Ίσως πρόκειται για ένα σχετικά εύκολο πιάτο, αλλά αρκετοί μάλλον δε το μαγειρεύουμε σωστά. Ο Scott Conant, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Fusco στη Νέα Υόρκη - έχει χαρακτηριστεί «ο μαέστρος των ζυμαρικών»- μοιράστηκε το μυστικό του για νόστιμη μακαρονάδα.
Όπως αποκαλύπτει, το μυστικό είναι να προσθέσουμε λίγο από το νερό όπου βράζουν τα μακαρόνια, στη κατσαρόλα με τη σάλτσα για να απογειωθεί η γεύση και να απελευθερωθούν τα αρώματα. Ο ίδιος, σημειώνει ότι μια καλή χούφτα από Bucatini (λεπτά σπαγγέτι σαν νουντλ) είναι η τέλεια ποσότητα για μια ατομική μερίδα και πως απαιτούνται μόλις 10 λεπτά για το τέλειο βράσιμο.
Ο σεφ τσιγαρίζει το σκόρδο με μια χούφτα από ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές, μια χούφτα κομμένες ντομάτες και μια πρέζα αλάτι. Ο Scott προσθέτει ότι όταν οι ντομάτες αρχίσουν να βράζουν, είναι η ιδανική στιγμή για να προσθέσουμε μια κουταλιά από το νερό της κατσαρόλας. Στη συνέχεια, θέλει να σκεπάσουμε με το καπάκι το τηγάνι και να περιμένουμε να αρχίζει να κοχλάζει.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.