Φόρμα αναζήτησης

Ριάνα: Έξαλλη με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έξαλλη έγινε η επιτυχημένη τραγουδίστρια της R&B και επιχειρηματίας, Ριάνα, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και δεν δίστασε να το «δείξει» δημοσίως.

Πολλές είναι οι φορές, που στο παρελθόν η Ριάνα έχει καταφερθεί εναντίον του Τραμπ λόγω των ρατσιστικών ή οπισθοδρομικών του αντιλήψεών, όπως έχει δηλώσει η ίδια. Αυτή την φορά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Vogue, η διάσημη τραγουδίστρια εκτιμά ότι το «πλέον ψυχικά ασθενές πρόσωπο στις ΗΠΑ σήμερα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος» Ντόναλντ Τραμπ.

Η δημοφιλής επιχειρηματίας συγκεκριμένα κατηγορεί τον Τραμπ ότι συσχετίζει συνέχεια και συστηματικά ψυχικές ασθένειες με επεισόδια πολύνεκρων ενόπλων επιθέσεων, αναφερόμενη χαρακτηριστικά στην δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ, τον Αύγουστο αναφορικά με το μακελειό που συνέβη στο Ελ Πάσο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε εξηγήσει με αυτόν τον τρόπο, τον Αύγουστο, πως οι «ψυχικές ασθένειες» προκάλεσαν το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας και το Ντέιτον του Οχάιο, με δράστες λευκούς άνδρες.

«Ντόναλντ, συλλαβίσατε λάθος τη λέξη «τρομοκρατία»» δήλωσε χαρακτηριστικά η 31χρονη Ριάνα. «Το γεγονός ότι αυτό κρίνεται διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματος» του δράστη, «είναι κάτι το εξευτελιστικό». Είναι απόλυτα ρατσιστικό».

«Αν βάζατε έναν Άραβα με το ίδιο όπλο, στο ίδιο Walmart (όπου έλαβε χώρα το μακελειό στο Ελ Πάσο), ποτέ ο Τραμπ δεν θα μιλούσε για ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας» συνέχισε η καλλιτέχνιδα.