POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 12 Απριλίου;ΚΡΙΟΣ

Μια Νέα Σελήνη στα γενέθλια σας, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας, σας θέλει πρωταγωνιστές της και σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα που θα δώσει χρώμα στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας! Είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά και το σύμπαν δουλεύει… για σας! Είναι η καταλληλότερη στιγμή της χρονιάς να θέσετε τους προσωπικούς σας νέους στόχους. Άλλοι μπορεί να θελήσετε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της για να αλλάξετε την εμφάνιση σας και να γίνετε πιο fit, πιο όμορφοι, να υιοθετήσετε ένα διαφορετικό στιλ. Άλλοι μπορεί να θελήσετε τώρα να αφήσετε το στίγμα σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά. Σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα! Ονειρευτείτε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε! Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Πώς μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε νέα γνωστικά αντικείμενα και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας και ξεκινήστε να τις υλοποιείτε. Βρείτε μια νέα δουλειά ή ασχολία. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον πιο μυστικό, κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας, δίνει το έναυσμα να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, να κάνετε το δικό σας εσωτερικό ταξίδι και να διώξετε ό,τι σας κρατάει πίσω στη ζωή. Για κάποιους είναι κακές συνήθειες, για άλλους τοξικές σχέσεις, για κάποιους άλλους λάθος επιλογές και πορεία στόχων. Γίνετε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και φέρτε ό,τι σας αγχώνει, σας φοβίζει και σας ακινητοποιεί στην επιφάνεια και πολεμήστε το. Είναι μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να γιατρέψετε τραύματα του παρελθόντος, να κάνετε ψυχοθεραπεία, να κάνετε διαλογισμό, να ασχοληθείτε ενεργητικά με τα επίπεδα της υγείας σας. Ακόμη, αυτό το φεγγάρι ενισχύει τις τάσεις φυγής σας. Αν μπορέσετε έστω και για λίγο να δραπετεύσετε από τα «πρέπει» μην διστάσετε. Να το κάνετε χωρίς ενοχές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Δευτέρας ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των οικονομικών που προέρχονται από τη δουλειά σας και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτούς τους τομείς. Καταρχάς βρείτε έναν κύκλο ανθρώπων που θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας, ανοίξτε τον κύκλο φίλων και συνεργατών, συζητήστε και σχεδιάστε μαζί τους ένα πλάνο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η συλλογική δουλειά ευνοείται ιδιαίτερα. Πάρτε έναν πιο ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή γκρουπ με κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα. Ενδιαφερθείτε για τα κοινά στην περιοχή που μένετε. Ιδρύστε ίσως έναν σύλλογο που θα ασχολείται με κάποιο από τα ενδιαφέροντα σας. Γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε το έργο σας. Δείτε πώς μπορείτε να «πουλήσετε» ακριβότερα τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας κι επηρεάζει φυσικά όλο το ξεκίνημα της εβδομάδας, στρέφει την προσοχή και την ενέργεια σας στον τομέα της καριέρας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεστε περισσότερο από τους άλλους. Είναι η στιγμή να «ανέβετε» επαγγελματικά, να γίνει η δουλειά σας πιο ορατή στους άλλους, να ακολουθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι ικανότητες σας, να θέσετε τους νέους και σπουδαίους επαγγελματικούς σας στόχους. Μπορεί να προκύψουν τώρα νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα έχουν επιρροή μακροπρόθεσμα στην καριέρα σας. Για κάποιους αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να αλλάξει το στάτους τους. Να μπουν στη διαδικασία γάμου ή διαζυγίου. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε και μια αλλαγή στέγης. Προσοχή χρειάζονται μεγαλύτερα άτομα στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Μια σούπερ τυχερή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα, την ευεργετική της επιρροή όμως ήδη θα πρέπει να την έχετε αισθανθεί, ιδίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη που μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, τις αντιλήψεις σας. Καιρός να σκεφτείτε την επόμενη περιπέτεια σας στη ζωή! Και δεν εννοώ να γίνετε ξαφνικά Indiana Jones, αλλά να ψάξετε την γνώση, να εστιάσετε σε καινούρια πράγματα που θα ανοίξουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να ξανακαθίσετε στο θρανίο για να μετεκπαιδευτείτε σε ένα νέο αντικείμενο, να ψάξετε την τύχη σας μακριά από τη βολή σας, να μοιραστείτε με τον κόσμο τη δικιά σας φιλοσοφία και θεώρηση της ζωής. Είναι η στιγμή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, να δώσετε ώθηση στα σχέδια σας, να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που έχετε να φύγετε και στο εξωτερικό ή να συνεργαστείτε μέσω διαδικτύου με άτομα που μένουν στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Δευτέρας, αγαπητοί μου Παρθένοι, είναι ένας θετικός οιωνός για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Είναι η στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα επένδυση, να ασχοληθείτε με χρέη, οφειλές, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, πιστώσεις, κάρτες, κληρονομιές, φορολογικά, διατροφές. Να ξεκαθαρίσετε τα κοινά οικονομικά σας στον γάμο ή σε έναν συνεταιρισμό. Να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, να κάνετε διακανονισμό σε χρήματα που οφείλετε ή να απαιτήσετε χρήματα που σας οφείλουν άλλοι. Ίσως τώρα προκύψει κάποιο μπόνους, μια νέα οικονομική συνεργασία ή μπορεί να ωφεληθείτε αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας από τα δικά του οικονομικά. Από την άλλη, είναι μια Νέα σελήνη που δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσει και η ερωτική σας ζωή, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, που πραγματοποιείται το ξημέρωμα της Δευτέρας, λαμβάνει χώρα μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών, αλλά και των ανταγωνιστών σας. Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα ακόμη άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνετε μαζί θαύματα! Τα σενάρια είναι πολλά και ποικίλα: από μια πρόταση γάμου μέχρι μια πρόταση για ένα νέο συνεταιρισμό. Φυσικά και δεν θα λείψουν αυτοί που θέλουν να βάλουν φρένο στην πρόοδο σας. Αλλά είστε σίγουρα πιο δυνατοί από αυτούς. Ακόμη, είναι η καίρια στιγμή για να βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή, γιατρό, λογιστή, δικηγόρο, οποιονδήποτε είναι ειδικός και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πολύ σημαντική Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας, δίνει έμφαση στην καθημερινότητα σας, στον τρόπο που διαχειρίζεστε τη δουλειά, αλληλοεπιδράτε με τους συνεργάτες ή πελάτες σας, αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε πιο σοβαρά κάποιες μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας ρουτίνες για να είστε πιο υγιείς. Βοηθά να κόψετε κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, γλυκά κλπ) να φροντίσετε με τις κατάλληλες θεραπείες τον οργανισμό σας, αλλά και την εμφάνιση σας, για να έχετε αποθέματα ενέργειας αργότερα που θα τα χρειαστείτε. Ακόμη, είναι εξαιρετικά βοηθητική για να οργανώσετε τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε πού θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Πρέπει να εστιάσετε την ενέργεια σας σε αυτή την κατεύθυνση, να παθιαστείτε με ένα νέο ξεκίνημα και να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας, σας κάνει καθημερινά «ενέσεις» αδρεναλίνης και σας κινητοποιεί… έτσι από «καύσιμα» είστε φουλ! Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη θετική Νέα Σελήνη προς το ζώδιο σας και να δείξετε εξωστρέφεια στις σχέσεις σας. Να κάνετε μια νέα γνωριμία, να ερωτευθείτε, να αποφασίσετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, να ξεκινήσετε εκείνο το σπορ που πάντα αναβάλλατε, να φτιάξετε το δικό σας blog ή site για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να γίνετε ακόμη πιο ανεξάρτητοι σε επαγγελματικό επίπεδο προωθώντας τα δικά σας επιχειρηματικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται τα ξημερώματα, επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Το φεγγάρι αυτό δίνει έμφαση σε οτιδήποτε αφορά στον χώρο του σπιτιού, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας τόσο την πατρική όσο και αυτή που μπορεί να έχετε δημιουργήσει εσείς, τις ρίζες σας, το παρελθόν. Σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή με απώτερο σκοπό τη φροντίδα του εαυτού σας και των αγαπημένων σας, να αποφασίσετε ίσως μια μετακόμιση, κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο του σπιτιού, το ξεκίνημα μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας με έδρα το σπίτι σας ή ακόμη και να πάρετε τη μεγάλη απόφαση της συμβίωσης με το ταίρι σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε θέματα που αφορούν γονείς ή κάποιο συγκάτοικο. Μια αλλαγή στη δική τους ζωή μπορεί να επηρεάσει έμμεσα και τη δική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου δίνει έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, της γνώσης, των στενών συγγενών, αλλά και των γειτόνων. Σας κάνει πιο περίεργους, πιο ανήσυχους σε πνευματικό επίπεδο και ίσως πάρετε τώρα την απόφαση να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να μάθετε να οδηγείτε, να εντρυφήσετε στους κώδικες των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης, να διαβάσετε περισσότερο και να ενημερωθείτε. Θα είστε σε τέλεια επικοινωνιακή φάση και θα θέλετε να πείτε ιστορίες, να μάθετε νέα ή και κουτσομπολιά και γενικώς να κινηθείτε πολύ και να έχετε επαφές με κόσμο. Σε κάποιους η Νέα Σελήνη μπορεί να δώσει και την ευκαιρία για να σχεδιάσουν μια μικρή απόδραση, έστω και για μια μονοήμερη εκδρομή, στο τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας; Να αλλάξετε ίσως τον τρόπο διαχείρισης τους, να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν, αλλά και να θέσετε βάσεις για το μέλλον; Η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα θα είναι ο βοηθός σας σε μια τέτοια κατάσταση. Είναι η ιδανική στιγμή να στείλετε βιογραφικά αν ψάχνετε δουλειά ή μια δεύτερη δουλειά για να ενισχύσετε το εισόδημα σας, να διαπραγματευτείτε καλύτερη αμοιβή, να περικόψετε πάγια έξοδα και να έχετε μια πιο συνετή οικονομική διαχείριση. Ακόμη, να σκεφτείτε μια ιδέα και να την υλοποιήσετε, η οποία μπορεί να επηρεάσει πολύ θετικά το πορτοφόλι σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια καλή έμπνευση ή να εκμεταλλευτείτε ένα ταλέντο, χόμπι σας και να πέσετε με τα μούτρα για να πάρει ο στόχος σας σάρκα και οστά.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ντοκουμέντο: Αυτό είναι το πιστοποιητικό γέννησης του Πρίγκιπα Φίλιππου – Γραμμένο στην καθαρεύουσα από κερκυραίο ιερέα

Πρίγκιπας Άντριου: Η απώλεια του Πρίγκιπα Φίλιππου προκάλεσε μεγάλο κενό στη Βασίλισσα

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.