Φόρμα αναζήτησης

Θέκλα Πετρίδου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ΣΙΓΜΑ

Η Θέκλα Πετρίδου ανακοίνωσε χθες, 15 Ιουλίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως αποχωρεί από το ΣΙΓΜΑ μετά τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

“Αποφάσισα σήμερα να μην συνεχίσω για 3η σεζόν την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, «Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά», στο τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα στην Κύπρο, και να μην απαντήσω θετικά στην πρόταση του καναλιού για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για λόγους που ως όφειλα ενημέρωσα την διεύθυνση του καναλιού. Ευχαριστώ πολύ την τηλεόραση Σίγμα και τον όμιλο Δία και τον κύριο Κώστα Χατζηκωστή προσωπικώς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι ευγνώμων. Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου. “έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 

View this post on Instagram

 

Αποφάσισα σήμερα να μην συνεχίσω για 3η σεζόν την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, «Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά», στο τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα στην Κύπρο, και να μην απαντήσω θετικά στην πρόταση του καναλιού για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για λόγους που ως όφειλα ενημέρωσα την διεύθυνση του καναλιού. Ευχαριστώ πολύ την τηλεόραση Σίγμα και τον όμιλο Δία και τον κύριο Κώστα Χατζηκωστή προσωπικώς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι ευγνώμων. ❤️ Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου. #theklapetridou #theklamilame

A post shared by Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) on