Φόρμα αναζήτησης

Κεφτεδάκια από κιμά κοτόπουλου



Υλικά
500 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου

1 φλ. φρυγανιά

1 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη

1/2 σκελίδα σκόρδο

μισό ματσάκι μαϊντανό

2 αυγά

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μουστάρδα

2 κ.σ. ξίδι

1 κ.σ. θυμάρι ξερό

1 κ.σ. ρίγανη

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
1. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά. Να είναι κάπως σφικτό το μείγμα για να μην απορροφήσει πολύ λάδι. Αφήνουμε τον κιμά για μισή ώρα στο ψυγείο.

2. Πλάθουμε μέτρια κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν χρώμα, τα βγάζουμε και τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το περιττό λάδι.

3. Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με τηγανητές πατάτες ή πουρέ.  

Καλή επιτυχία!

Η συνταγή ανήκει στην Παρασκευή Αχιλλέως

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.