POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 10 Μαΐου;ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά θέματα που αφορούν στη δουλειά και την ενίσχυση του εισοδήματος σας, καθώς αρχίζει να σας επηρεάζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αύριο στο ζώδιο του Ταύρου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) της Σελήνης στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο σας προετοιμάζοντας την αυριανή Νέα Σελήνη που θα σας δώσει νέα πνοή στα σχέδια σας και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών στη γενέθλια χρονιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στο ζώδιο σας δίνει στη μέρα μια επικοινωνιακή χροιά, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια είδηση ή πληροφορία που να σας επηρεάσει σημαντικά. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να γίνεται ένας χαμός στο μυαλό σας, να σκέφτεστε παράλληλα πολλά και διαφορετικά πράγματα και να μη βρίσκετε άκρη. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε τον εαυτό σας όμως. Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα. Εσείς ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή και της φυσικής σας κατάστασης, προσπαθώντας να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη περνώντας στον Ταύρο σάς προσγειώνει στους στόχους σας και σε όλα αυτά που θέλετε να επιτύχετε το επόμενο διάστημα και φυσικά προετοιμάζει την αυριανή Νέα Σελήνη στο ίδιο φιλικό σας ζώδιο. Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε, είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, λίγου περισσότερου ύπνου ή και λίγης οργάνωσης για τις επόμενες ημέρες. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) μπορεί να σας φέρει μια πληροφορία που ίσως σας φανεί χρήσιμη για να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, είτε ακόμη με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Αύριο σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη του Μαΐου.

ΛΕΩΝ
Τα θέματα της δουλειάς σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Φυσικά μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα υπάρχουν, καθώς ο Ταύρος είναι σε κόντρα ζώδιο με το δικό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σας κάνει κακό στις προοπτικές σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στους Διδύμους μπορεί να φέρει σημαντικές επαφές σήμερα με άτομα από το επαγγελματικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Κάποια πληροφορία ή πρόταση θα μπορούσε να διαφοροποιήσει αρκετά τον τρόπο που σκέφτεστε ή αναλαμβάνετε δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας σήμερα και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την ημέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να φέρει σήμερα πληροφορίες που αφορούν ίσως στο μέλλον της καριέρας σας, καθώς αυτή η όψη έχει μια καρμική χροιά. Ακόμη, δεν θα ήταν κακή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να χαλαρώσετε λίγο και να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Νέας Σελήνης αύριο.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά πιο ουδέτερη η σημερινή μέρα για σας αγαπητοί μου Ζυγοί, με έμφαση στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας σας, αλλά και σε θέματα οικονομικά. Ίσως έχετε να κάνετε αρκετές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς ή να εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν στην οικονομική σας διαχείριση. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό είναι πολύ βοηθητική για να κάνετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και ενδεχομένως να μάθετε σήμερα κάποιες πληροφορίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, διότι μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακούσετε τι έχουν να πουν και οι άλλοι. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) μπορεί να φέρει μια πληροφορία ή είδηση από κάποιο άτομο στον χώρο εργασίας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για σας. Αύριο άλλωστε σχηματίζεται μια πολύ δυνατή Νέα Σελήνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μολονότι ξέρω ότι έχετε κουραστεί να διαβάζετε να σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας είναι απαραίτητο να δίνετε προτεραιότητα, καθώς θα ακολουθήσει και μια έκλειψη στο ζώδιο σας στις 26/5. Πρώτα η υγεία λοιπόν. Εξάλλου εκεί στρέφει την προσοχή σας και η αυριανή Νέα Σελήνη. Σήμερα η σύνοδος Ερμή-Βόρειου Δεσμού μπορεί να φέρει μια πληροφορία ή μια συνάντηση που να σας αποκαλύψει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για μια συνεργασία ή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Δευτέρα είναι σίγουρα από τις πιο άνετες ημέρες της εβδομάδας για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Είναι και μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Ή αν είστε γονείς στα βλαστάρια σας! Η αυριανή Νέα Σελήνη θα επικεντρώσει την προσοχή σας σε θέματα δημιουργίας, αυτοέκφρασης, στον έρωτα, τις χαρές της ζωής και τα παιδιά. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια πληροφορία ή είδηση που αφορά σε θέματα συνεργατών ή δουλειάς σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά πιεστική η Δευτέρα, καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν μπορείτε, προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε από την Τετάρτη που θα υπάρχει καλύτερο κλίμα και ατμόσφαιρα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) μπορεί να φέρει μια πληροφορία ή μια συνάντηση με ένα άτομο, το οποίο πιθανώς σας αποκαλύψει κάτι που σας ενδιαφέρει. Αύριο σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη του Μαΐου.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή, μέσα σε μια αρκετά απαιτητική εβδομάδα, σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Ιχθύες. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές. Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια πληροφορία που να σας επηρεάσει ή μια συνάντηση με κάποιο νεότερο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον. Αύριο σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη του Μαΐου.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Τα 4 θρεπτικά smoothies για αποτοξίνωση

Αυτά τα 4 ζώδια επιλέγουν καλλιτεχνικά επαγγέλματα

 

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.