Φόρμα αναζήτησης

Ρέμος: Δεν ντρέπομαι που τραγούδησα σε γάμους και βαφτίσια (vid)

ίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο Αντώνης Ρέμος βαθμολόγησε την κυβέρνηση Τσίπρα, σχολίασε την προοπτική διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Επιπλέον, έθιξε τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι ασκούμενες πολιτικές στην ελληνική «νύχτα» και πρότεινε αλλαγές, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε όταν έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής την περίοδο που ασχολήθηκε με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, και εξήγησε πώς τελικά κατάφερε να σταθεί στα πόδια του.

«Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού.

Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας», ανέφερε ο λαϊκός καλλιτέχνης.