POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 11 Ιουνίου; 

ΚΡΙΟΣ
Η διαίσθηση σας είναι ο καλύτερος οδηγός για τη μέρα σας σήμερα! Η Παρασκευή από το μεσημέρι και μετά γίνεται καλύτερη, καθώς απομακρύνεται από τον Καρκίνο ο Άρης που ήταν από τις 23/4 σε αυτή τη θέση και σας πίεσε αρκετά σε πολλά επίπεδα. Κάποιοι μπορεί να είχατε χωροταξικές αλλαγές, άλλοι αλλαγές σε επίπεδο δουλειάς, όπως και να έχει μια αρκετά κουραστική και απαιτητική περίοδος φτάνει σήμερα στο τέλος της και ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο που του πάει και σας πάει! Από τη θέση του αυτή σας προτρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί και σε ό,τι κάνετε να βάζετε ενθουσιασμό, πάθος και έμπνευση, ακόμη κι αν δεν είστε καλλιτέχνες. Δεν έχει σημασία τι θα φτιάξετε. Μπορεί να είναι μια περίτεχνη συνταγή, μια κατασκευή, ένα παιχνίδι, οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε παιδιά!

ΤΑΥΡΟΣ
Η Παρασκευή, μετά από κάποιες μέρες έντονης προσπάθειας και κούρασης, έρχεται με λιγότερες απαιτήσεις σχετικά και με έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές με τους συνεργάτες, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις ή και τις ιδέες σας με ανθρώπους που μπορεί να τις αποδεχτούν πιο εύκολα, αλλά και να τις εξελίξουν. Η συλλογική δουλειά ευνοείται σε κάθε περίπτωση και μάλιστα θα γίνεται και σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Σήμερα όμως συμβαίνει και κάτι άλλο, το οποίο στην πορεία αναμένεται να σας ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στον Λέοντα που δημιουργεί απαιτήσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και πιθανώς σας βάζει και σε σκέψεις για αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης στο ζώδιο σας ξεκινά η μέρα, αλλά σύντομα μετά το μεσημέρι θα νιώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα και λιγότερες ανασφάλειες. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να σας επαινέσουν για τις ικανότητες σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε και σε θέματα που αφορούν στις σπουδές. Από την άλλη, σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο μετά το μεσημέρι και θα κάνει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Δία κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα ωφεληθείτε και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι από τις ημέρες που φαίνεται ότι μπορεί να κρύβουν μια υπόσχεση για σας! Σήμερα όμως έχουμε και μια πλανητική αλλαγή που στο σύνολο της θα αποδειχθεί εξαιρετικά βοηθητική. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης και θα νιώθετε ίσως και τις πρωινές ώρες μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα να επικρατεί γύρω σας. Από το μεσημέρι όμως κι έπειτα, καθώς η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και συναντά μάλιστα και τον Δία σε μια αρμονική όψη τριγώνου, θα αρχίσετε να νιώθετε πολύ καλύτερα. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το ένστικτο και την καρδιά σας και να απλοποιήσετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πλάνα σας για να βολέψετε άλλους. Δεν χρειάζεται επίσης να πάρετε προσωπικά τις απόψεις και τις σκέψεις των άλλων. Από σήμερα φεύγει από το ζώδιο σας κι ο Άρης που σας ταλαιπώρησε με αρκετό άγχος και τρέξιμο μετά τις 23/4. Πλέον περνά στον Λέοντα κι από δω και κάτω θα σας απασχολήσουν περισσότερα τα οικονομικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ
Στον απόηχο της έκλειψης ξεκινά η σημερινή μέρα, αλλά από το μεσημέρι και μετά περνώντας η Σελήνη στον Καρκίνο χάνει κάτι από την εξωστρέφεια και θα θελήσετε να έχετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας ή έστω με αυτούς που εμπιστεύεστε και νιώθετε ασφαλείς μαζί τους. Μπορεί να νιώθετε ίσως και λίγο καχύποπτοι απέναντι στη συμπεριφορά κάποιου ατόμου από τη δουλειά ή γενικότερα κι από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην γίνετε πολύ επικριτικοί, όπως επίσης δεν είναι ανάγκη να εκφράζετε τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση σας ανοιχτά. Σήμερα περνά κι ο Άρης στο ζώδιο σας και θα σας κάνει μέχρι τις 29/7 πιο δυναμικούς, φιλόδοξους, ίσως όμως και πιο νευρικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρασκευή ξεκινά στον απόηχο της χτεσινής έκλειψης κι έτσι οι πρωινές ώρες μπορεί ακόμη να είναι κάπως πιο φορτισμένες. Από το μεσημέρι όμως και μετά αλλάζει εντελώς η ατμόσφαιρα, καθώς η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και σχηματίζει μια εξαιρετική όψη τριγώνου προς τον Δία στους Ιχθύς. Οι σχέσεις σας και οι επαφές σας με τους άλλους μπορεί να είναι πηγή χαράς, αισιοδοξίας, ζωντάνιας και ενθουσιασμού, γι’ αυτό κοιτάξτε να κανονίσετε κάτι οπωσδήποτε μετά τη δουλειά ή τις όποιες υποχρεώσεις σας, για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με τους φίλους ή τον σύντροφο σας. Ένα από τα πιο όμορφα γουηκέντ του Ιουνίου αρχίζει! Σήμερα όμως έχουμε και μια πλανητική αλλαγή, καθώς ο Άρης παίρνει θέση στον Λέοντα δημιουργώντας από τώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου πιο μυστική δράση και παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ
Οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιεσμένες και μπορεί κι εσείς να μην ελέγχετε πλήρως τα συναισθήματα σας. Ή μπορεί να θέλετε να κρύψετε κάτι είτε από τους συνεργάτες είτε από άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας και οι εκφράσεις σας να σας προδίδουν κάπως. Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο το μεσημέρι φέρνοντας θέματα που αφορούν στην καριέρα σε πρώτη διάταξη και μπορεί να έχετε εξελίξεις και μάλιστα πιθανόν ευχάριστες στη διάρκεια της μέρας. Από σήμερα όμως ξεκινά και μια άλλη επιρροή, αυτή του Άρη από τον Λέοντα. Από τις 23/4 μέχρι τώρα που ο Άρης βρισκόταν στον Καρκίνο σας παίδεψε αρκετά, είτε με θέματα δουλειάς είτε με θέματα του σπιτιού. Πλέον θα έχει μια πιο φιλική σχέση με το ζώδιο σας και θα νιώθετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιο ανήσυχες, καθώς υπάρχει ακόμη η επιρροή από τη χθεσινή έκλειψη, όμως μετά τις 12 το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Καρκίνο θα νιώσετε αρκετά πιο ανακουφισμένοι στην πορεία της ημέρας και θα κάνετε σχέδια για το πώς θα περάσετε το Σαββατοκύριακο καλύτερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους. Από σήμερα όμως περνά στον Λέοντα και ο Άρης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης. Όλη η ενέργεια και ο ενθουσιασμός από δω και κάτω στρέφεται στον τομέα της καριέρας, καθώς εκεί δρομολογούνται περισσότερες εξελίξεις. Μέρα με τη μέρα θα γίνεστε όλο και πιο φιλόδοξοι, όλο και πιο διεκδικητικοί, αλλά και πιο νευρικοί και ανυπόμονοι όταν τα πράγματα δεν φέρνουν τις εξελίξεις που προσδοκάτε ή τους ρυθμούς που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης και μπορεί να νιώθετε περισσότερο πιεσμένοι ή μπερδεμένοι τις πρωινές ώρες. Στην πορεία η Σελήνη περνά στον Καρκίνο σε ένα πιο συναισθηματικό, αλλά και ευαίσθητο περιβάλλον για σας και θα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα λίγο πιο προσωπικά και πιο βαθιά. Στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον Δία στους Ιχθύς και ενδέχεται να μάθετε κάποιο καλό νέο που να αφορά στα οικονομικά σας, ενώ μπορεί να σας αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό. Σήμερα όμως περνά στον φιλικό σας Λέοντα και ο Άρης κι από δω και κάτω και μέχρι το τέλος του Ιουλίου ξυπνά μέσα σας το μικρόβιο της περιπέτειας, του ταξιδιού. Είναι μια καλή στιγμή για σας να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια της δουλειάς ή και των σπουδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα ξεκινά με τον απόηχο της χθεσινής έκλειψης που μπορεί να δημιούργησε μέσα σας μεγαλύτερη αστάθεια, ένταση και πιθανώς και άγχος. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη περνά στον συναισθηματικό Καρκίνο, κάνοντας προτεραιότητα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και η Παρασκευή προσφέρεται για να κανονίσετε μια έξοδο με τον σύντροφο σας, έναν φίλο που έχετε αρκετό καιρό να τα πείτε ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία σάς καλεί να εκφράσετε τα θετικά σας συναισθήματα σε κάποιο άτομο, το οποίο είναι στο πλευρό σας και στηρίζει. Από σήμερα σταματά και η ταλαιπωρία που είχατε υποστεί με τον Άρη απέναντι σας από τις 23/4 στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Άρης προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα των οικονομικών, αλλά και της διαχείρισης των πιο βαθιών συναισθημάτων σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι εξαρτητικές σχέσεις, αλλά και οι εμμονές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης κι έτσι οι πρωινές ώρες μπορεί να σας φαίνονται λίγο πιο φορτισμένες ή μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια. Στην πορεία η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και μάλιστα θα σχηματίσει μια ωραία όψη τριγώνου με τον Δία στους Ιχθύς, φέρνοντας ένα πιο θετικό κλίμα στον χώρο της δουλειάς, αλλά πιθανώς και μια ευχάριστη είδηση στα οικονομικά σας. Σήμερα όμως έχουμε και μια ακόμη αλλαγή, καθώς ο Άρης απομακρύνεται από τον Καρκίνο και προχωρά στον Λέοντα, το ζώδιο που κυβερνά όλες τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες και τον γάμο. Από δω και κάτω οι πιέσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι ρυθμοί θα είναι πιο εντατικοί.

