Υλικά
100 γρ. κόκκινο μαρούλι
100 γρ. ρόκα
8-10 φράουλες
100 γρ. τυρί μοτσαρέλα ή φέτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
11/2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα
4-5 φύλλα φρέσκο βασιλικό
Aλάτι-πιπέρι
Για τα καραμελωμένα καρύδια και αμύγδαλα
1/2 φλιτζάνι καρύδια
1 κουταλιά αμύγδαλα χοντροκομμένα
2 κουταλιές μέλι
*μπορείτε να βάλετε ξηρούς καρπούς της επιλογής σας
Εκτέλεση
1. Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το μέλι να ζεσταθεί και προσθέτουμε τα χοντροκομμένα καρύδια και αμύγδαλα. Βράζουμε μέχρι να δέσει λίγο το μέλι με τους ξηρούς καρπούς.
Καλή επιτυχία