Φόρμα αναζήτησης

Μπέργκερ με τόνο και αρωματικά

Υλικά:

2 κονσέρβες τόνο σε νερό -ανάλογα και με την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε

2 αυγά 

1 καρότο στον τρίφτη

2 κουταλιές σούπας τριμμένη φριγανιά

1 φρέσκο κρεμμύδι

1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό

1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό

1/2 κουταλάκι ρίγανη

Πιπέρι – ελάχιστο αλάτι

2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

4 ψωμάκια για μπέργκερ

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και στη συνέχεια σχηματίζουμε 4 μπιφτέκια.

2. Βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά σε κάθε πλευρά. Τα γυρίζουμε προσεκτικά με μια σπάτουλα σιλικόνης προσέχοντας να μην τα σπάσουμε. Αφού τα βγάλουμε από το τηγάνι τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι.

3. Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και προσθέτουμε μαρούλι, και ό,τι άλλο προτιμούμε.

Η συνταγή ανήκει στην Αλεξία Γεωργίου

Καλή επιτυχία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