Φόρμα αναζήτησης

Ψυγείο με την υπογραφή των D&G κοστίζει 40.000 ευρώ

Τα Harrods βρίσκονται στο στόχαστρο πολιτών τις τελευταίες ημέρες για την πώληση ενός ψυγείου γνωστών σχεδιαστών με κόστος 36.000 λιρών (40.000 ευρώ). Η εξαιρετικά πολυτελής οικιακή συσκευή είναι μια συνεργασία μεταξύ του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana και του ιταλικού κατασκευαστή Smeg.

Άλλα προϊόντα περιλαμβάνουν έναν βραστήρα αξίας 500 λιρών και ενός μίξερ 700 λιρών. Ακόμη και ένας μικρός αποχυμωτής είναι εντυπωσιακά ακριβός, καθώς οι καταναλωτές πρέπει να δώσουν 499,95 λίρες για να τον αποκτήσουν.

Τα προϊόντα αυτά δεν κυκλοφόρησαν τώρα, αλλά νωρίτερα φέτος, αλλά τώρα βρέθηκαν στο επίκεντρο κι αυτό διότι ένας χρήστης του Facebook μοιράστηκε μια φωτογραφία του ψυγείου. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συγκλονίστηκαν από την τιμή του ψυγείου με κάποιον να γράφει: «Τόσο στοίχισε το πρώτο μου σπίτι!».

Η Sarah Arnold δημοσίευσε την φωτογραφία της συσκευής σε μια ομάδα στο Facebook και έγραψε: «Η πεθερά μου επισκέφθηκε το Λονδίνο και αυτό το υπέροχο ψυγείο κόστιζε μόνο 36.000 λίρες στα Harrods».

Δεκάδες άνθρωποι σχολίασαν την τιμή με κάποιον να αναφέρει: «Χμμμ, μόνο 2,5 φορές πάνω από τον ετήσιο μισθό μου».