Φόρμα αναζήτησης

Sex and the City: Η Κάρι Μπράντσο επιστρέφει (vid)

H ταινία «Sex and the City 3» μπορεί να έχει ακυρωθεί, αλλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προανήγγειλε την επιστροφή του θρυλικού χαρακτήρα που υποδύθηκε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά και στα δύο φιλμ, της Κάρι Μπράντσο.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο η Κάρι Μπράντσο του σήμερα περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ ακούγεται η μουσική του «Sex and the City» με την οποία ξεκινούσε η σειρά. Η ηθοποιός έγραψε στο post: «Η παλιά μου φίλη. Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση».

Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή της θα συνδέεται με ένα μεγάλο brand και την υποστήριξη ενός σκοπού.

Στο βίντεο η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City 3» φορά αξεσουάρ που θυμίζουν τη Μαντόνα όταν τραγουδούσε το «Like a Virgin» και την χαρακτηριστική φούστα από τούλι και έκανε μόδα μέσα από τη σειρά.

Το μικρό βίντεο κλείνει με το hashtag #PourItForward. Είναι πιθανόν, αναφέρει το Page Six, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Water. org στην πρωτοβουλία «Pour It Forward» με στόχο την προμήθεια με πόσιμο νερό κοινοτήτων στις αναπτυσσόμενες χώρες.