ΙΧΘΥΕΣ
Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης με μεγαλύτερη πίεση και πιθανώς κάποια αγωνία για τις εξελίξεις που περιμένετε. Μετά τις 12 το μεσημέρι όμως, που η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, ξεκινά ένα υπέροχο γουηκέντ που θα σας αποζημιώσει για την ένταση ή τις πιέσεις που μπορεί να είχατε τις προηγούμενες μέρες. Με κάποιον τρόπο είναι σαν να ξεθολώνει κάπως το τοπίο στα μάτια σας σήμερα και είστε πιο σίγουροι γι’ αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα που σας παρέχει αρκετή εύνοια με το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη προς τον Δία. Κανονίστε μια έξοδο, κάντε κάτι πιο διασκεδαστικό και χαλαρό μετά τη δουλειά, κανονίστε να δείτε φίλους ή αν είστε γονείς να χαρείτε περισσότερο με τη συντροφιά των παιδιών σας. Από σήμερα όμως, περνά κι ο Άρης στον Λέοντα μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας, αλλά και της δουλειάς. Βάλτε μέσα στο πρόγραμμα σας λίγη άσκηση, μερικές βόλτες και φανείτε υπομονετικοί με τα φορτωμένα καθημερινά προγράμματα.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Πώς να επιλέξετε σωστά ένα καρπούζι

 

Ξεκίνησε η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου – Δείτε εικόνες

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.