Ποιο είναι το απλό και το βασικό μυστικό για να φτιάξετε μια ωραία και αφράτη ομελέτα
Η καλή ομελέτα έχει βελούδινη υφή και κόβεται με ευκολία. Πώς μπορείς όμως να φτιάξετε την τέλεια ομελέτα στην κουζίνα σας;
Μπορείτε λοιπόν να έχετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα αν προσθέσετε στο μείγμα με τα αυγά, το τυρί, τα αλλαντικά και τα λαχανικά μία κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό για κάθε δύο αυγά. Οι φυσαλίδες θα δημιουργήσουν, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, θύλακες παγιδευμένου αέρα, οι οποίοι θα σας χαρίσουν το αφράτο αποτέλεσμα.
Να σημειώσουμε ότι το ανθρακούχο νερό δεν προσθέτει καθόλου θερμίδες στο φαγητό, σε αντίθεση με το γάλα, που πολλοί συνηθίζουν να προσθέτουν, ενώ δεν αλλοιώνει καθόλου και το τελικό πιάτο.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.