POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 10 Ιουνίου; 

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες για τα καθημερινά σας ζητήματα αλλά μην αφήσετε τους φόβους και το άγχος να σας καταβάλλουν και να αποδυναμώσουν τη θέληση σας. Αυτή σας η στάση μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε κάποιες συζητήσεις ή στο να διεκπεραιώσετε θέματα της δουλειάς ή των σπουδών σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο σήμερα με τα μέσα επικοινωνίας ή τα μέσα μεταφοράς καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο περιστασιακό πρόβλημα εκεί. Πάντως το «αύριο» έρχεται με ορμή καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας ενώ τα πράγματα θα αποκτήσουν μια άλλη κάπως λιγότερο ενοχλητική διάσταση. Σήμερα μην κάνετε μεγάλες κινήσεις ούτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οικονομικά είναι τα θέματα τα οποία σας απασχολούν με την έκλειψη Ηλίου και σ’ αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιους χειρισμούς ώστε να αποκομίσετε μεγαλύτερο κέρδος. Πάντως με την σημερινή έκλειψη, τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνεύσουν προσωρινά, ίσως από ένα έκτακτο οικονομικό έξοδο ή από το τέλος ενός εσόδου, γιατί μπορεί μια εποχική εργασία να φτάνει στο τέλος της ή λόγω των συνθηκών να περιορίζεται ο κύκλος εργασιών της. Από την άλλη μπορεί να είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για την σχέση με κάποιο φίλο ή συνεργάτη ή μπορεί τα μηνύματα που λαμβάνετε να σας μπερδεύουν και να νιώθετε απογοητευμένοι. Προσπαθήστε να μην δραματοποιείτε στο μυαλό σας αυτές τις μέρες τις καταστάσεις. Αύριο θα είναι πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σας και φυσικά εσάς επηρεάζει περισσότερο από όλους τους άλλους είτε είστε Δίδυμοι είτε έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους. Μάλιστα θα έλεγα ότι σας επηρεάζει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο σε σχέση με τους στόχους σας αλλά και σε ό,τι αφορά μια ερωτική σχέση ή μια γνωριμία ή σε μια συνεργασία. Τα συναισθήματα σας θα είναι ρόλερ κόστερ σήμερα κι αυτή η αστάθεια να έχει αντίκτυπο και στους γύρω σας και μάλιστα να μην το συνειδητοποιείτε. Μπορεί να έχετε νευρικά ή συναισθηματικά ξεσπάσματα και το πιθανότερο είναι να σας πιάνουν και τάσεις φυγής. Σαφώς η μέρα δεν προσφέρεται για σοβαρές αποφάσεις και δράσεις γιατί θα είναι δύσκολο να είστε και αντικειμενικοί στην κρίση σας. Ακόμη με αυτή την έκλειψη, η επιθυμία σας να αλλάξετε παραστάσεις και να ταξιδέψετε θα είναι πολύ έντονη και θα γίνει εντονότερη από αύριο με τον Άρη στον Λέοντα. Προσέξτε λίγο παραπάνω θέματα υγείας αυτές τις μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα κεφάλαιο φαίνεται να κλείνει κατά κάποιο τρόπο στην ζωή σας κι αυτό μπορεί να αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση με τη σημερινή έκλειψη που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κοντά στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Μπορεί ακόμη αυτή την εβδομάδα να αποκαλύπτονται σε σας πράγματα ή πτυχές μας κατάστασης που ήταν λίγο μυστική ή σκοτεινή. Όπως και να έχει δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί εκεί που κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο και η ευκαιρία να κάνετε κάτι καινούριο επαγγελματικά ή κάτι καλύτερο στα ερωτικά, θα σας φέρει σε μια καλύτερη θέση σύντομα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε αυτές εδώ τις μέρες στο παρασκήνιο που υπάρχει στο χώρο της δουλειάς και βέβαια πρέπει να προσέξετε και την υγεία σας! Σε καλύτερη τακτοποίηση των οικονομικών και των πρακτικών σας θεμάτων θα σας βοηθήσει κι ο Άρη από τον Λέοντα από αύριο.

