Φόρμα αναζήτησης

Ζιζέλ: στο στόχαστρο Βραζιλιάνας υπουργού

Η υπουργός Γεωργίας της Βραζιλίας επέκρινε την καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν, διότι υποστήριξε ότι η Βραζιλία είναι μια χώρα που αποψιλώνει τα δάση της, ενώ πρόσθεσε ότι θα απευθύνει πρόσκληση στο διάσημο μοντέλο να αναλάβει καθήκοντα πρέσβειρας της χώρας της, με στόχο να προωθήσει τις προσπάθειες παροχής στους πολίτες τροφίμων και παράλληλα προστασίας της φύσης.

Η υπουργός Τερέζα Κριστίνα Ντίας ανέφερε στο Twitter ότι η Μπούντχεν θα λάβει σύντομα την πρόσκληση, αφού καταφέρθηκε εναντίον της κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης.

«Συγγνώμη, Ζιζέλ Μπούντχεν, θα έπρεπε να είσαι η πρέσβειρά μας, να λες ότι η χώρα σου προστατεύει (το περιβάλλον), ότι η χώρα σου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των χωρών παγκοσμίως που προστατεύουν (τα δάση) και να μην έρχεσαι εδώ και να λες άσχημα πράγματα για τη Βραζιλία χωρίς να έχεις γνώση των γεγονότων» επισήμανε η Ντίας στο ραδιοφωνικό δίκτυο του Σάο Πάολο Jovem Pan, νωρίτερα σήμερα.

Οι εκπρόσωποι του μοντέλου δεν έχουν προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς να σχολιάσουν τις δηλώσεις αυτές.