Φόρμα αναζήτησης

Σελίν Ντιόν: Αγόρασε αποθήκη για τα… 10.000 παπούτσια της

Η Σελίν Ντιόν λατρεύει τη μόδα και το αποδεικνύει συνεχώς με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει να φοράει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Όπου και να πάει, τα φλας των φωτογράφων στρέφονται πάνω της, καθώς έχει αλλάξει εντελώς το στυλ της. Από το κλασικό ντύσιμο που επέλεγε, τώρα πλέον τη βλέπουμε με μοντέρνα και εκκεντρικά ρούχα, ενώ μετατράπηκε σε fashion icon.

Μεγάλη αδυναμία της, είναι τα παπούτσια και φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει λίγα ζευγάρια. Η Καναδή τραγουδίστρια όμως φαίνεται πως το έχει παρακάνει, καθώς διαθέτει 10.000 παπούτσια! Όπως είναι λογικό, μια απλή ντουλάπα δεν είναι ικανή να τα χωρέσει.

Έτσι, η Σελίν Ντιόν, βρήκε μια άλλη λύση. Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Carpool Karaoke, στο τηλεοπτικό σόου «The Late Late Show with James Corden» ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν ρώτησε την τραγουδίστρια για τη φημολογούμενη εμμονή της με τα παπούτσια και αναρωτήθηκε αν γνωρίζει από πόσα ζευγάρια αποτελείται η συλλογή της.

Γιατί η Σελίν Ντιόν δεν θέλει να δώσει τα παπούτσια της
Σε συνέντευξή της στο WWD, η Σελίν Ντιόν παραδέχθηκε ότι έχει 10.000 ζευγάρια παπούτσια που δεν μπορεί να δώσει, επειδή συνδέεται προσωπικά με το καθένα.

«Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι απόψε. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, αλλά απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω» δήλωσε η Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε επίσης ότι προτού εξασφαλίσει τεράστια αποθήκη για τα παπούτσια της στο Βέγκας, εγκατέστησε μία walk-in ντουλάπα ψηφιακά εξοπλισμένη στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα υποδήματα είναι τακτοποιημένα με βάση το χρώμα και επιλέγονται με το πάτημα μιας σειράς κουμπιών.

Στο Λας Βέγκας αγόρασε μια μεγάλη αποθήκη για να φιλοξενήσει τη συλλογή της. Παραδέχεται ότι η αγάπη της για τη μόδα την βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της, Ρενέ Ανζελίλ και ότι η συλλογή της έχει αυξηθεί από τότε.