Φόρμα αναζήτησης

Σαρλίζ Θερόν: ο λόγος που μεγαλώνει τον 7χρονο γιο της σαν κόρη

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Σαρλίζ Θερόν, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα The Daily Mail για την μητρότητα, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και την  αγάπη της για την οικογένεια της. Είπε πως μεγαλώνει το πρώτο της παιδί Τζάκσον ως κορίτσι, ενώ είναι αγόρι. Είναι μητέρα δύο παιδιών που έχει υιοθετήσει τον Τζάκσον το 2012 και ένα δεύτερο παιδί, μια κόρη το 2015.

Η Θερόν αποκάλυψε ότι ο Τζάκσον ήταν μόλις τριών όταν της είπε: «Δεν είμαι αγόρι» και λέει πια πως «μεγαλώνει δύο όμορφες κόρες». Είπε σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Mail: «Ναι, σκέφτηκα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε όταν ήταν τριών ετών και είπε« Δεν είμαι αγόρι! »

«Οπότε έχω δύο όμορφες κόρες που, όπως και κάθε γονιός, θέλω να προστατεύσω και θέλω να δουν να είναι ευτυχισμένες στη ζωή τους.»

«Γεννήθηκαν αυτές που είναι, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και καθώς μεγαλώνουν μπορούν να γίνουν ό,τι θέλουν, δεν θα αποφασίσω εγώ για αυτά. Η δουλειά μου ως γονέας είναι να γιορτάσω την όμορφη ύπαρξη τους, να τα αγαπώ και να σιγουρευτώ ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι αυτό που θέλουν να είναι.» ισχυρίστηκε. «Και θα κάνω τα πάντα για να μπορέσουν τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να προστατεύονται μέσα σε αυτό.»