ΛΕΩΝ
Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει όλους σας καθώς είστε τα παιδιά του Ήλιου και δύσκολα η έκλειψη του κυβερνήτη σας να μη συννεφιάσει έστω και λίγο τη διάθεση σας. Καλά πάντως θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή της έκλειψης για να ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους, τους συνεργάτες και τους ομοϊδεάτες σας και να δείτε ποιοι πραγματικά στέκονται στο πλευρό σας και ποιοι απλώς υπάρχουν εκεί χωρίς στην πραγματικότητα να σας προσφέρουν την οποιαδήποτε στήριξη. Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση από ένα άτομο που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Από αύριο θα αρχίσετε να δυναμώνετε σιγά σιγά καθώς ο Άρης θα προχωρήσει στο ζώδιο σας και θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και διεκδικητικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σας επηρεάζει φέρνοντας νέα θέματα προς εξέταση στα επαγγελματικά κυρίως. Φυσικά σε κάθε έκλειψη που μας επηρεάζει πρέπει να προσέχουμε τα πάντα (υγεία, σχέσεις κτλ) αλλά για σας η συγκεκριμένη έκλειψη φαίνεται ότι έχει νέα στον τομέα της καριέρας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου του Σεπτεμβρίου, μπορεί να προκύψει τώρα μια αλλαγή στην δουλειά, μια νέα πρόταση, να έρθει μια προαγωγή ή μια απάντηση σε μια αίτηση σας. Θετικά ή αρνητικά (ανάλογα με το ωροσκόπιο του καθενός) τα επαγγελματικά θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας σχεδόν σε όλη την διάρκεια των επόμενων ημερών. Για κάποιους η Έκλειψη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και μια αλλαγή χωροταξική ακόμη και σπιτιού. Είναι πολύ σημαντικό όμως τις μέρες της έκλειψης να είστε προσεκτικοί και με την φυσική σας κατάσταση γιατί είναι πάντα πιο ευάλωτη. Φυσικά στα θέματα που επηρεάζει μπορεί να νιώθετε σήμερα μεγαλύτερη αγωνία ή σύγχυση.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη θα τολμούσα να πω ότι είναι και βοηθητική για τους στόχους ή για τα συναισθήματα σας μακροπρόθεσμα και σας βοηθά να δείτε στον ορίζοντα το παρακάτω στη ζωή σας. Επικοινωνία με ξένους και εξωτερικό, επαγγελματικές συναντήσεις, νέες ιδέες για συνεργασίες, εξελίξεις στον τομέα των σπουδών, νέα πλάνα είναι μέσα στα σενάρια της έκλειψης και μπορεί να καρποφορήσουν αν και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά και χειροπιαστά μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο και στα μέσα επικοινωνίας όμως γιατί αυτή η έκλειψη που είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα μετακίνησης ή επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πιέσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, από όπου κι αν προέρχονται συνεχίζονται με τη σημερινή έκλειψη. Αναμοχλεύονται βέβαια και οι οικονομικές σας ανασφάλειες αλλά αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα, αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν μοχλός εξερεύνησης νέων προοπτικών και στην επαγγελματική σας ζωή. Η έκλειψη πάντως μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε και κάποιες «κακές» συνήθειες που έχετε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και τις επενδύσεις σας. Το σημαντικό με την έκλειψη, είναι να πλησιάσετε όσο μπορείτε περισσότερο το σύντροφό σας, να προσπαθήσετε μαζί να σπάσετε την ρουτίνα που φέρνει ο χρόνος στην σχέση και να κυνηγήσετε τα κοινά σας όνειρα με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα. Αν πάλι αυτή η έκλειψη σας οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ότι έχετε λιγότερα κοινά και διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα στην ζωή σας είναι προτιμότερο να πείτε το «αντίο» τώρα χωρίς περιστροφές κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου επηρεάζει η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα και αυτές οι σχέσεις φαίνεται να απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Φαίνεται πολύ καθαρά ότι οι ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα έχουν αλλάξει ή αλλάζουν σε σχέση με των άλλων (του συντρόφου, των συνεργατών, των φίλων) κι αυτό φέρνει μια σχετική αναστάτωση. Κάποια από τα πιθανά σενάρια του διαστήματος αυτού είναι να θέλετε να φύγετε από μια μακροχρόνια συνεργασία γιατί δεν σας καλύπτει είτε δημιουργικά είτε οικονομικά, να θέλετε να προχωρήσετε μια σχέση ερωτική σε κάτι πιο ουσιαστικό ή επίσημο, να θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή ακόμη να ξεκινάτε τώρα κάτι καινούριο στην δουλειά ή την προσωπική σας ζωή. Επειδή όμως η έκλειψη αυτή συνοδεύεται κι από δύσκολες όψεις και κυρίως όψεις σύγχυσης για τις σοβαρές κινήσεις σας περιμένετε μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής δηλαδή μετά τις 22/6.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καιρός να ανασυνταχθείτε, να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας όπως απαιτεί και η σημερινή έκλειψη να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η επιθυμία σας να αλλάξετε πράγματα γύρω σας στις σχέσεις, στο σπίτι, την δουλειά φαίνεται ότι βρίσκει πιο εύκολα από δω και κάτω ανταπόκριση. Για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαήμερου θα μπορούσε η σημερινή έκλειψη να φέρει και εξελίξεις στην δουλειά σας, στις συνθήκες, τους κανονισμούς ή και τα πρόσωπα. Σαφώς δεν είναι μια σταθερή περίοδος τόσο με την έκλειψη όσο και με τον ανάδρομο Ερμή κι αυτό σας αποδιοργανώνει. Όμως σε κάθε περίπτωση έστω και μακροπρόθεσμα θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Ήδη από αύριο τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερη με την έξοδο του Άρη από τον Καρκίνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας στο υπόλοιπο του μήνα και μπορείτε να ενισχύσετε τόσο μια μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο αλλά μπορεί να συμβεί να δείτε με διαφορετικό μάτι ένα φίλο-η και να ξεπεράσετε τα όρια της φιλικής και πλατωνικής σχέσης. Το θέμα είναι όμως να μην μπερδευτείτε ή να μπερδέψετε και τους άλλους με τέτοιου είδους πρακτικές. Θα ήταν άσχημο να χάσετε εξάλλου ένα πολύτιμο φίλο για μια επιπόλαιη και ενθουσιώδη ερωτική συνεύρεση. Γενικότερα η προσωπική σας ζωή θα έχει κινητικότητα αλλά και μια αίσθηση ασάφειας. Ο Άρης από αύριο μπαίνει στον Λέοντα κι αυτό σας κάνει πιο κοινωνικούς, τονίζει την επιθυμία να επικοινωνήσετε με πολλά άτομα αλλά και να φλερτάρετε. Όσοι έχετε παιδιά ξεκινά ένα πολύ δημιουργικό μολονότι με κάποιες αγωνίες διάστημα για σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Το σπίτι ή ο χώρος που ζείτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και γενικώς ότι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία ή και την οικογένεια σας, έρχονται σε προτεραιότητα με την έκλειψη που επηρεάζει όλους τους Ιχθύς και ειδικά όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου. Κάποιες αποφάσεις για μια μετακόμιση, την αξιοποίηση ενός ακινήτου και γενικώς ένα νέο ξεκίνημα σε κάποια δραστηριότητα σας που πιθανώς σχετίζεται με το σπίτι, είναι από τα πράγματα που η έκλειψη αυτή επηρεάζει. Δεν πρέπει να παραμελήσετε όμως και την φυσική σας κατάσταση που βάλλεται κάπως.

Πηγή: asibiliou.gr

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδυόταν τον Ιάπωνα τουρίστα σε διαφήμιση το 2007 (βίντεο)

 

Οι δυσκολίες που πέρασε μια καπετάνισσα για να επιβιώσει στο επάγγελμα που αγαπά

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.