Υλικά
170 γρ. ταραμά άσπρο
170 γρ. ψωμί μπαγιάτικο, το οποίο θα μουλιάσετε στο νερό
1 κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ
1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυμό από τρία λεμόνια
Εκτέλεση
- Μουσκεύετε το ψωμί, το στύβετε και το ζυμώνετε με τον ταραμά.
2. Βάζετε στο μπλέντερ το κρεμμύδι και το μείγμα του ταραμά και τα χτυπάτε μαζί.
3. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτετε λίγο-λίγο το λάδι και τον χυμό λεμονιού εναλλάξ.
4. Όταν γίνουν πολτός τον μεταφέρετε σε ένα μπολ και τον γαρνίρετε με μαύρες ελιές ή κάπαρη.
Καλή επιτυχία