Υλικά:
2 κονσέρβες τόνο σε νερό -ανάλογα και με την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε
2 αυγά
1 καρότο στον τρίφτη
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φριγανιά
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
1/2 κουταλάκι ρίγανη
Πιπέρι - ελάχιστο αλάτι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
4 ψωμάκια για μπέργκερ
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και στη συνέχεια σχηματίζουμε 4 μπιφτέκια.
2. Βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά σε κάθε πλευρά. Τα γυρίζουμε προσεκτικά με μια σπάτουλα σιλικόνης προσέχοντας να μην τα σπάσουμε. Αφού τα βγάλουμε από το τηγάνι τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι.
3. Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και προσθέτουμε μαρούλι, και ό,τι άλλο προτιμούμε.
Η συνταγή ανήκει στην Αλεξία Γεωργίου
Καλή επιτυχία
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.