Φόρμα αναζήτησης

Power of Love: καβγάς ανάμεσα στην Κύπρια παίκτρια και τον Αλέξανδρο (vid)

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα μεταξύ της Άννας Ελευθερίου και του Αλέξανδρου Κολυβά. Η Ολυμπία ανέφερε τον τσακωμό των δύο παικτών με αφορμή το ψήσιμο αυγών. Ο Αλέξανδρος είπε στην Άννα να φτιάξει αυγά, φαγητό που η παίκτρια δεν αντέχει διότι είναι vegan. Το ύφος του παίκτη ενόχλησε την Αννα, καθώς θεώρησε πως ο συμπαίκτης της το έκανε επίτηδες.

Ο Αλέξανδρος πήγε στην Άννα για να λύσουν το ζήτημα της παρεξήγησης, υποστηρίζοντας πως ήταν πλάκα και πως το στιλ της παίκτριας ήταν επιθετικό απέναντί του. Το θέμα, όμως, δεν λύθηκε και οι τόνοι ανέβηκαν.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι, ρώτησε τους παίκτες τι συνέβη μεταξύ τους και η κατάσταση ξέφυγε εντελώς.

Η Άννα έγινε έξαλλη κυρίως για τον τρόπο που έκλεισε η συζήτηση μεταξύ τους. «Η Άννα πειράχτηκε για το πώς της μίλησε γιατί ήταν αγοραίο αυτό. Αν εγώ συναναστρέφομαι σε εσένα και γυρίσεις και μου μιλήσεις έτσι με αυτόν τον τρόπο πραγματικά δεν το ανέχομαι και δεν χρειάζεται να έχω έναν καβαλιέρο για να με προστατέψει αλλά επειδή εδώ είστε όλοι μια ομάδα κι έχετε συνδεθεί περιμένω να δω τι έχετε να πείτε», είπε η Μαρία σε έντονο ύφος στους παίκτες.