POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 11 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι η κύρια επιρροή της ημέρας, η οποία φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Κριοί. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να χαμογελάσετε πλατιά από το καλοκαίρι και έπειτα. Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων από κάποια καινούρια δουλειά που θα κάνετε. Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και βοηθά να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή να εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα ακίνητο.

ΤΑΥΡΟΣ
Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Ταύροι που έχετε γενέθλια σήμερα! Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια υπέροχη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, που αποτελεί πραγματικά ένα δώρο σ’ αυτά τα γενέθλια σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά, είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Πού θα θέλατε να βρίσκεστε έναν χρόνο μετά στα επόμενα γενέθλια σας; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σας; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο τομέα στη ζωή σας; Μην χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε έναν χρόνο από τώρα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, του Ταύρου, σαφώς είναι η κύρια επιρροή σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και τη θεραπεία. Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πώς χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από ύπνο, από μια κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε ή με τον σύντροφο σας, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα παραπάνω, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε αναζωογονημένοι. Είναι ακόμη μια εξαιρετική Νέα Σελήνη για να πετάξετε ό,τι τοξικό μπορεί να υπάρχει στη ζωή σας είτε αυτό αφορά ανθρώπους είτε καταστάσεις. Είναι και μια Νέα Σελήνη όμως που φουντώνει ίσως ένα επαγγελματικό παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς έχει ξεκάθαρα μηνύματα προς εσάς. Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης, η Νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας. Μήπως είναι καιρός να λουστράρετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, στην ιστοσελίδα σας; Ή αν έχετε μια παραδοσιακή εργασία, μήπως να σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα την ενισχύσετε αξιοποιώντας τα εργαλεία που σας δίνει η τεχνολογία; Από την άλλη, πιθανώς είναι μια καλή στιγμή να σκύψετε μαζί με τους συνεργάτες σας πάνω στους στόχους σας και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε όσο καλύτερα γίνεται.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, είναι η κύρια επιρροή όχι μόνο των ημερών, αλλά και των επόμενων δυο εβδομάδων μέσα στις οποίες μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι το φθινόπωρο. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας, που μπορεί να σας φέρει ψηλά. Τολμήστε να σκεφτείτε κάτι νέο, κάτι που αξιοποιεί την τεχνολογία και μην φοβάστε τίποτε! Το φεγγάρι αυτό δέχεται θετικές όψεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κοπιάσετε φυσικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Παρθένους, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς σχηματίζεται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο που σχετίζεται με το μέλλον σας! Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας. Οι θετικές όψεις της Νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν. Από την άλλη, μπορεί να έρθετε αυτό τον καιρό σε επαφή με άτομα με εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις και «πιστεύω» από σας ή με διαφορετικές κουλτούρες, ίσως διαμένοντες στο εξωτερικό!

ΖΥΓΟΣ
Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 10 έως τις 15 Οκτωβρίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις ημέρες ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικά σήμερα οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Οι γεννημένοι αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά ή μια αλλαγή που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών, δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε έναν ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε τη Νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σημαντικοί άλλοι δεν είναι απαραίτητα μόνο ο σύντροφος μας ή ο συνεργάτης μας, αλλά και ο δικηγόρος και ο σύμβουλος στην επιχείρηση μας κλπ. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Σκορπιοί χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε, για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να τη διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Τώρα που ο καιρός βελτιώνεται θα σας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για να μπείτε σε φόρμα. Μάλιστα αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκ απ, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου και πιθανά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Μια πρόταση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στον οικονομικό τομέα που φαίνεται ότι περνάτε μεγαλύτερη πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια μοναδική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα, όπως φαντάζομαι ήδη γνωρίζετε έχοντας διαβάσει το σχετικό άρθρο μου. Για σας τους Αιγόκερους αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες-οι και γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση και τον τελευταίο καιρό την παραμελήσατε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τη δυναμώσετε και να την ανανεώσετε. Έμπνευση θα υπάρχει, δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε καταλλήλως. Για τους Αιγόκερους που έχουν λύσει τα θέματα του έρωτα, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για κάτι δημιουργικό που μπορείτε να κάνετε το επόμενο διάστημα. Είτε μιλάμε για καλλιτεχνική δημιουργία είτε ακόμη και για μια επιχειρηματική ιδέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου αγαπητοί μου Υδροχόοι, σήμερα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών στον χώρο του σπιτιού, από μια απλή αλλαγή στιλ και διακόσμησης μέχρι μετακόμιση, ενώ άλλοι μπορεί να σκέφτεστε την πιθανότητα ενός νέου ξεκινήματος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο με έδρα τον χώρο του σπιτιού. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη, θα σας απασχολήσουν επίσης εμμέσως. Με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί επίσης να σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας ή στη φροντίδα της υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες στην καθημερινότητα σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών, ιδιαίτερα οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν έχετε να περάσετε από κάποια συνέντευξη, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας, τότε αυτό το διάστημα είναι ακριβώς μπροστά σας.

Πηγή:asibiliou.gr

 

Τόλης Βοσκόπουλος: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με προβλήματα στο αναπνευστικό

Έλενα Τσαγκρινού: Ξεκίνησε τις πρόβες του ΄΄El Diablo΄΄ στη σκηνή της Eurovision (βίντεο)

Δύο ατυχήματα ανάγκασαν την Έλενα Τσαγκρινού να διακόψει την πρόβα για τη Eurovision (βίντεο)

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.