Φόρμα αναζήτησης

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κύπρια παίκτρια (vid)

Αφορμή για το ξέσπασμα ακόμα μίας κόντρας, ήταν η σκληρή κριτική της Φωτεινής Τράκα προς τη Ρόζα Κεντάλα. Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή βαθμολόγησε με ένα βαθμό την παίκτρια λέγοντας της πως δεν έχει συνδυάσει σωστά τα ρούχα, σχολιάζοντας μάλιστα, το σκίσιμο της φούστας της, λέγοντας ότι είναι ωραίο, αλλά αρκετά κοντό, λόγω του ύψους της παίκτριας.

Η Ρόζα, δεν άφησε την κριτική να πέσει κάτω, υποστηρίζοντας πως δεν έραψε εκείνη το φόρεμα, με τη Φωτεινή να απαντά πως εκείνη το διάλεξε όμως.

Το ξέσπασμα της Ρόζας Κεντάλα
Μετά από την έντονη συζήτηση μεταξύ της Φωτεινής και της κριτικής επιτροπής, η Ρόζα βούρκωσε, ζητώντας από τους κριτές να την κρίνουν, ώστε να τελειώνει.

Οι κριτές είχαν μείνει άφωνοι από την αντίδραση της Ρόζας, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έγινε με τη Ρόζα να δηλώνει πως έχει ενοχληθεί με πράγματα που γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Τα παράπονα της Φωτεινής για τη βαθμολογία
Μόλις η Ρόζα βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο Στέλιος Κουδουνάρης απευθυνόμενος στη Φωτεινή είπε πως τσαντίστηκε η Φωτεινή και την πλήρωσε η Ρόζα, με τη Φωτεινή να μη συμφωνεί και να λέει πως είχε τη διάθεση να βάλει 2, αλλά με αυτά που βλέπει, θεωρεί πως δεν υπάρχει αντικειμενικότητα. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως προσπαθούσε να μη βάζει άσσους, αλλά στο παιχνίδι γίνεται ό,τι να ναι.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος της είπε πως τα κορίτσια βαθμολογούν με στρατηγική σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού με τη Φωτεινή να απαντά πως το έχει αντιληφθεί αλλά δεν είναι εντάξει με αυτό.