε κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες, αλλά μπορεί να επηρεάσουν και μακροπρόθεσμα την καθημερινότητα σας. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε ό,τι ακούτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα έχετε υποχρεώσεις απέναντι και στους άλλους. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε την αναρρίχηση σας επαγγελματικά και να δεχτείτε και στήριξη και βοήθεια από προϊσταμένους, ανωτέρους. Από το απόγευμα και έπειτα, που η Σελήνη περνά στους Διδύμους, θα έχετε διάθεση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε, είτε βγαίνοντας για ένα ωραίο δείπνο είτε κάνοντας αγορές για σας ή δώρα για τους αγαπημένους σας. Βέβαια προσέξτε λίγο παραπάνω τις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι το απόγευμα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία αγωνιάτε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και ψάχνετε την ιδανική παρέα για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Το απόγευμα είναι εξαιρετικό και για οποιαδήποτε συζήτηση που έχει επαγγελματικό ή οικονομικό χαρακτήρα, όπως και να κλείσετε κάποια συμφωνία ή να αποσπάσετε κάποια υπόσχεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και μπορείτε να βγάλετε έναν μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων. Μάλιστα με τη Σελήνη στον Ταύρο θα νιώθετε ότι έχετε και υποστηρικτές που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Από το απόγευμα κι έπειτα και καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που αισθάνεστε και κοιτάξτε να έχετε ένα πιο χαλαρό απόγευμα από πλευράς υποχρεώσεων. Απολαύστε ένα βράδυ σπίτι χωρίς να ξεβολεύεστε και με αυτούς μόνο που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Η μέρα προσφέρεται και για ένα ξεκαθάρισμα σε θέματα που σχετίζονται με μια σημαντική σχέση ή συνεργασία.

ΛΕΩΝ
Μέχρι το απόγευμα εκτείνεται το πιο απαιτητικό και κουραστικό μέρος της σημερινής ημέρας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα. Όμως από το απόγευμα η διάθεση αλλάζει και η Σελήνη στους Διδύμους ελαφραίνει την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με πιο διασκεδαστικά πράγματα και κυρίως με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να φέρει και την πιθανότητα μιας επαγγελματικής πρότασης ή συμφωνίας σήμερα, την οποία καλά θα κάνετε να την ακούσετε αφού είναι πιθανόν να έχει μακροπρόθεσμο όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ταύρο. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρώντας στους Διδύμους μπορεί να σας αναστατώσει λίγο τη διάθεση και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Αν σας έχει προκύψει μια επαγγελματική πρόταση την οποία κρίνετε θετική, οι απογευματινές ώρες προσφέρονται για μια συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ
Απαιτητική μέχρι το απόγευμα η μέρα, μολονότι μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Το ευεργετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι η θετικότερη όψη για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, αλλά και να προχωρήσετε σε μια υπογραφή, ανάληψη ευθύνης, προσωπική δέσμευση ή απλώς να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι το απόγευμα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αφορμή μπορεί να είναι μια προσωπική σχέση, ερωτική ή φιλική. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απαιτητικοί από σας. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μια παραγωγική ημέρα στη δουλειά σας. Η Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα κι έπειτα αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και δημιουργεί αστάθεια ή βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ή οικονομικές σας ανασφάλειες. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πιο έντονα και τις επόμενες ημέρες. Αν θέλετε να κάνετε όμως μια σοβαρή συζήτηση πάνω σ’ αυτά ή ακόμη και να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία, οι βραδινές ώρες προσφέρονται με το τρίγωνο του Ερμή και του Κρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας απασχολούν ζητήματα της καθημερινότητας σας, της δουλειάς, αλλά και της υγείας, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο του Ταύρου. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στους Διδύμους ελαφραίνει την ατμόσφαιρα και κάνει το αποψινό βράδυ ιδιαίτερα κοινωνικό. Δεν χρειάζεται όμως να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία για μια έξοδο. Αφήστε στους άλλους (σύντροφο, φίλους) να σχεδιάσουν κάτι γι’ απόψε και απλώς ακολουθήστε τους. Έτσι θα περάσετε πιο όμορφα. Αν είστε μόνες-οι το αποψινό βράδυ υπόσχεται και την ευκαιρία μιας γνωριμίας που ίσως σε εξελιχθεί αργότερα σε σχέση. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου προσφέρεται για να συζητήσετε για το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας, αλλά και για το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άνετη στο μεγαλύτερο μέρος της η σημερινή μέρα, κυρίως μέχρι το απόγευμα με την Σελήνη στον Ταύρο. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να χρειαστεί να μεριμνήσετε γι’ αυτά. Ακόμη, μπορεί να σας απασχολήσει μια ερωτική σχέση ή ένα οικονομικό ζήτημα. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Δία θα υπάρχει μεγαλύτερη τάση να διασπάται η προσοχή σας, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Από κει και κάτω θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στη δουλειά, πιθανώς όμως και στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η σημερινή μέρα προσφέρεται αν θέλετε να βάλετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε πιστά. Θετική μέρα και για επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέματα οικογένειας ή σπιτιού θα σας απασχολήσουν αρκετά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι, ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν, θα έχετε περισσότερα κέφια. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο, για φλερτ, για γνωριμίες, αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Γενικότερα οι απογευματινές ώρες δεν έχουν καμία σχέση με το πώς ξεκινάτε την ημέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι το απόγευμα εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τον Ταύρο, ώστε να βγάλετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια μέρα που κυλούν με καλύτερη ροή τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Από το απόγευμα κι έπειτα θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας εκνευρίσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Από την άλλη, δεν είναι κακή ιδέα να κανονίσετε κάτι με τον σύντροφο σας ή κάποιο φίλο-η και να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας. Αυτό σίγουρα θα κάλμαρε και την αναστάτωση σας.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Οι 5 χρήσιμες συμβουλές για τη δυσανεξία στη λακτόζη

Έλενα Τσαγκρινού: Αγχώθηκα αρκετά με τα δυο ατυχήματα που είχαμε στην πρόβα

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.