Φόρμα αναζήτησης

Πρώην υπουργός έβαλε σέξι μαγιό και ανακοίνωσε νέο κόμμα

Τις εντυπώσεις έκλεψε μια πρώην αναπληρώτρια υπουργός στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια μιας βαρυσήμαντης δήλωσής της. Η 37χρονη Αλεξάντρα Κλίτινα, η οποία ήταν πέρυσι δεύτερη τη τάξει στο Yπουργείο Υποδομών, ανακοίνωσε με βίντεο στο YouTube, τη δημιουργία δικού της κόμματος, με την ονομασία “Ουκρανία εναντίον διαφθοράς”.

“Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια γιατί αυτοί οι ηλίθιοι με παντελόνια είναι απελπισμένοι” δήλωσε, υποσχόμενη ότι το κόμμα της “θα αντιμετωπίσει επιτέλους αυτούς τους άνδρες πολιτικές πόρνες”, δήλωσε στην ανακοίνωσή της.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.