Φόρμα αναζήτησης

Συνταξιούχος αποκάλεσε «χοντρή κυρία» την έγκυο Μέγκαν Μαρκλ (vid)

Η δούκισσα του Σάσεξ, ακούγοντας το σχόλιο, γέλασε και το θεώρησε ως κομπλιμέντο για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η Μέγκαν βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση της οργάνωσης προάσπισης των δικαιωμάτων των ζώων Mayhew, της οποίας ηγείται, και αντήλλαξε συστάσεις με μια ομάδα συνταξιούχων, οι οποίοι επωφελούνται από το πρόγραμμα θεραπείας με ζώα, όταν μια ηλικιωμένη, η Πέγκι, εμφανίστηκε λίγο παραπάνω χαλαρή ενώπιον ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

«Χαριτωμένη κυρία, να έχεις πάντα την ευλογία του Θεού» είπε η Πέγκι στη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι. «Και είσαι μια χοντρή κυρία» προσέθεσε, χαμογελώντας και κοιτώντας την κοιλίτσα της Μέγκαν. «Το δέχομαι» απάντησε η πρώην ηθοποιός, ξεσπώντας σε γέλια μαζί με άλλους παρευρισκομένους.

Η Μέγκαν Μαρκλ για την επίσκεψή της επέλεξε total μπεζ λουκ, από το οποίο ξεχώρισε το οικονομικό κοντό φόρεμα από την σειρά εγκυμοσύνης των H&M αξίας μόλις 29,99 ευρώ, το οποίο συνδυάστηκε με παλτό Armani των 2.000 λιρών και τσάντα Stella McCartney.

Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα ηγείται πλέον της οργάνωσης Mayhew. Στην πρώτη της επίσημη επίσκεψη εκεί, συναντήθηκε με το προσωπικό, πολίτες που επωφελούνται της δράσης της και με σκυλιά, ορισμένα εκ των οποίων κράτησε στην αγκαλιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