POWERED BY

Φόρμα αναζήτησης

Ψωμί με καπνιστό σολομό και αρωματικά



Υλικά
1 ώριμο αβοκάντο
1 κ. σ. τυρί κρέμα
1 λεμόνι
φρέσκο άνηθο ή μαϊντανο
1 κ. σ. μηλόξυδο
12- 16 λεπτές φέτες ψωμιού
200 γρ. καπνιστό σολομό
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Κόψτε στη μέση το αβοκάντο και βγάλτε τη σάρκα του σε ένα μπολ.
2. Πολτοποιήστε με ένα πιρούνι και ανακατέψτε με το τυρί κρέμα μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
3. Προσθέστε λίγο λεμόνι, αλάτι και μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
4. Απλώστε το αβοκάντο πάνω στις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού και καλύψτε με το σολομό.
5. Γαρνίρετε με άνηθο ή μαϊντανό.
6. Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.