Φόρμα αναζήτησης

Πώς η Ναόμι Κάμπελ απέσπασε τεράστιο χρηματικό ποσό από τον Τραμπ

Στη διεθνή διάσκεψη κορυφής Fortune στο Λονδίνο μίλησε η Ναόμι και εξήγησε πώς κατάφερε να αποσπάσει ένα χρηματικό ποσό από τον Τραμπ [...]

Read More...

Όπως εξήγησε το σούπερ μόντελ αναζητούσε χρηματοδότηση για μία επίδειξη μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα του ιδρύματός της Fashion for Relief κι έτσι έφτασε μέχρι και τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Τον ρώτησα εάν θα μπορούσε να δώσει κάποια χρήματα κι αυτός ρώτησε, «Πόσα θέλετε;». Του είπα, ‘αυτός έδωσε τόσα’, και είπε ‘εντάξει θα τον ξεπεράσω’, κι αυτό ήταν».«Ξέρω κάποια πράγματα για το Εγώ. Εάν κάποιος έδινε περισσότερα ή λιγότερα θα ήθελε να τον ξεπεράσει», πρόσθεσε.

Το Fashion for Relief ιδρύθηκε το 2005 για να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη, έκτοτε έχει συγκεντρώσει χρήματα και για άλλες φιλανθρωπικές δράσεις σε όλο τον κόσμο.

Η Κάμπελ αναφέρθηκε και σε επαφές που είχε με άλλους ισχυρούς ανθρώπους, όπως με τον πρώην Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Όταν την ρώτησαν εάν οι συναντήσεις με τους ηγέτες του κόσμου ήταν ευχάριστες αυτή απάντησε: «τούς αρέσει να με συναντάνε».

Send this to a friend